Jump to content
GIGN Forum

Install Izveide


FraGment
 Share

Recommended Posts

Cik esmu saskāries ar instaļu taisīšanu, šķiet, ka atvērt rediģēšanai jau esošu instalu nav iespējams.

Izmantoju NSIS un cik atceros, tad installs tika taisīts ar skripta palīdzību. Skriptā tiek norādīti visi faili, ko iekļauj skriptā, visi papildus skripti, kas tiek palaisti, interaktīvie logi, temp direktorijas utt. Ja Tev nav pats skripts pieejams, tad nedomāju, ka daudz kaut ko izdarīsi. Ja nu vienīgi spēj pats visam izsekot, kur un kas tiek kopēts un likts, lai pēc tam uztaisītu savu versiju ar saviem failiem vai vienalga ko Tu tur gribi iedabūt.

Es, protams, nerunāju par papildus programmu kā kaut kādi dekompaileri, kas laiž installu un reģistrē visu, kur un kas nonāk. Nezinu, vai kas tāds eksistē, bet nu izklausās diez gan loģiski, lai būtu patiesība.

Edited by n0r3k
Link to comment
Share on other sites

Man reiz kaut kur bija universāls arhivators, kuram diemžēl neatminos nosaukumu, ar kuru bez parastiem arhīviem varēju raut vaļā arī visādus installerus tā pat kā parastus rarus. Dažu veidu installeru taisīšanai bija labāks algoritms, dažu švakāks(daļu failu tikai iegūst/neatceras direktoriju struktūru/etc.)

Ja gribi taisīt installeri tad NSIS ir ļoti labs, tiesa gan būs jāiemācās rakstīt šamā valodā. Visi wizard tipa installmakeri ko esmu redzējis bija vai nu maksas(nē neiešu meklēt vēl kaut kādu cracku) vai sūdīgi(maz iespēju) vai abi iepriekšminētie kopā, tapēc nedaudz pamācījos NSIS.

Link to comment
Share on other sites

ja ir interese NSIS, varu uzrakt skriptu un pierakstīt klāt, ko kura rindiņa tad dara. varbūt palīdz iemācīties. tepat vien man tas skripts mētājās.

EDIT : Atradu. Man pat ir jau viss salikts pa grupām un sarakstīts, kas kur un ko dara :)

Edited by n0r3k
Link to comment
Share on other sites

EDIT : Atradu. Man pat ir jau viss salikts pa grupām un sarakstīts, kas kur un ko dara :)

go on, go on... :)

man pirms diezgan ilga laika bija viena install izveidošanas programma, tik mīnusi tādi, ka uz katra loga bija debīlas reklāmas (dažas pat ar 18+ saturu).

Nu bet katrā ziņā paldies jums visiem. :)

Link to comment
Share on other sites

Es te arī vienu dienu pameklēju google kaut ko par šo tēmu, un atradu vienu normālu programmu, Install Creator. Pats visu testēju un viss iet. Pie instalācijas vari izvēlēties vai reģistrēt vai nē. Un re kur vari nolādēt ---> šeit :)

Edited by jaaniskal
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...