Jump to content
GIGN Forum

Slot

Guest pig
 Share

slot  

20 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

es kaut ko gribeetu pateikt

blody , extraordinary BLJED kas JUUS taadi esat ? katraa postaa ai antireceklis jo tu esi stulbs , varbuut flyers ... VARAT VIENREIZ MUTES PATUREET CIET ? zajebala , kur ieiet tur ExtraOrdinary , juus neesat nekas , tjipo no jums kaada jeega , tikai kaadam visu topicu izbojaa.

ja man buutu tiesiibas juus te forumaa nebuutu ( banned 4eva)

sorry par lamaashanos smiliez.de_2523.gif

blody , extraordinary BLJED kas JUUS taadi esat ? katraa postaa ai antireceklis jo tu esi stulbs , varbuut flyers ... VARAT VIENREIZ MUTES PATUREET CIET ? zajebala , kur ieiet tur ExtraOrdinary , juus neesat nekas , tjipo no jums kaada jeega , tikai kaadam visu topicu izbojaa.

fm tieshi taapec tev NAV tiesiibas tongue.gif

nee saproti fiicha taada , vinji ienaak forumaa kaa shefi , vot es esmu krutais vecis ... "nee tu tiesiibas nedabuusi , varbuut tu esi flayeris ..." ...

man prosta kriit uz nerviem shitie divi , katraa postaa ir tas extraordinary , katraa topicaa rec anti , kaut gan vienam no vinjiem nav tiesiibu ... un veel daudz dirsh tas vispaar ...

nee saproti fiicha taada , vinji ienaak forumaa kaa shefi , vot es esmu krutais vecis ... "nee tu tiesiibas nedabuusi , varbuut tu esi flayeris ..." ...

man prosta kriit uz nerviem shitie divi , katraa postaa ir tas extraordinary , katraa topicaa rec anti , kaut gan vienam no vinjiem nav tiesiibu ... un veel daudz dirsh tas vispaar ...

labriit. Taa dara visi. Ja kaadam no modiem/adminiem nav apnicis, tad vinji poustus padzeesh, bet taapat veeraa tiek njemti tikai tie viedoklji kuriem ir kaada noziime. Un neesmu ieveerojis ka vinj iipashi lamaatos wink.gif

ja tu neesi pamaniijis 99,99% gadiijumu par flyer esmu uzmineejis pareizi tad nu sorry... un pig nespeelee slikti - neesmu to nekad teicis, tu jau nu buutu mazaak dirsis, es to geku paziistu 2 gadus un ne mazums kopaa speeleets....

kautgan manis peec vecas draudziibas vaardaa paieshu malinjaa un teikshu: "Manis te nav!"

ta4u ja tev akal rodas probleemas tad es par saviem vaardiem atbildu...

un ja kas tad prasiet cmdr , vinjsh pig paziist veel labaak - savulaik bija mums taada paziishanaas liidz cmdr neaizbrauca uz liepaaju un pig nekljuva leciigs sad.gif

nja te jau risinas tada leta mexicanu seriala sizets, bet nu any way jums nebutu vieglak satitkties un izrunaties neka skaidrot attiecibas foruma! bet tas ta off topic!

P.S blody sorry ka neatbildeju uz tavu e-mail, par cik es sava emaila reti ielukojos, tad neredzeju tavu atsutito vestuli! mosh sarunajam uz nakosh nedelju ???

Edited by DeviouS

nja te jau risinas tada leta mexicanu seriala sizets, bet nu any way jums nebutu vieglak satitkties un izrunaties neka skaidrot attiecibas foruma! bet tas ta off topic!

P.S blody sorry ka neatbildeju uz tavu e-mail, par cik es sava emaila reti ielukojos, tad neredzeju tavu atsutito vestuli! mosh sarunajam uz nakosh nedelju ???

Piekriitu DeviouS.... fragMachine uzradies baigais jaatnieks baltaa zirga... smile.gif

Mozh kaads lock.gif ?

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...