gray Posted October 4, 2004 Report Share Posted October 4, 2004 nu es gribetu iegut vsay,votemap,kick,slap komandas.tatad biskin pastastishu par so komandu izmantoshanu vsay:lietoshu tikai tad kad kadam nepatiks mape uzliekot vot uz labaku mapi. votemap:es izmatoshu tad kad kadam nepatiks mape vai ari mape atkartosies kick:lietoshu tad kad kads sedes 5 minutes spectatora slap:lietoshu tad kad kads sedes baze vai sedes viena vieta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted October 4, 2004 Report Share Posted October 4, 2004 njaaa..... ar vsay mainisi mapes? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted October 4, 2004 Report Share Posted October 4, 2004 nu es gribetu iegut vsay,votemap,kick,slap komandas.tatad biskin pastastishu par so komandu izmantoshanu vsay:lietoshu tikai tad kad kadam nepatiks mape uzliekot vot uz labaku mapi. votemap:es izmatoshu tad kad kadam nepatiks mape vai ari mape atkartosies kick:lietoshu tad kad kads sedes 5 minutes spectatora slap:lietoshu tad kad kads sedes baze vai sedes viena vieta vsay:lietoshu tikai tad kad kadam nepatiks mape uzliekot vot uz labaku mapi. piemeeram tev vai taviem draugiem votemap:es izmatoshu tad kad kadam nepatiks mape vai ari mape atkartosies tu jau noteikti neliksi d2 vai aztec bet havana vai piranesi vai ne.. kick:lietoshu tad kad kads sedes 5 minutes spectatora vai arii kad tev kaads pateiks kaadu skarbaaku vaardu slap:lietoshu tad kad kads sedes baze vai sedes viena vieta kad atnaaks draugi un gribeesi izraadiities vinjiem cik kruts esi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gray Posted October 4, 2004 Author Report Share Posted October 4, 2004 man neviens draugs nespele cs un es vijniem nekad neizrados Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted October 4, 2004 Report Share Posted October 4, 2004 extraordinary, no kurienes tev tik labas idejas? Ar tevi jau protams tas nav saistiit.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted October 4, 2004 Report Share Posted October 4, 2004 man neviens draugs nespele cs un es vijniem nekad neizrados flyers? vai arii nee... anyway Link to comment Share on other sites More sharing options...
gray Posted October 4, 2004 Author Report Share Posted October 4, 2004 drizak ka ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
sh!d Posted October 4, 2004 Report Share Posted October 4, 2004 vai arii jaa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gray Posted October 4, 2004 Author Report Share Posted October 4, 2004 tomer ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted October 4, 2004 Report Share Posted October 4, 2004 Ja tu palasiitu kaadu no ieprieksheejiem postiem tad arii uzzinaatu kad adminu ir pietiekami.... kick:lietoshu tad kad kads sedes 5 minutes spectatora kaa tad.... vai arii pateiks kad tu esi l**s Nav bijis taa kad kaads seezh spc. 10min un nav adminu kas vinju izkicko.... p.s. Flyer saac taisiit jaunu loginu Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted October 4, 2004 Report Share Posted October 4, 2004 flyers gan . un tev vajadzeetu nokauneeties; shito accountu atkal saakt lietot ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts