armandulis Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 Jautājums: Vai nevarētu izveidot aim map taisīšanas sacensības! ja jā tad varētu laiku 1 nedēļu! ja jā tad rakstat atbildes un paši ar savu *.wad failu arī varat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
snake5 Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 kurš uzņemtos veidot, kā tu domā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
armandulis Posted March 26, 2008 Author Report Share Posted March 26, 2008 ES! tu domā veidot mapes vai pašu contestu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 AIM mapes smird P.S.- visiem viņās būtu vienādas,(varbūt izņemot tekstūras)jo AIM mapēm jāizskatās pēc AIM mapēm ( ) FY mapēs jau varētu izvērsties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sh1kamaru Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 Tad jau labāk kādu Cs ar hostiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
snake5 Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 es domāju par konkursa organizēšanu - kurš uzņemsies? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sh1kamaru Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 Labs jautājums! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 un kur tās kartes liks? kam viņas būs vajadzīgas? vai tikai taisīšanas dēļ ir vērts taisīt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaaniskal Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 tur nu es tev piekrītu Varbūt ne pa tēmu, bet kur lika GIGN Mapping Konkursa (16.1.2008 - 16.3.2008) kartes? Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 (edited) Es šaubos, ka arī ir kāda jēga no lielajām mapēm, jo GIGN serverī jau točna neliks nevienu no mūsu taisītajām. Edited March 26, 2008 by amnezija Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 kāpēc gan ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 Ir kāda bijusi? Neskaitot de_italy_gign Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmd Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 Neskaitot de_italy_gign Papildus stimuls kaut ko veidot > Well...es te kādu pēdējo mēnesi jūtu ka man jau rokas atkal kasās uz VHE > tad jau varētu kko uzcept.. Un kādēļ gan neuztaisīt kādu mini contestu lai varētu samērīties ar saviem krāniņiem(kartēm)? Žēl gan ka Vincistera rīkotais konkurss tik nelāgi beidzās Būtu jau pats piedalījies ja nebūtu par tā notikšanu izlasījis dažas dienas pirms noteiktā nodošanas termiņa. >_> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now