FraGment Posted April 17, 2008 Report Share Posted April 17, 2008 Sveiki. Kāds nevarētu iedot programmu ar kuru var uztaisīt/atvērt esošu instalu rediģēšanai.? Link to comment Share on other sites More sharing options...
baarbijvecis Posted April 17, 2008 Report Share Posted April 17, 2008 windows programmu instalācijas veido ar nsis, inno setup creator un līdzīgām programmām dažkārt pietiek pat ar winrar self-extracting arhīvu Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted April 17, 2008 Report Share Posted April 17, 2008 Ja nemaldos tad to varēja izdarīt ar Install Creator. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izliecies Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 Install Creator. Nezinu gan, čalīt, pēc nosaukuma galīgi neizklausās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baarbijvecis Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 ir ir tāda lieta... līdzīga manis minētajām Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 (edited) Cik esmu saskāries ar instaļu taisīšanu, šķiet, ka atvērt rediģēšanai jau esošu instalu nav iespējams. Izmantoju NSIS un cik atceros, tad installs tika taisīts ar skripta palīdzību. Skriptā tiek norādīti visi faili, ko iekļauj skriptā, visi papildus skripti, kas tiek palaisti, interaktīvie logi, temp direktorijas utt. Ja Tev nav pats skripts pieejams, tad nedomāju, ka daudz kaut ko izdarīsi. Ja nu vienīgi spēj pats visam izsekot, kur un kas tiek kopēts un likts, lai pēc tam uztaisītu savu versiju ar saviem failiem vai vienalga ko Tu tur gribi iedabūt. Es, protams, nerunāju par papildus programmu kā kaut kādi dekompaileri, kas laiž installu un reģistrē visu, kur un kas nonāk. Nezinu, vai kas tāds eksistē, bet nu izklausās diez gan loģiski, lai būtu patiesība. Edited April 18, 2008 by n0r3k Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 Man reiz kaut kur bija universāls arhivators, kuram diemžēl neatminos nosaukumu, ar kuru bez parastiem arhīviem varēju raut vaļā arī visādus installerus tā pat kā parastus rarus. Dažu veidu installeru taisīšanai bija labāks algoritms, dažu švakāks(daļu failu tikai iegūst/neatceras direktoriju struktūru/etc.) Ja gribi taisīt installeri tad NSIS ir ļoti labs, tiesa gan būs jāiemācās rakstīt šamā valodā. Visi wizard tipa installmakeri ko esmu redzējis bija vai nu maksas(nē neiešu meklēt vēl kaut kādu cracku) vai sūdīgi(maz iespēju) vai abi iepriekšminētie kopā, tapēc nedaudz pamācījos NSIS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 (edited) ja ir interese NSIS, varu uzrakt skriptu un pierakstīt klāt, ko kura rindiņa tad dara. varbūt palīdz iemācīties. tepat vien man tas skripts mētājās. EDIT : Atradu. Man pat ir jau viss salikts pa grupām un sarakstīts, kas kur un ko dara Edited April 18, 2008 by n0r3k Link to comment Share on other sites More sharing options...
FraGment Posted April 19, 2008 Author Report Share Posted April 19, 2008 EDIT : Atradu. Man pat ir jau viss salikts pa grupām un sarakstīts, kas kur un ko dara go on, go on... man pirms diezgan ilga laika bija viena install izveidošanas programma, tik mīnusi tādi, ka uz katra loga bija debīlas reklāmas (dažas pat ar 18+ saturu). Nu bet katrā ziņā paldies jums visiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted April 19, 2008 Report Share Posted April 19, 2008 Te būs. Mazliet parediģēju, pieliku pāris komentus, lai labāk saprotams. net_full.rar zipo vaļā un enjoy. ja ir jautājumi, uz priekšu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FraGment Posted April 23, 2008 Author Report Share Posted April 23, 2008 kaadam nav regjistreets install creator?? NSIS baigi gruutaa proga... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted April 23, 2008 Report Share Posted April 23, 2008 Nekā grūta tur nav, vajag tikai ierubīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FraGment Posted April 23, 2008 Author Report Share Posted April 23, 2008 nu jaa, bet lieta, ka man nav winzip, un pashlaik nav daudz laika ar skriptiem chakareeties nu bet gan jav Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted April 23, 2008 Report Share Posted April 23, 2008 OMG, es Tev iedevu jau gatavu failu ar visiem paskaidrojumiem. Pašam nekas nav jāmeklē. Un Tu nevari tik daudz, kā aizvietot pāris rindiņas ? Dīvaini cilvēki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImMortl Posted April 23, 2008 Report Share Posted April 23, 2008 (edited) Universal Extractor , tu laikam domāji šito Edited April 23, 2008 by ImMortl Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaaniskal Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 (edited) Es te arī vienu dienu pameklēju google kaut ko par šo tēmu, un atradu vienu normālu programmu, Install Creator. Pats visu testēju un viss iet. Pie instalācijas vari izvēlēties vai reģistrēt vai nē. Un re kur vari nolādēt ---> šeit Edited April 24, 2008 by jaaniskal Link to comment Share on other sites More sharing options...
FraGment Posted April 28, 2008 Author Report Share Posted April 28, 2008 Tiko iemaacijos straadaat ar NSIS, baigi forshaa programma tomeer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now