Jump to content
GIGN Forum

Sky

-FiRe-
 Share

Recommended Posts

kr4 man ir taada probleema man aaraa staav sky bet sky otraa pusee ir uztaisiita tjipa telpa kura ir augstaaka par aaras celtneem un ieejot cs taa celtne redzami, un tas izskataas slikti, var k-kaa izdariit lai sky nosegtu lietas kas vinjam ir otraa pusee?

hm..

ir 2 varianti:

1. VIS nedrīkst iekļaut to daļu redzamo sarakstā, jātaisa līkumaina eja vai tml shit

2. var mēģināt sadalīt sky brushu tā, lai katra daļa segtu savu malu, bet abas nesaskartos.. (nezinu, vai šis strādās..)

nevar būt tā, ka debesis aizsedz māju!

izņemot tad, kad tu reāli dzīvē esi to redzējis (skaidrā dienā), kautgan tā nenotiek ;)

pff, kapec gan visu jataisa kā reālājā dzīvē. Katrs taisa kā grib, un tas ir tikai labi ka var noslēpt visādus nevajadzīgus apgabalus. Jebkurā mapē tas tiek izmantots. :P

nu es domāju reālām kartēm..

nu visi tie daudzie crapi, kurus redzu netā pieejamus, nav saucami par kartēm..

protams manai idejai ir zināmi izņēmumi, piemēram kz kartes, fy kartes, etc.. bet ne reālās kartes.. un, btw, to gandrīz nekur nelieto..

nu visi tie daudzie crapi, kurus redzu netā pieejamus, nav saucami par kartēm..

protams manai idejai ir zināmi izņēmumi, piemēram kz kartes, fy kartes, etc.. bet ne reālās kartes.. un, btw, to gandrīz nekur nelieto..

Karte nekļūst nereāla ja normāli izmanto. Es arī runāju pa reālām kartēm.

Ja piranesi skaties logos no telpām liekas ka ārā debesis, lai gan īstenībā tur būtu redzama siena, otrajā dastā arī ir izmantots, jo visas sienas nav vienāda augstuma... Vienkārši jāsaprot kad tas ir noderīgi, kad jau pārspīlēti.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...