Jump to content
GIGN Forum

PČ Hokejā 2008


Glud!naTajs
 Share

Recommended Posts

Metieni 30 pret 30,starpiiba tikai GOLOS 0 pret 7 a iemetieni vispar katastrofa 10 pret 40 :D Naumovam riiispakts! Jaa par ko Ivananam iedeva TAADU noraidijumu esmu neizpratnee,bet vinja dusmiigais muulis izskatiijaas briesmiiigs :D Bija dzeks gatavs izskjaidiit jebkura muuli :D Sjo pizdjec 2spelees attieciba 0:11,nakamaa kaartaa ar tadiem rezultatiem nav ko dariit :( Pret SLoveniju stulbi ka tik veel taa spele :( 3dien ka nekaa jastradaa visiem!

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 700
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

n0r3k es ariii hokeju saaku skatiities ar optimismu,okej pie 0:3 vel optimisms poljubomu bija,kam negadas bet 2perioda sakoties 2min laikaa 0:6 ,tad jau man viss bija po un gaidiju tikai un vienigi 1nu- LATVIJAS IZLASES pirmo golu shajaa chempii,bet jaa bus jagaida vien talaaak! :(

Link to comment
Share on other sites

Pēc Ivanāna lūpām varēja nolasīt: "Fucking pussy!" Man patīk šitie Hītliji wanabij, kuri iebrauks 3 reizes NHL policista sejā ar domu, ka tiesneši jau savējie un man jau pohuj, esmu zvaigzne. Bļe sīkā ute, ceru, ka Raitis viņu NHL atcerēsies, un ar sulīgu spēka paņēmienu, salauzīs viņam pāris ribas.

Link to comment
Share on other sites

Vot būs prikols,ja Znaroks kā spēlētājs mūs ieveda A grupā,bet kā treneris no turienes izvedīs!
es neko ļaunu nedomāju, bet iesaku šo citātu no eSports.lv komentāriem paturēt prātā...

kaut kas izlasei pat pret šitām komandām pietrūkst - ne veiksme, bet kaut kas cits...

tikai nevaru noraksturot īsti

protams, tas ka mums šogad izcili debila turnīra izloze, arī fakts

plus vēl tie muļķi nez kāpēc tieši šogad izdomāja pa pāriem noskaidrot, kurš krīt ārā

un tur pretī nāks vai nu vācieši vai norvēģi - un man nepatīk neviens no variantiem

vispār interesants secinājums man jau kādu laiku par šitām formāta izmaiņām pēdējā brīdī

kas hokejam seko līdzi vairāk kā pāris gadus droši vien atcerēsies ka bija laiki, kad A grupā komandas kārtoja pēc 2 gadus atpakaļ gūtās vietas PČ, tad pēc iepriekšējā gada un tad vispār sāka lozēt

nu es protams negribu ticēt ka mūsu dēļ tas viss tiktu organizēts

bet fakts, ka ABAS reizes izmaiņas notika tieši uz to čempi, kad mums būtu pēc līdzšinējās sistēmas bijusi ļoti viegla grupa...

Link to comment
Share on other sites

Latvija pēc manām domām nospēlēja labi...(nu cik gan labi var nospēlēt tāda maza Latvija pret pilnu di**u ar nhl zvaigznēm) Vispār palasot tvnet un citos ziņu portālos komentārus sapratu ka liela daļa šito Latvijas "FANU" ir totāli idioti kas prot tik gudri dirst...

Link to comment
Share on other sites

3 vietaas reaali sitajaa speelee paarreecos

1. Kanaadietim viens pa pautiem iesita

2. Ivanaana FUCK YOU

3. Naaaumova klupinaashana XD <--- vinsh raadija ka neko nav izdarijs a kanaadietis aiz nuujas aizkeraas XD

Link to comment
Share on other sites

Jaa Naumova klupinasha nebija vajadziiga,bet poljubomu NAUMOVS vartos tureejaas godam! Zhel ka Ivanans par taam soda minuteem nevienu neizrubija,bet bus smagi,ja pret SLOVENJIEM nevares spelet vinsh,lai gana neko neizdarija tadu!Runajot talak visos shijos esportos un tvnet,visi tadi OPTIMISTI un DIRSEEJi!lidz ko LV zaudee GRANDIEM,nodirsh poljubomu,bet lidz ko uzvaram,mes esam VARONJI! ZB man shitie pokemoniskie bezsmadzenju radiijumi!

Barbijvecim pilniigi taisniiba!Tagad sanak ka mums arii nakamajos gados ar KANADU vai Zviedriju bus jaspelee un USA bonusaa!Tas nav normali :( Ja izkritisim no A divizijas,tad Latvijas hokejam vispar var teikt ar dievas,tapec iesaku visiem priecaaties,ja vismaz saglabajam vietu A diviziijaa,kuraa gan jau kadreiz arii vel izshausim un tiksim lidz 1/4finalam! Lai gana TAAADA kada mums izlase bija 2000gadaa ,tadas mums vairs ne muzham nebuus!Tadi vaardi kaa KERCHS,SEMJONOVS,VITOLINSH,BELJAVSKIS,CIPRUSS,TAMBIJEVS,MATICINS,IRBE,OZOLINSH,SKRASTINS,ZNAROKS un ZHOOOOLTOKS neredzeet :( Vinji visi ir pelnijushi ORDENI :)

Link to comment
Share on other sites

Ne nu jaa,tur jau tev pilnigi taisniiba! 1mam kartam chempis notika KRIEVIJAA!krieviem tika savaakta ZVAIGZNJU IZLASE ar visiem iespejami labakajiem NHL playeriem,skjiet toreiz vel speleja BRAALJI BUREE<kuri karjeru jau beigushi!Neviens toreiz negaidija,ka mazaa LAtvija SPEETU,ko taadu paraadit un uzveikt ZVAIGZNJOTO KRIEVIJU vinju MAAJAAS!Irbei arii toreiz biaj lielaa diena!Ja nemaldos LAvinjam 1gols un Semjonovam toreiz bija 2 goli!Vai pareizi?

Link to comment
Share on other sites

Tici man netikai to salauzis.

P.S vinam vel no USA vienam zobus jaizdauza, kautkas bija ka abus noraidija tad vins tur ta metajas ar vardiem. :/

P.S.S cik es zinu tad ivanans ir viss vairak kautinus vinejis nhl vai es kludos?

Edited by novijas
Link to comment
Share on other sites

http://stats.iihf.com/Hydra/132/live/1838.html

DANIJA-ITALIJA 3:0 jau 1majaa periodaa pec 10 speletaam minuteem :) Italji uzreiz vartsargu nomainija :)

Novijas,vinjam ir pozitiva kautinju bilance,bet nu ir arii citi keksi,kam vinja ir labaka,bet IVanans ar jebkuru ir gatavs salekties!IR jau vinsh monstrs!

SLOVENIJA SPELEE LABAAK PAR USA pagaidam :D Tas nav labi :(

Edited by GooD`MeN
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...