BorderMen Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 (edited) Baigā problēma ar Bittorrent trakeri. Tāda lieta, ka trakeris ir, bet neviens viņā nevar iejiet... Vienīgi es. Es pa ausu galam esmu dzirdējis ka problēma varētu būt mainošajā IP. To es itka gribētu nokārtot zvaniju proveideram (interneta operātoram) šie teica ka manam 2. majas komplektam nav iespeju uztadit statistisko IP (Nemainošu IP). ko tad darit? Vel padzirdēju ka routrs spēj nemainīt IP. no šo te arī gribu zinat vai routers spēj nemainīt IP? un kāds būtu labs? P.S. es sevi ja izrādīsies ka vaig citu I-Netu. Edited April 7, 2008 by BorderMen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 Vai nu maini provaideri vai arī pārslēdz līgumu ar esošo, ņemot komplektu, kurš piedāvā statisko IP. Citas izredzes Tev nav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 Tev nevajag trakeri, it īpaši ne ar tādu internetu Link to comment Share on other sites More sharing options...
baarbijvecis Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 ja izrādīsies ka vaig citu I-Netu.pictures plz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JuiCe Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 Tāda lieta, ka trakeris ir, bet neviens viņā nevar iejiet... Vienīgi es. Es pa ausu galam esmu dzirdējis ka problēma varētu būt mainošajā IP. To es itka gribētu nokārtot zvaniju proveideram (interneta operātoram) šie teica ka manam 2. majas komplektam nav iespeju uztadit statistisko IP (Nemainošu IP). ko tad darit? Vel padzirdēju ka routrs spēj nemainīt IP. no šo te arī gribu zinat vai routers spēj nemainīt IP? un kāds būtu labs? P.S. es sevi ja izrādīsies ka vaig citu I-Netu. Ir arī iespējams ,ka tev ar app serveri kaut kas ne tā. ( nezinu uz kā tu turi web ) Kā arī neiesaku tev neko veidot , tāpat nekas nesanāks tev. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BorderMen Posted April 9, 2008 Author Report Share Posted April 9, 2008 (edited) es saku trakeris jau ir un vis strada bet gribēju zināt vai router var kautko mainit? Edited April 9, 2008 by BorderMen Link to comment Share on other sites More sharing options...
BorderMen Posted April 9, 2008 Author Report Share Posted April 9, 2008 (edited) Vispar es lemju ko man vaig un ko ne. vai tad ne? nakat http://border.ucoz.net/ Edited April 9, 2008 by BorderMen Link to comment Share on other sites More sharing options...
baarbijvecis Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 (edited) Reali labi beidzot tas ir izdarit webs ir klat varat izpriecaties ceru ka patiks bet pajies kads laicins lai nomainitu valodu =] =] =] es domāju, ka vēl ilgāks laiciņš paies, lai iemācītos valodu... Edited April 9, 2008 by baarbijvecis Link to comment Share on other sites More sharing options...
BorderMen Posted April 9, 2008 Author Report Share Posted April 9, 2008 Un vispar janu man jaņem cit I - nets. tad nu pie rezes varat man pastāstīt ka ucoz majas lapās mainīt skinus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BorderMen Posted April 9, 2008 Author Report Share Posted April 9, 2008 (edited) iemācītos valodu... kas ir vajag tev izlabot vienkarsi es uz ātro Edited April 9, 2008 by BorderMen Link to comment Share on other sites More sharing options...
BorderMen Posted April 9, 2008 Author Report Share Posted April 9, 2008 un vispвє tad pie reizes nвkat piereмistrзties border.ucoz.net un nвkat spзlзt border.wos.lv vai border.sytes.net Link to comment Share on other sites More sharing options...
BorderMen Posted April 9, 2008 Author Report Share Posted April 9, 2008 (edited) es lietoju xamp Edited April 12, 2008 by BorderMen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now