SpoCinjS Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 Lūdzu pastāstiet ap cik ls maksā LINUX un Pasakiet + un - Itkā domāju spēlet cs un turēt serveri 14sloti+hltv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 Linux ir freesoft =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpoCinjS Posted February 25, 2008 Author Report Share Posted February 25, 2008 Tas nozīmē ka viņu var dabūt par velti ja? Bet tagad pats galvenais es nesaprotu es gribu uzturēt mazu projektiņu serveri! Un tad i web i visu pieredze man ir 2 gadi takshu nesu kads kartejais sikais! Jā man pc ir mazs ram! Gribu uzturet serveri Uz Linuxa! Serveris-14sloti+hltv+Pats spelet cs un ieeiet neta nu tas ta reti Ram's 448 down 5mbit/s up 512kbit/s Vai tas būtu iespējams? Un vai b;utu lagi? Un tagad gribētu ko īsāk uzzināt par linux jo viņu nēsmu lietojis un negribētu kļūdities ņemot linux! Nosauciet + Un - Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 aizmirsti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpoCinjS Posted February 25, 2008 Author Report Share Posted February 25, 2008 Kāpēc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 ar tavu netu max 3x3 pavilks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CJxx Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 Tāpēč ka tev tur nekas nesanāks, lapā labi ja kādi 10 varēš uzturēties ar lielām bremzēšanām + cik man zināms, uz linuxa Contru nevar spēlēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feik Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 LOL! Linux ir bezmaksas OS! Varbuut kaadreiz paintereseejies un pameklee pats infu? Taada lieta nekad nav ienaakusi praataa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 (edited) Ar netu un ramu vien nepietiek, vaig vēl procesoru. Un vispār nafig uz Linux? Windows 2003 tak ir labāks. Nu ar nepilnu 0,5 gb atmiņu galīgi tur nekas nesanāks un tavs neta ātrums ir tikai drusciņ labāks par mdsl neta ātrumu. Cik es agrāk uz AMD 64 3000+, 1 gb ddr rama un mdsl mēģināju tad pat 2x2 bija nelieli lagi. P.S. ja tu pat tik elementāras lietas nezini tad nu es šaubos par tavu 2 gadu pieredzi. Edited February 25, 2008 by m3rsy Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpoCinjS Posted February 26, 2008 Author Report Share Posted February 26, 2008 !kart par linuksu es neka nezinajU*! 2kart man ir mdsl 3kart jums tik paprasit vajag... Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted February 26, 2008 Report Share Posted February 26, 2008 2kart man ir mdsl 3kart jums tik paprasit vajag... Skatos, ka tāds bēdīgs esi, ka saprati, ka uz tavas kastes serveri neuzturēt.. Ja baigi gribi močīties ar serveriem tad labāk pērc gatavu serveri un pats tikai sabāz modus un pluginus... Ja gribi 14 sloti + hltv tad tev būs jāmaksā vidējai 16-17 LS mēnesī. Sīkāku info. meklē citos cs komūnos. Es iesaku kso.lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
dRoT. Posted February 26, 2008 Report Share Posted February 26, 2008 Nu es zinu communu kur pardod webu, ja esi nopircis webu tad vari nopirkt serveri ar 18slotiem, amxbaniem,statiem,bez hltv par 18ls/mēn par web hostēšanu nav jāmaksā.. vienīgi par taisīšanu tas ir kāds webs nu cena... Ja intresē pm man. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feik Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 Ja tu nekaa nezini pa Linux, tad ko tu vispaar vel njemies? Tas nav tas pats kas uz win celt serveri augsha! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 Lai turētu serveri, viss labākais ir gentoo un tas ir konsules režīms uz tā spēles spēlēt nevar! Link to comment Share on other sites More sharing options...
baarbijvecis Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 informācijai: ir linux distributīvi gan par maksu, gan bez maksas Link to comment Share on other sites More sharing options...
RadioActive Posted February 28, 2008 Report Share Posted February 28, 2008 Linux ir par brīvu, bet ne visi "distributions" (nezinu kā pareizāk latviski iztulkot) gan nav par brīvu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now