GooD`MeN Posted April 1, 2008 Report Share Posted April 1, 2008 Joks draugos labs,bet kaut kaa neuzkjeeros,bet daudz netruuuka kljuut par tomaatinju BEt shitais aprilis kaut kaa ne ar ko neizceeelaaas!Ne mani izjokoja,ne es kaadu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted April 1, 2008 Report Share Posted April 1, 2008 (edited) Skolā viens čalis no klases vnk bezpriģelī visus čakarējā ārā Ieeju no rīt skolā, čalis saka: "Tev visas bikses pilnīgi netīras (nežēlīgi rēc)" Es bik ablomījies apstos, čalis vēl vairāk sāk rēkt un tik šauj ārā: "April, april" No rīta tikko piecēlies ejot uz vannasistabu tīrīt zobus, sencis saka: "Paskat kas tur par resnu kaķi āra sēž!" Es nodomāju, ka kārtējais manas kaķenes draugs, pastos, neviens nav Sencis sāk rēkt, bļaujot APRIL APRIL un tieši pa kāpnēm nonāk mince, sencis uzreiz: "Skat kā mēs viņu izčakarējām!" 2 skolotājas šodien pateica, kontroldarbs, uzreiz appisos Bet LATV.val skolotāja teica, ka ar paralēlklasi jāmainas klasēm, visi sakārtojuši somas, gatavi iet, šī izšauj: "April april!" Vēl mēģinājām VIZ.M skolotājai iestāstīt, ka viņu sauca direktore, bet viņa neticēja Hroč kā jau katru gadu, bija jautri CYA! EDIT: Ā, jā Invincible tu esi patiešām tizls daunis, neviens par tavu "ašo" joku nesmējās un otrkārt tu esi tiešām tizls, ā treškārt, tu pat tā nepateici, tā kā EJ DIRST! Edited April 1, 2008 by MeGaPiiLe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invincible Posted April 1, 2008 Report Share Posted April 1, 2008 Ieeju no rīt skolā, čalis saka: "Tev visas bikses pilnīgi netīras (nežēlīgi rēc)" Es bik ablomījies apstos, čalis vēl vairāk sāk rēkt un tik šauj ārā: "April, april" No rīta tikko piecēlies ejot uz vannasistabu tīrīt zobus, sencis saka: "Paskat kas tur par resnu kaķi āra sēž!" Es nodomāju, ka kārtējais manas kaķenes draugs, pastos, neviens nav Sencis sāk rēkt, bļaujot APRIL APRIL un tieši pa kāpnēm nonāk mince, sencis uzreiz: "Skat kā mēs viņu izčakarējām!" 2 skolotājas šodien pateica, kontroldarbs, uzreiz appisos Bet LATV.val skolotāja teica, ka ar paralēlklasi jāmainas klasēm, visi sakārtojuši somas, gatavi iet, šī izšauj: "April april!" Vēl mēģinājām VIZ.M skolotājai iestāstīt, ka viņu sauca direktore, bet viņa neticēja Hroč kā jau katru gadu, bija jautri CYA! EDIT: Ā, jā Invincible tu esi patiešām tizls daunis, neviens par tavu "ašo" joku nesmējās un otrkārt tu esi tiešām tizls, ā treškārt, tu pat tā nepateici, tā kā EJ DIRST! protams, tu jau labaak zini, stulbais,pretiigais,izdzimteni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted April 1, 2008 Report Share Posted April 1, 2008 Tak aizver muti ja neko gudraku nevari pateikt. Vareji vel maati pasutit un tad pateikt april, april! Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted April 1, 2008 Report Share Posted April 1, 2008 statoilā skatos - akcija: nopērc divas četrpakas ar Shark un dabū pa brīvu krekliņu... nu es paņemu tās četrpakas, soļoju pie kases, prasu kreliņu... pārdevēja ar drausmīgi nopietnu skatienu paskatās man acīs un saka, ka nekādus krekliņus viņi te nedala, ķipa popal ņe po adresu. Es protams nokāru lūpu un domāju jau iet prom, kad šī pēkšņi - APRIL APRIL Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted April 2, 2008 Report Share Posted April 2, 2008 Pateicu draugam ka vins ir adobtets. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted April 2, 2008 Report Share Posted April 2, 2008 Tu esi invalīds latviešu valodā. Tavs draugs noticēja tavam jēlajam jokam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted April 2, 2008 Report Share Posted April 2, 2008 pareizi butu teikt adobptets Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted April 2, 2008 Report Share Posted April 2, 2008 draugiem.lv pasīvais humors. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted April 2, 2008 Report Share Posted April 2, 2008 adobptets Vēl viena smadzene... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted April 2, 2008 Report Share Posted April 2, 2008 Hahahaha (ne jau par joku) adobptets Mwahahahha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted April 2, 2008 Report Share Posted April 2, 2008 MEGALOL! Kur ISEC skatās? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted April 2, 2008 Report Share Posted April 2, 2008 Un tie skaitas letinji... adoptēts Link to comment Share on other sites More sharing options...
theNTH Posted April 2, 2008 Report Share Posted April 2, 2008 Vienalga, ka par velu ieraudziju topiku bet mums skolā, uz ziņojuma dēļa bija uzrakstīts uz lapas: "Konsultācijas tagad maksās 6Ls." Link to comment Share on other sites More sharing options...
baarbijvecis Posted April 2, 2008 Report Share Posted April 2, 2008 (edited) labi vēl, ka ne "adaptēts" ir nācies dažiem murmuļiem skaidrot atšķirību... ja nezināji - cilvēkiem rokas nav pilnīgi vienāda garuma nezinu gan kā uz tās planētas no kuras nāc tu Edited April 2, 2008 by baarbijvecis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts