HyperBoy Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 Rīgā ir kāds veikals, kura varētu atrast māteni A socketam? pa ineta veikaliem esmu atradis tikai vienu, bet tā man neder. Man vajag ar ddr 400mhz atbalstu, vajag, lai var vismaz 3 RAMus ielikt, AGP 8x un iebūvētu tīkleni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 metaleks.lv esi skatijies? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mader Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 Pulkveža brieža ielas sākumā bija viens datorveikals kur varēja visādus vecos PC sameklēt un līdz ar to arī viņu daļas diemžēl nemācēšu vairs teikt viņa nosaukumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayus Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 sita der? K8VT800 Pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted March 15, 2008 Author Report Share Posted March 15, 2008 m3rsy, tā, kas metaleksā, tā neder. Mader, paldies, pameklēšu. Rayus, gandrīz der, sockets cits Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayus Posted March 16, 2008 Report Share Posted March 16, 2008 skaidrite. A kam tev vinu tiesi vajag? Kape tikai mateni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted March 16, 2008 Report Share Posted March 16, 2008 diemžēl nemācēšu vairs teikt viņa nosaukumu Tu domā šo veikalu? Viņš ir pārcēlies uz blaumaņa ielu 25. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted March 16, 2008 Author Report Share Posted March 16, 2008 Rayus, baroklis nosvila un māteni ar līdz parāva. Bet pašlaik sāk šķist, ka labāk būtu nopirkt jaunu PC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayus Posted March 16, 2008 Report Share Posted March 16, 2008 nu skaidrite. Man te uz gridas stav vienkarsi sitads: Ta matene + 1,6 vai 1,8 Semprons + GF 6600 GT Gigabyte +40 WD laikam cietnis +ja nemaldos 512 (vismaz, jo otrs modulis ir kautkur velarvien istaba XD) +jauns 350 W baroklis +vecs bet dross Liteon CD RW rakstiklis edit. aizmirsu piebilst, es vinu vairs neizmantoju, jo esmu iegadajies jaudigaku, bet ck atceros, vins loti labi tika gala ar dazadiem uzdevumiem. Ja anglos (garlaicibas spiests, dzivodams fakina ciema) nebutu nopircis tagadejo, tad butu lietojis veco, a taa principa es vinu varu pardot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now