JustPOKIS Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 es laikam pieraxtiishu visu forumu XD ..... taa kaads zin kaapeec vareetu neiet env_rain un env_snow un kaa iisti jaaariikojas ar env_shake vinjam kkas speciaals vajadziigs vai kaa? env_spark man iet aa un veel env_explosion kaa lai izdara lai visu laiku spraagst? es varu izdariit tikai taa kad uzspied pogu tad spraagst bet man vajag kad nekaa nedara tad spraagst ik pec dazaam sekundeem vai visu laiku.... luudzu uzraxtiek kaut vai vismazaako info ko zinat par shitiem env..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 (edited) pameklē kādus tutus... varbūt šeit kas atradīsies P.S.- uztaisi 1 topicu "newb needs help" un prasi visu kas ienāk prātā, savādāk jau sanāk tā, ka visi posti mapping sadaļā ir tevis taisīti EDIT: Kā uztaisīt lietu Edited March 19, 2008 by crushy Link to comment Share on other sites More sharing options...
JustPOKIS Posted March 19, 2008 Author Report Share Posted March 19, 2008 ar ko no enity var salikt visaadus sprite piemeeram duumus? nu piemeeram ar env_beam utt kursh ir iistais? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JustPOKIS Posted March 19, 2008 Author Report Share Posted March 19, 2008 aa es atradu ar env_sprite XD bet tagad cita problema kaapee ap sprite apkaart raada taadu melnu kluci? Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 ja nemaldos pie entity optioniem (Alt+ENTER) pie render mode jāuzslēdz additive... Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Mortalis Posted March 20, 2008 Report Share Posted March 20, 2008 ja nemaldos pie entity optioniem (Alt+ENTER) pie render mode jāuzslēdz additive... Man jau likās ka Solid Link to comment Share on other sites More sharing options...
snake5 Posted March 20, 2008 Report Share Posted March 20, 2008 vissmukāk ir ar "Texture", bet alpha blendings dara "brīnumus" pie nepareizas zīmēšanas secības.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JustPOKIS Posted March 20, 2008 Author Report Share Posted March 20, 2008 kaads nezin vai ir iespeejams kaadaa noteikta vietaa uzlikt citu gravity? nu pasham liekas ka varetu buut ar aaatrigger textuuru bet kaadu enity ja tas vispaar ir iespeejams.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted March 20, 2008 Report Share Posted March 20, 2008 gravity ir globāla padarīšana, ja taisa single player karti tad izveidotu trigger kurš nomaina gravity, bet multi player to nevar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebis Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 (edited) Vari meiģināt ar trigger_push, darbosies tikai iekš kuba, tātad tavā noteiktā vietā. Uzliec yaw up, speed push piemēram 500, un lēkā uz nebēdu. Edited March 21, 2008 by Sebis Link to comment Share on other sites More sharing options...
JustPOKIS Posted March 24, 2008 Author Report Share Posted March 24, 2008 naakoshais jautaajums par func rotating.. es kad uztaisu kkaadaadu piemeeram heliisha vertalotu uztaisu par func rotating bet taalaak ir diraa es gribu lai man vinjsh griezas horizontaali ap savu asi bet man vinsjh griezas taa it kaa buutu pats gals nevis centrs ir kaada doma kaa dabuut lai vinjsh griezas ap savu asi??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 tev vajag origin brush Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now