JustPOKIS Posted March 27, 2008 Report Share Posted March 27, 2008 vai ir kkaada iespeeja nezinu atkompileet wad failu? lai vareetu iznjemt textuuras aaraa lai peectam vareetu salikt vienu wad kur pielikt veel citas textuuras jo var tikai 8 wad Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted March 27, 2008 Report Share Posted March 27, 2008 Ja nemaldos tad bsp2map arī atkompilēja .wad failus no tām mapēm, kur ir izmantoti papildus .wad faili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JustPOKIS Posted March 27, 2008 Author Report Share Posted March 27, 2008 http://www.fpsbanana.com/tools/1159 tur ir taads HLExtract.exe ar vinju var atkompileet wad failus bet es nemaaku es uzmetu virsuu wad failu vinjsh paraada kad ir open bet es nesaprotu kas taalaak jaadara luuzdu gudrie cilveeecinji pameeginiet un ja saprotiet kaa var tad pliiz reply..... PS baigi labaa proga prieksh textuuru detalizeeshanas Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmd Posted March 27, 2008 Report Share Posted March 27, 2008 .wad failus var atkompilēt ar wally Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Mortalis Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 .wad failus var atkompilēt ar wally Nevis atkompilēt bet gan paskatīties kādas textūras ir wad.ā Lai atkompilētu vajag bsp2map (programma) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 Nejauc sūdus ar vircu, jautājums ir par WAD failiem, nevis pašām kartēm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 lai vareetu iznjemt textuuras aaraa lai peectam vareetu salikt vienu wad kur pielikt veel citas textuuras jo var tikai 8 wad *.wad failus skatamies ar wally *.bsp failos iekompilētajām textūrāmvar tikt klāt(bez kaut kādas "de-kompilēšanas") ar GCFscape, nu vispār ar to var arī *.wad un *.pak failu saturu redzēt, bet *.wad labāk tomēr ar wally Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Mortalis Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 Bet dekompilējot mapes.. wad arī tiek izvadīts !?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
k34ups Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 (edited) Lai atkompilētu vajag bsp2map (programma) oj nevajag pac esmu izjaucis un salicis wad ar wally nu ne tieshi decompileet bet iznjeemis visu Edited March 28, 2008 by k34ups Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 Vispirms izlasi, ko viņš raksta, tad dirs. Un nē, labāk nedirs vispār. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmd Posted March 29, 2008 Report Share Posted March 29, 2008 GCFscape tavā SDK nav vai ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now