Jump to content
GIGN Forum

Parakstu Vākšana

0xDEAD BEEF
 Share

Recommended Posts

Sveiki!

Vēl tikai 2vas dienas varam parakstīties par grozījumiem satversmē! Long story short - mūsu iespēja pateikt to, ka Kalvītis ir resns cūka! (kaut arī džeks no politikas prom, bet viņa smaka valdošajā koalīcijā joprojām ir palikusi. Tā ir smirdīgā korupcijas smaka!).

Nav šaubu, ka paraksti tiks savākti un drīz sekos referendums, tāpēc lūdzu jau tagad sākat pārliecināt savus vecākus, draugus un paziņas, ka uz referendumu noteikti vajadzēs aiziet, lai pienāktu labāki laiki! Noteikti, ka referendums tik ielikts riktīgi pretīgā laikā (piemēram 6tdienā vai kādā 3īs dienu pēc kārtas brīvdienā, bet lai tas nav šķērslis).

Es domāju, ka tagad ir īstais laiks izvēlēties kādu politisko spēku visiem kopā (vai veidot jaunu) un ar savu atbalstu palīdzēt šai partijai iegūt nenoliedzamu vairākumu nākamajās vēlēšanās, kuras, cerams, notiks jau pēc mazāk kā viena gada.

Peace man!

Beefs

P.S. NEĻAUJ SUKĀM SEVI DRĀTĒT!

no_pride.gif

Edited by 0xDEAD BEEF

Dēļ tik nūbiskas domāšanas arī dzīvojam ar tādām partijām! Saka jau, ka neko labāku neesam pelnijuši, ne?

Vismaz tad tev būs tiesības ņaudēt par to, ka valdībā sēz vieni āži!

Zini, SuperRembo! Davai tomēr saņemies un aizej! Tas ir ļoti vienkārši! Tev tikai jāpaņem pase un noteikti pa ceļam uz skolu vai veikalu vai vienalga kur - tur būs tas iecirknis, kur ieiet un parakstīties! Rīgā, piemēram, parakstīšanās vietas ir ik uz pāris 100 metriem!

Beefs

1) velos palikt neitrals ka bus ta bus.

2) Nezinu kur :D

3) Ko sasodits 1 mana balss mainit var

ja es nemaldos,šāda aptauja jau bija,un kautgan vairākums parakstījās par izmaiņām,tā viņas arī netika ņemtas vērā.aizbildinājās laikam ar to ka balsotāji īsti neesot sapratuši šo parakstu vākšanas nozīmi.kroč neesmu nekad bijis ieinteresējies politikā,bet pagājušoreiz bullšits konkrēti sanāca un visi pa velti parakstījās.

1) velos palikt neitrals ka bus ta bus.

...

3) Ko sasodits 1 mana balss mainit var

...pirms vēlēšanām nodomāja pāris desmiti tūkstošu slinku pilsoņu un tā arī dabūja pavisam ko citu, nekā gribējuši...

starp citu - krūmu juris 2000. gadā Floridā Goru pārspēja par 537 balsīm

l33t, toreiz vispār visus forši uzmeta, jo valdība saprata, ka drisā būs, un ātri atcēla to likumu paši (ko gan it kā paši pēc tam varēja arī pieņemt), bet tur doma bija tāda, ka cilvēkiem ķipa vairs nebija jēgas iet parakstīties, jo it kā likums jau bija atcelts, BET valdībai tas bija izdevīgi, jo parakstīšanās nozīmētu ne tikai sabiedrības nostāju attiecībā pret to likumu, bet tas arī nozīmētu neuzticības izteikšanu valdībai. Tas būtu daudz sliktāk, jo tad nenormāli kristo partiju reitingi!

kur tie iecirkņi ir centrā/rīgā? Vazājos pa darīšanām centrā katru dienu, bet nevienu neesmu redzējis. Vajag aiziet, pie paraksta ir atļauts pierakstīt komentāru? Man kā Latvijas pilsonim šis tas ir sakāms par valdību, kas virza mūsu valsti nākotnē.

DZI! You are the man! Aizej gan!

