Jump to content
GIGN Forum

Lieldienu Palīdzība

Dr. Pain
 Share

Recommended Posts

Tā nu ir sanācis, ka mana draudzene ir iesaistījusies lieldienu olu konkursa rīkošanā Dominas webā. Doma, protams, nav slikta, bet laikam jau lielākā problēma ir tā, ka nav pārāk daudz cilvēku, kas šo mājaslapu apmeklē. Tad nu vēlos lūgt palīdzību - iesūti savu sakrāsoto olu bildes. Un šoreiz pat nav tā, ka tev nekāds labums no tā neatlec - labākais savā īpašumā iegūs Domina dāvanu karti (man gan nav ne jausmas, kādā vērtībā).

Protams, var gadīties, ka tu uzreiz saproti, ka neesi tik radošs, lai iegūtu balvu, bet neuztraucies, jo es no savas puses esmu ar mieru katram, kas iesūtīs kaut vienu bildi, samazināt warn līmeni. Tā būs tāda maza veicināšanas balva.

Paldies par uzmanību, un vēlu visiem veiksmi. Mani gan jums diez vai sanāks pārspēt, kad būšu iesūtījis savus meistardarbus, bet variet taču censties...

P.S. Ā, aizmirsu piebilst! Asprāšiem nav vērts krāsot savas olas (jeb "pautus", kā tos tautā mēdz saukt) un prasīt, lai mamma nofočē - bildes webā parādāsīsies tikai pēc apstiprināšanas no rīkotāju puses.

P.S. Ā, aizmirsu piebilst! Asprāšiem nav vērts krāsot savas olas (jeb "pautus", kā tos tautā mēdz saukt) un prasīt, lai mamma nofočē - bildes webā parādāsīsies tikai pēc apstiprināšanas no rīkotāju puses.

Šis mani pamatīgi satrieca :ermm: Bet tad es tomēr saņēmos un 1 aizsūtīju :thumbsup:

Edited by cash^

Tas ir zaudētāju mierinājums ^_^

Domāju, ka rīt ielikšu kādu olu, kas būs forši sanākusi, vienmēr kāda laba sanāk, bet ja rīt no rīta nepaspēšu, tad pirmdien gan.

offtopic - izdomāju nošpikot no worma un uz olas ar līmplēvi uzrakstīt traffic. Kad taisījos jau līmēt, tad sapratu, ka man tas viss būs spoguļrakstā, hehe... Nu nekas, uzlīmēju tā pat :)

varbūt liekam arī šeit savas skaistākās olas no no grozina!! ( jāredz konkurence :) )

bija doma taisiit jaunu topiku bet atradu sho!!

dr pain - obligāti jābūt baigi krutajām olām vai der arī defultās ar visādām fīčām??

Edited by lazda2

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...