amnezija Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 Sāku instalēt IPB v2.1.6 versiju. Visu uzinstalēju, bet pašā pēdējā punktā nu, kad jau slēdzas pašam forumam klāt, lai ieiet iekšā tajā parādas šāds erors. IPB WARNING [2] ipsclass::require_once() [function.ipsclass-require-once]: Unable to access /var/www/web7/web/forums/cache/skin_cache/cacheid_2/skin_global.php (Line: 1334 of /sources/ipsclass.php) IPB WARNING [2] ipsclass::require_once(/var/www/web7/web/forums/cache/skin_cache/cacheid_2/skin_global.php) [function.ipsclass-require-once]: failed to open stream: No such file or directory (Line: 1334 of /sources/ipsclass.php) M.. kā to novērst? Jo piemēram tāds fails kāds tur ir rādīts skin_global.php tajā mapē nemaz neatrodas. Tāpē nezinu, ar ko sākt. Viss notiek uz Linux. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lecter Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 mēģināji uzlikt jaunu theme ? Uz bezmaksas ostinga tas tā nenotiek php_safemode Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted March 19, 2008 Author Report Share Posted March 19, 2008 (edited) Kāds bezmaksas hostings? Viss stāv uz mana servera. Nekādu theme neesmu mainījis tu maz izlasīji? Šāds errors ir pašā instalēšanas brīdī nevis tad, kad es, ko gribu mainīt. Laikam atradu vainu, bet nezinu vai to var novērst. Karoča instalēšanas brīdī man viņš neizdzemdēja skin_global.php failu. To failu var, kur citur dabūt un tā mierīgi likt iekšā tajā mapē? EDIT: Mjj jā bija safe_mode virsū nezinu nah uzliku, bet noņemot paliek viens errors mēģināšu pārinstalēt, un tad skatīšos.. Edited March 19, 2008 by amnezija Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted March 19, 2008 Author Report Share Posted March 19, 2008 Ir viss sanāca. Praktiski sry lecter, ka uzbraucu, bet nebūtu tu nebūtu sanācis. Es tiešām biju piemirsis, ka atstāju php_safe_mod on un tas izskaidro daudz, ko arī to kāpēc amxbans tik dīvaini gļuko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now