Rekur iecirkni Rīgā!

http://www.cvk.lv/cvkserv/par_2008/Laiki/Riga.htm

Rekur visi pārējie

http://www.cvk.lv/pub/public/

SuperRembo! Apskaties, vai kāds tev nav tuvumā! Patiesība afigetķ, uz vienu Rīgu vairāk, kā uz visu pārējo Latviju kopā! :D

Beefs

BLLE MAN BESI CILVEKI, kas saka. MAN politika neinterese. Tad es varu pateikt, ka POLITIKAI tadi auni gan INTERESANTI liekas, jo jus dargie maksajat un maksasiet par savu neinteresesasos.

Sii ri parakstu vaksana referendumam, kas vainagotos ar musu "nekorumpetas" Saeimas atlaisanu. Vajadzigas 2000 balsis un te kads vel grib palikt NEITRALS.

MARS BALSOT, jebsu bans serveri

:lohs:

Par to, ka vajag nobalsot tur pat nav divu domu (I did it)! Vajag pierādīt to, ka parastaijai tautai nav pofig, un sabalsot stipri vairāk, ka nepieciešams! SR Tu viens no tiem 10000 kas domā: "Ko tad mana balss mainīs", tomēr redz ja jūs domātu savādāk, varbūt tomēr kaut ko varētu izmainīt!

Uzskatu, ka katram ir kādā dusma uz LV valdību kaut arī par politiku neinterisējās!!

Vēl vajadzētu savākt parakstus un nomest V.Zatleri :)

:)

Un ielikt Tevi viņa vietā ?

Es uzskatu, ka nekādus grozījumus nevajag veikt.

Tauta pati nezin, ko grib, tapēc būs baigā žopa, ja šiem paspīdēs lielākas iespējas.

Lai vara paliek tiem, kas kaut ko jēdz no valsts vadīšanas. (Par Zatleru es nerunāju)

Varbūt te kaut ko greizi sarakstīju, jo ar politiku esmu uz jūs, bet nu tāds ir mans skatījums.

Man liekas, ka tur nevajag jēgt neko daudz no politikas, lai rastos aizdomas, ka 16.8% inflācija (kas dēļ gāzes un elektrības jaunajām cenām drīz lidos kosmosā) neliecina par lielu jēgšanu valsts vadīšanā. Nesākšu jau nu runāt par miljoniem citu lietu.

Tāpat, Saiema to likumprojektu visticamāk noraidīs un tad laikam būs tautas balsošana, kur ir jāsavāc drūmākais skaits parakstu.

Besii man shitie naudetajis, kas gudri dirsh un turpina sedeet majaas un dzivot savaa world of warcraft pasaulitee :ermm: Ir jaiet balsot, lai tie rukshkjetaaji, kas seezh saeima saprastu, kad nevar tikt iekshaa un 4 gadus dzivot pie siles. Shii ir iespeeja pieradiit mums kaa latvieshu tautai, kad mees nelausim sev kapt virsuu uz galvas :thumbsup:

Ir jaiet balsot visiem, kuriem ir iespeja to dariit, jo ja mees nerikosimies nekas nemainisies :nope:

:thumbsup:

Es ļoti labi zinu, kur viņa nonāk ;)

Vnk Zatlerā vietā nebija, ko likt, tapēc viņš mums tāds ir pagadījies. Saka, ka katram sava vieta šai dzīvē.

Protams, ka esmu par to, ka arī viņam bija jāpaliek savā vietā - t.i. slimnīcā, ārstējot pacientus.

Bet nu ko gan viņš dara - pārsvarā to, ko viņam liek.

:ermm: Ir jaiet balsot, lai tie rukshkjetaaji, kas seezh saeima saprastu, kad nevar tikt iekshaa un 4 gadus dzivot pie siles. Shii ir iespeeja pieradiit mums kaa latvieshu tautai, kad mees nelausim sev kapt virsuu uz galvas :thumbsup:

Ir jaiet balsot visiem, kuriem ir iespeja to dariit, jo ja mees nerikosimies nekas nemainisies :nope:

Nu, nu, nepārsteigsimies ar secinājumiem.

Katram ir savs viedoklis (vismaz jābūt). Tu viņu vari apstrīdēt, bet ne teikt, ka Tev besī tas, ko pats esi iedomājies. Te nav nekāds sakars ar wow, kuru nekad mūžā neesmu spēlējis, kur nu vēl par interneta vidi kā tādu. Nemeklē kašķi tur, kur tā nav. Cilvēku nevar nosaukt par idiotu, ja viņš domā savādāk, nekā Tu. Ar to cilvēki arī atšķiras - ar domāšanas veidu un virzienu. Nelasīšu Tev te lekciju tagad, to nu vajadzētu saprast pašam.

