Dr. Pain Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 Tā nu ir sanācis, ka mana draudzene ir iesaistījusies lieldienu olu konkursa rīkošanā Dominas webā. Doma, protams, nav slikta, bet laikam jau lielākā problēma ir tā, ka nav pārāk daudz cilvēku, kas šo mājaslapu apmeklē. Tad nu vēlos lūgt palīdzību - iesūti savu sakrāsoto olu bildes. Un šoreiz pat nav tā, ka tev nekāds labums no tā neatlec - labākais savā īpašumā iegūs Domina dāvanu karti (man gan nav ne jausmas, kādā vērtībā). Protams, var gadīties, ka tu uzreiz saproti, ka neesi tik radošs, lai iegūtu balvu, bet neuztraucies, jo es no savas puses esmu ar mieru katram, kas iesūtīs kaut vienu bildi, samazināt warn līmeni. Tā būs tāda maza veicināšanas balva. Paldies par uzmanību, un vēlu visiem veiksmi. Mani gan jums diez vai sanāks pārspēt, kad būšu iesūtījis savus meistardarbus, bet variet taču censties... P.S. Ā, aizmirsu piebilst! Asprāšiem nav vērts krāsot savas olas (jeb "pautus", kā tos tautā mēdz saukt) un prasīt, lai mamma nofočē - bildes webā parādāsīsies tikai pēc apstiprināšanas no rīkotāju puses. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 (edited) P.S. Ā, aizmirsu piebilst! Asprāšiem nav vērts krāsot savas olas (jeb "pautus", kā tos tautā mēdz saukt) un prasīt, lai mamma nofočē - bildes webā parādāsīsies tikai pēc apstiprināšanas no rīkotāju puses. Šis mani pamatīgi satrieca Bet tad es tomēr saņēmos un 1 aizsūtīju Edited March 22, 2008 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 Es šito neizpratu Tur var iesūtīt tikai kkādas nenormāli krutas olas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted March 22, 2008 Author Report Share Posted March 22, 2008 Tas bija ar domu, ka jāiesūta tiešām olas, nevis savu pautu fotogrāfijas EDIT: būšu pateicīgs, ja pastāstīsiet par šo pasākumu arī saviem draugiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 iesūtīju gignolu Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 Riit iesuutiishu savas defaultaas olas, jo galvenais tachu ir piedaliities Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 Tas ir zaudētāju mierinājums Domāju, ka rīt ielikšu kādu olu, kas būs forši sanākusi, vienmēr kāda laba sanāk, bet ja rīt no rīta nepaspēšu, tad pirmdien gan. offtopic - izdomāju nošpikot no worma un uz olas ar līmplēvi uzrakstīt traffic. Kad taisījos jau līmēt, tad sapratu, ka man tas viss būs spoguļrakstā, hehe... Nu nekas, uzlīmēju tā pat Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 Cik noprotu pec tam PM Tev,par nosuutiito bilditi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted March 22, 2008 Author Report Share Posted March 22, 2008 Jā, sūtiet PM - tas būs visdrošākais veids, kā pārliecināties, ka esmu piefiksējis jūsu dalību. Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 Obligati janosuta savejas, man vajag dabut nost savas warnas Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 (edited) varbūt liekam arī šeit savas skaistākās olas no no grozina!! ( jāredz konkurence ) bija doma taisiit jaunu topiku bet atradu sho!! dr pain - obligāti jābūt baigi krutajām olām vai der arī defultās ar visādām fīčām?? Edited March 23, 2008 by lazda2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 Pieliku savas olas Paldies! Paldies par dalību konkursā! uz sākumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
htrc Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 Mana olinņa nesanāca ka gribēju ,bet centos. Un iesutīšu arī. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chester Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 Manas olinjas tagad vaaraas, kad buus gatavas noteikti iesutishu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted March 23, 2008 Author Report Share Posted March 23, 2008 galvenais ir piedalīties Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 (edited) Vienu izveidoju! focēju ar telefonu!! un radās apgaismojuma problēmas!! Kuru likt? EDIT: Nosūtīju to trešo!! Edited March 23, 2008 by lazda2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 aizsutiju savas olinjas un pateicu veel maasiicai lai aizsuuta, kad akceptees manas, paraadiishu Link to comment Share on other sites More sharing options...
htrc Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 1 labaka Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 Nu tas ir pizgjets. Gribeeju ielikt saveejaas, bet kameer pamodos sistra jau bija visas notiesaajusi. nebija nekaadas dizji smukaas, bet nu tik un taa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 nebija nekaadas dizji smukaas, bet nu tik un taa. Manejais meistardarbs Araa sniegi un lieti,tapec slinkums iet suunas mekleet Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 http://www.domina-shopping.lv/next/img/upl...b641e05e9a.jpeg manas ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 sry par 2 postiem peec kaartas, bet nu rekur arii manas maasiicas olinjas ;D --> http://www.domina-shopping.lv/next/img/upl...4b942d959b.jpeg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 Yo, es arī piedalos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 Manas vislabākās Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 Es te sēžu un domāju, kas good menam tajā bildē ir. Kas tev ar to olu ir noticis? Pirmo reizi kko tādu redzu, un ko viņa dara salātos? Tai olai vel ir čaumala vai nav? Traffiks atkal neko nesaprot... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now