Glud!naTajs Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 (edited) Šodien pasūtīju NSD Powerball Neon Pro. Līdz šim man rekords ir pie 9299. Vēlos uzzināt: 1) Tās auklas var kaut kur iegādāties atsevišķi, jo man jau no vienas auklas gala nopisās tā plastmasa? 2) Kādi ir jūsu rekordi? 3) Kā var ieseivot savu augstāko rezultātu? Edited March 26, 2008 by Glud!naTajs Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 Ar īkšķi? Uzsit ar plaukstu pāris reizes mazajam un lieta darīta! Ar īkšķi labāk nemēģini! Ar salauztu īkšķi grūti močīt spēka bumbu! Un 8000 ir riktīgi maz. Tu to bumbu vispār izjūti, vai vienkārši krati! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mader Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 par šo brīnumu ir dzirdētas atsauksmes... labas... rekords ko pats esmu manījis gan ir 17k takā pacenties detaļas gan nemācēšu pateikt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted March 26, 2008 Author Report Share Posted March 26, 2008 (edited) Nu cmoon, es tikai pa stundu esmu paspējis viņu kaut cik iepazīt. Tagad augstākais rādītājs ir 9299. Galvenais ir atpūtināt roku pirms rekorda stādīšanas. Gan jau iepostošu savus turpmākos rekordus. Gaidu atbildes uz jautājumiem. P.S Beef, kur tieši jāsit? Man čota nesanāk. Redz cik vienkārši viņi ar īkšķi iegriež . Vajadzīgs tikai treniņš... Edited March 26, 2008 by Glud!naTajs Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 es kad pirmo reizi griezu uzgriezu 9976 Pašlaik mans rekords ir apmēram 10676... Link to comment Share on other sites More sharing options...
miscuzii Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 Viņš automātiski ieseivojas,es arī griežu ar īkšķi un mans rekord ir 9k un vēl kkas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 pameklē worma topiku! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_nigga* Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 Atvainojos par offt. Bet ko ši manta palīdz un kam rokas locītavām vai kam? Esmu tikai dzirdējis ka kosmonautiem arī šitādi jālieto Link to comment Share on other sites More sharing options...
miscuzii Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 Hokejistiem,Golferiem utml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted March 26, 2008 Author Report Share Posted March 26, 2008 Biju palaidis garām worma topicu. Anyway jaunais rekords 10540 Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 Es esmu vienīgais, kas nesaprot, kas tas tāds par brīnumu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
htrc Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 Es ari nesaprotu kas tur jadara un ko tas dod... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 apsveicu. uzstādiju pasuales rekordu pārsitot iepriekšējo pa 1k. Link to comment Share on other sites More sharing options...
miscuzii Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 rusty,tgd ķipa pasaules rekords ir 20k Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 pirms ~3 menešiem vēl nebija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted March 26, 2008 Author Report Share Posted March 26, 2008 Tiem, kas nezin kas ir powerball. Viņs trenē gan pirkstu un plaukstu, gan locītavu muskuļus, gan apakšdelna, gan augšdelna muskuļus. 2 reizes sanāca iegriezt ar īkšķi. Man, nevis plaukstas ir jēlas, bet sāp abi mazie plaukstu pirkstiņi Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_nigga* Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 (edited) powerball. Viņs trenē gan pirkstu un plaukstu, gan locītavu muskuļus, gan apakšdelna, gan augšdelna muskuļus. 2 reizes sanāca iegriezt ar īkšķi. Man, nevis plaukstas ir jēlas, bet sāp abi mazie plaukstu pirkstiņi Tu lūdzu varētu pateikt pa cik tādu var nopirkt un kur Iespējams man noderētu EDIT:Nevajg pats atradu Edited March 26, 2008 by lil_nigga* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goodbye Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 par tiem rekordiem ir divi modi: uz izturiibu tas ir cik pavisam apgriezienus esi veicus tur rekords apmeram 20k un uz speku tas ir cik tu ātri vari iegriezt meera rpm(apgriezieni minute) tur rekords kkur 16k paari Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 12297... es gandrīz bikses pielaidu šito ciparu dabūdams ak jā, iegriežu vienmēr ar pirkstu... ar to striķi griež tikai nūģi Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 Iedomājies, ka tā bumba ir resna nēģera milzīgs resns pimpis! Jo ātrāk rausti, jo pimpis paliek lielāks un cietāks un to ir grūtāk raustīt un nēģeris tevi stiprāk apskauj! Nu man liekas, tas ir diezgan tuvs salīdzinājums (nē.. es neesmu tā darijis ar nēģeri... ) Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_nigga* Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 Nopirku. Pirmājas reizēs baigi grūti vispār rokas sāp pec tam Rekords 10134 Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 (edited) Ko tu zini, varbūt Mongolijas džungļos ir visādi tarzānveidīgie, kuri laksta pa kokiem, tāka viss krakšķ un brakšķ un tādā veidā viņu roku ātrums krietni pārsniedz normāla Humanoīda roku ātrumu un tagad viņi to powerballu griežu uz 30k. P.S. paskatijos youtubē viģikus un tagad tas powerballs baigi sakārdināja mani, kādreiz būs jānopērk. P.P.S. postu skaits - 777 Edited March 28, 2008 by m3rsy Link to comment Share on other sites More sharing options...
CaRReRas Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 Jūs nezinat, kur Liepājā pēc iespējas lētāk var dabūt šo mantiņu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted March 29, 2008 Report Share Posted March 29, 2008 Pasūti Latvijas interneta veikalā vai arī ārzemju un savāc pastā! Domāju, ka izmaksas būs ap 17Ls ar sūtīšanu no Latvijas. Letākais, ko esmu redzējis LV internetveikalā bija 15Ls. Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now