Ne es tevi par idiotu nosaucu, ne tevi piesaistiiju wowam. Tas bija visparigs salidzinajums, ar paarnestu noziimi, to tev vajadzeetu saprast. Un es loti labi saprotu, kad katram ir savs viedoklis, ko es arii apstridu, jo es drikstu to dariit shajaa situacija tev ir diezgan diivains viedoklis, ko apstriideetu ne tikai es :thumbsup:

Svētdien biju parakstīties, dabuju zīmogu, toties vakar dabuju jaunu pasi un varētu vēlreiz iet parakstīties :)

Bet ja nopietni, tad arī es esmu ar politiku uz Jūs, lielāko daļu politiķu vārdus pat nezinu, taču, kad iespējams, tad skatos ziņas.

Principā personīga viedokļa kā tāda man nav. Lielāko ties ieklausos ko iesaka draugi un vecāki, kuriem politiskie notikumi vairāk interesē, un es esmu pārliecināts, ka gan draugi, gan vecāki ir pietiekami gudri, lai varētu paļauties uz viņu viedokļiem. Nē nu, iet parakstīties par jebko es arī neiešu, kā arī nepalaidīšu garām iespēju par kaut ko "referendēt", ja tas liksies tā vērts, bet jāatzīstās ka šie visi mēģinājumi kaut ko atlaist, kaut ko pieņemt, kaut ko grozīt sāk jau nogurdināt un tiešām zūd interese politiskās lietās. Paldies dievam, vecāki labi argumentēja nepieciešamību šoreiz parakstīties - "Varbūt arī nebūs nekādu rezultātu šai parakstu vākšanai, bet ieriebt valdībai tapat var. Lai tie rēķinās ar to, ka tauta tomēr var savākties un pretoties, nevis viendabīgi visu pieņemt un samierināties." Kā saka - that sealed the deal.

Es uzskatu, ka nekādus grozījumus nevajag veikt.

Tauta pati nezin, ko grib, tapēc būs baigā žopa, ja šiem paspīdēs lielākas iespējas.

Lai vara paliek tiem, kas kaut ko jēdz no valsts vadīšanas. (Par Zatleru es nerunāju)

Varbūt te kaut ko greizi sarakstīju, jo ar politiku esmu uz jūs, bet nu tāds ir mans skatījums.

2. Latvijas valsts suverēnā vara pieder Latvijas tautai. (iz Satversmes)

tu ierosini ierakstit Satversme "Latvijas valsts suverena vara pieder Tautas partijai"?

Jabuut politiski aktiviem, shi ir viena no nelielajam iespejam, kad mes varam hotj nedaudz pielietot savu "dizho" varu! Varbut tas uzreiz neko krasi nemainis, bet, ja tautai bus iespeja atlaist Saeimu, tad tomer nedaudz mizigaki politikji paliks!

Un tautai obligati vajag tiesibas atlaist Saeimu, jo ja nav, tad sanak pretruna ar to pashu Satversmes otro pantu! Tas, ka bus shada iespeja, nenozime, ka katru nedelju, kad kadam kaut kas neiepatiksies, uzreiz bus balsojums par Saeimas atlaishanu!

Un galvena doma n0r3k, tas nav nekas slikts, ka tu esi ar politiku uz juus, bet ir daudzi pilsonji, kuri nav un kuri grib kaut kada veida ietekmet un ar savu balsi tu varetu vinjiem palidzet! Esot politiski neaktivs tu palidzi andrim un co!

bļin, tā latvija ar šādiem politiķiem vien viena banānu republika vien sanāk, tīrākās šausmas ar viņiem, no ekonomikas izskatās, ka ne grasi nesaprot un turpina mierīgi ignorēt visu valstu banku un citu iestāžu ieteikumus, tiem pofig - būvēs gaismas pili, būvēs koncertzāli un gan jau arī vēl domā par kaut kādu tuneli par pāris miljardiem uzmaukt. un vēl viņi apgalvo, ka viņi apkarot grib inflāciju. šausmas vienkārši :o

kaut vai jāatzīst, ka tendence iet uz labo pusi - tikai 0.1% pieaugums pēdējā mēnesī. ir okej. bet viņiem bija jau pirms pāris gadiem jāattopjās un jārīkojās adekvātu un nebūvēt nekādas gaismas piles, tad Latvijas ekonomika nebūtu tik sapista, kā tagad tā ir.

bet parakstijies vēl neesmu, kaut kā nav sanācis, bet rīt gan jau aizčāpošu.

