Jump to content
GIGN Forum

Sarosās Mazgadīgie


worm
 Share

Recommended Posts

Tātad, ja tev nav vēl 18, vai arī tev ir "mazais brālis" (čīters), kuram nav 18 un kurš vismaz jēdz pateikt vārdu "mamma", tad šis topiks ir priekš tevis...

Tā kā spite mums ir studējošais zobārsts, viņai vajag pacientus. Dotajā brīdi piedāvājums varētu interesēt tos, kas iet skolā un kuriem nav 18 gadi. Atnākot pie spites tiek uzrakstīta attaisnojoša zīme visas dienas garumā un uz skolu nav jāiet. Zobus nevienam ārā neraus un nekas urbts (brīnumainā kārtā) arī netiks... tik vien kā pārbaudīs vai ir vai nav caurumi... ļoti vienkārši... un pēctam diena brīva.

Pasākuma norise: trešdien (19.03.2008) pulksten 8:00, gribētājus pieteikties šeit. Ir vajadzīgs tikai VIENS kandidāts, kurš var apstiprināt 100%, ka tiks. Piedirsējus uzmeklēsim un atšausim!

Link to comment
Share on other sites

Man jau tāpat ir bail no zobārstiem, jā, pat no vienkāršām pārbaudēm.

Nu ja tev tur čista neviens nepiesakas, tad varu pēc stundām aizlāčot, bet stundas dēļ tā poļube nekavēšu.

EDIT: protams tikai tad, ja atrašanās vieta ir cilvēcīga, nevis kaut kāda pārdaugava or smth.

Edited by minOrity
Link to comment
Share on other sites

:unsure:

p.s Ja, es dzīvotu Rīga, tad jau aizietu.

Katrs iet uz skolu savu iemeslu dēļ, tu, cik noprotu ej pienākuma pēc, ja mamma atļautu, tad vispār neietu, bet redz, pastāv cilvēki kas saprot to ka, nav jēgas bastot jo savu dzīvi balsta uz to ka jāiegūst dokuments un kautkādas zināšanas, cik nu tas ir iespējams ;) . Tas bija domāts tā, lai tu saprastu, cik tizli tu uzbrauci mino :).

Edited by el_Moerto
Link to comment
Share on other sites

Tatad ko shai visaa sakaraa varu piebilst:

*)maacos 5.ajaa (peedeejaa) kursaa, un tuvojoties maaciibu gada beigaam mazliet pietruukst nepiecieshami punkti "beernu zobaarstnieciibaa"

*)ir vajadziigs cilveeks (cilveeki) nodarbiibaam "beernu zobaarstnieciibaa", taadeelj ariii ir vecuma ierobezhojums = 18 gadi.

*)nodarbiibu laiks ir strikti ierobezhots: treshdienaas no 8 liidz 12.

*)protams ir iespeeja arii zobus salabot, ja atrod kaadus cauruminjus, bet taa kaa neveelos uzreiz nevienu nobiedeet :) un punktus sanjemu arii par paarbaudeem, tad ir iespeeja atnaakt vienkaarshi uz paarbaudi, kuras laikaa viss tiek apskatiits, tiek uztaisiiti nepiecieshami rentgeni un viss apstaastiits (un taalaak jau ja ir veelme, tad var labot/nelabot zobinjus vai nu pie manis vai pie sava aarsta).

*)protams viss (gan izmekleeshana, gan higieena, gan rentgeni, gan laboshana) beerniem ir bez maksas;

*)tas jau gan bija mineets, bet Stomatologjijas instituuts atrodas Dzirciema ielaa 20 (Paardaugava, netaalu no Botaaniskaa daarza).

Taatad, ja nu tomeer ir kaads (kaada), kas veelas pieteikties, dodiet zinju man vai wormam. :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

sodien no rita stavot Lielupes krasta pie iemestas makskeres un gaidot breksiti, manu mazo milo draugu, es dzerot karstu kafiju un pipejot cigarti atklaju, ka spriezot pec sapju daudzuma, man jabut apmeram kadiem 5 caurumiem manos dailajos iedzeltejusos zobos.

Isak sakot - atlaides spite netaisa, ja nak labot visu muti? :)

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...