Jump to content
GIGN Forum

Ipb Forums


amnezija
 Share

Recommended Posts

Sāku instalēt IPB v2.1.6 versiju. Visu uzinstalēju, bet pašā pēdējā punktā nu, kad jau slēdzas pašam forumam klāt, lai ieiet iekšā tajā parādas šāds erors.

IPB WARNING [2] ipsclass::require_once() [function.ipsclass-require-once]: Unable to access /var/www/web7/web/forums/cache/skin_cache/cacheid_2/skin_global.php (Line: 1334 of /sources/ipsclass.php)
IPB WARNING [2] ipsclass::require_once(/var/www/web7/web/forums/cache/skin_cache/cacheid_2/skin_global.php) [function.ipsclass-require-once]: failed to open stream: No such file or directory (Line: 1334 of /sources/ipsclass.php)

M.. kā to novērst? Jo piemēram tāds fails kāds tur ir rādīts skin_global.php tajā mapē nemaz neatrodas. Tāpē nezinu, ar ko sākt.

Viss notiek uz Linux.

Link to comment
Share on other sites

Kāds bezmaksas hostings? Viss stāv uz mana servera. Nekādu theme neesmu mainījis tu maz izlasīji? Šāds errors ir pašā instalēšanas brīdī nevis tad, kad es, ko gribu mainīt.

Laikam atradu vainu, bet nezinu vai to var novērst. Karoča instalēšanas brīdī man viņš neizdzemdēja skin_global.php failu. To failu var, kur citur dabūt un tā mierīgi likt iekšā tajā mapē?

EDIT:

Mjj jā bija safe_mode virsū nezinu nah uzliku, bet noņemot paliek viens errors mēģināšu pārinstalēt, un tad skatīšos..

Edited by amnezija
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...