žēl, ka nav banānu republika, jo tad vismaz būtu ko eksportēt.

Tas tā, džouks ievadam.

Pats nobalsoju, jau pirms pāris dienām. Bet man nenormāli besī mana vecuma cilvēki, kuri uz jautājumu : "Ko darīsi pēc skolas?" atbild, ka mauks uz Angliju strādāt, jo redz šitajā bedrē nav ko darīt. Bet kad uzprasu : "Parakstīties biji?" atbild, ka nav jēgas utt. Bet sūdzēties, ka te ir slikti var stundām. A ko Tu esi izdarījis, lai nebūtu slikti? Ja pat parakstījies neesi, sēdi un klusē, nevis gudri spriedelē - kā būtu , ja būtu. Kāpēc ārzemēs nav tik klaja patvaļība no augstākās varas puses(ne jau nu Ukraina, bet rietumeiropa)? Tāpēc, ka jaunieši ir aktīvi. Latvijā vecie ir par vecu, lai saprastu(vismaz lielākā daļa, un ne visi var iziet protestēt), vidējie ir aktīvi, bet jaunieši ir gandrīz neaktīvi. Tātad tiek zaudēta 1/3 no cilvēkiem, kas mūsu gadījumā ir ~200 000 (varbūt nav baigi precīzi, bet tā galvā uz ātro apmēram plānoju). Tas ir DAUDZ, ja par tiem ~5000, kas bija ceturtdienas rītā pie saeimas, deputāti izteicās : "Tie jau tikai 0.15 %". Tas ir normāli? Un vēl man drausmīgi izved tas, ka prezidentiem dod tos dzīvokļus un vēl visu nomaksā. Tas Zatlers vēl dzīvos ~ 35-40 gadus vismaz. Parēķiniet cik daudz tiks atdots no nodokļumaksātāju naudas, lai uzturētu "prezidentu". Nekur citur pasaulē tādas muļķības nepiekopj, pat ASV, kad beidzas termiņš, tu atkal kļūsti par parastu cilvēku(nu labi, tev ir daudz kontaktu,bet tev valsts neko neapmaksā pēc tava termiņa). Un es nepamanīju, kurš rakstīja, ka citu nebīja ko likt. Muļķības. Citu vnk negribēja likt, jo diezvai pārējie kandidāti nebūtu izvirzījuši saeimas atlaišanu un nepiestrādātu par "seši" TP. Un vēl ir forši paaugstināt savai kancelejai algas un izsniegt prēmijas, bet nez kāpēc neviens viņam neuzraksta nevienu faking runu. Mums ir radies jauns Emsis. IBIO

patlaban laikam kaut kur ap 180 000 dolāriem gadā

tagad parēķini cik izmaksā nopirkt to māju/dzīvokli (whatever) maksāt komunālos un vēl pensiju(šitas nav traki ). Protams, visu cieņu VVF par labā iespaida atstāšanu ārpolitikā, bet mb s500 pa 67 000 Ls un dzīvokļa remonts pa pusmiljonu? Ulmanim BMW 765 Li pa ~ 60 000 ls. C'mon tualetes papīra turētaju pa ~100 ls ? Rodas jautājums : "No zelta"? Kam vaig kristāla ziepjutraukus? tāpat pēc 2 ziepju izmantošanas reizēm netīri un pēc kristāla vairs neizskatās. Tas mani uzved uz domas, ka paši jau ar netīrīs to dzīvokļus. Par to ār jāmaksā. Un remontu pēc pāris gadiem ar veiks vēlreiz. Protams, labāk, lai nauda aiziet vvf dzīvoklī nekā "Mr.100dienuPlānsBetAiziešuAtvaļinājumāPēc60dienām". Bet vislielākais škorbis ir, ka to visu dabūs arī Zatlers, kurš "nostrādās" 4 gadus un tad atlikušo ~ 40 dzīvos kā nezin kas.

Edited by moby

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...