Jump to content
GIGN Forum

Risinajums For Server


mumins369
 Share

Recommended Posts

Ta ka sim "krutajam" serverim vai serveru grupai hvz... ka vinu nosaukt pedeja gada vai pus otra neiet tik spidosi ka vinam gaja kkad pasen ,kad jebkura dienakts laika sis serveris bija pilns . Viniem lieki noderetu kkas jauns kas varetu pivilinat laudis vai kko tamlidzigu . Vismaz nonemt so debilo ielugumu vai maksas sistemu , kas jums nesa pelnu kadu laiku . Ja jus nesaksiet kko darit sis GIGN serveris ta pat ka visas noladetas pabiras paliks pagatne . Man vienalga ko debilu driz pateiks sie dazi nelaimigie admini vai moderatori . Tape viens no maniem ieteikumiem varetu but apvienot ar kadu serveri ( es nesaku ar kadu konkretu ) , kas butu diezgan populrs un jums butu daudzak lauzu un jus atkal ar so spelisu lietu , kko mazliet nopelnit , ja negribat tadu risinajumu varat sedet rokas salikusi klepi un gaidit kamer uzspides kkada laime vai ari gaidit kamer sis serveris beigs savu darbibu , jo vinu newiens neapmekles vairak .

P.S.

Vis parejais ir tik si servera rokas :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

:blelohs:

Varbūt paliek mazāk CS spēlētāju? :lol:

Kā kaut ko tik stulbu cilvēks ir spējīgs uzrakstīt?

GIGN bija/ir un būs labākais Latvijā!

ĀMEN!!!

Dauni newis mazak speletaju paliek bet vairak serveri

Hmm.. ja jau paliek mazak cs speletaju ta kapec citos neaimigos serveros 24/7 ir pilns ar cilvekiem .

OOO un vel kas ja nezinaji ka ir ari citas valstis kur spele cs , ja zinu teiksiet ka tur ir steam serveri , bet ne jau visi grib pirkt pa naudu steam un spelet , pirms raksti padoma ko daunigu tu uzrakstiji.

Link to comment
Share on other sites

Cs'u tiešām daudzi pamet. Un ja tu tiešām nezināju, tieši izdevīgāk ir 10ls uz visu mūžu reģistrēts niks. KSO piemēram 10ls ir uz gadu un tā arī ir daudzos citos populāros serveros. Man liekas, tieši labāk, ja tu samaksā 10ls uz visu mūžu nevis ik pēc gada maksā 10ls.

Steams nemaksā tik daudz ~5ls. Un tas nav daudz. Pats jau apdomāju par steama pirkšanu. Jo besī, Latvijas serveros daudz čīteru +urlas kas neko nejēdz.

Edited by quelyd
Link to comment
Share on other sites

:DD man ta rekt gribas... diezvai gigns apvienosies ar kadu "popularo" serveri lai klutu popularaks... jo gigns ir labaks par jebkuru citu popularo serveri, skumji bet fakts :D

naks jauna kaste naks jauni serveri un vis bus kartiba taka adziesti un ej paspelejies sava smilsu kaste :)

Edited by ANAL-GINS
Link to comment
Share on other sites

Nevēlos šeit popularizēt nevienu serveri, bet teiksim kso ir lielāko sutkas daļu pilns, ir pat bijis tā, ka 3.-4. naktī nevar tikt iekšā! Laiki mainās un cilvēki mainās un nekas nav mūžīgs! Tāpat arī gigns! Varbūt gign ir tik patukš dēļ adminu attieksmes pret spēlētajiem, un ne tikai adminu! :) Nez, ne man spriest un tiesāt!

Link to comment
Share on other sites

Nu nezin vai wos ir labs serveris. Cik esmu dzirdējis, paši admini spēlējot ar wh. Nezinu vai tā ir patiesība, bet nu wos jau ir viena dziļa dziļa aiza. (Nezinu kapēc to pēdējo teikumu uzrakstiju tādu)

p.s. lol , lol? LOL! lololololol!!

Link to comment
Share on other sites

Nu gign.lv ir labs serveris , bet nu nekas nemainas, tas gan ir ta =\ Nekasdas parmainas nenotiek! Nu pret administratoriem man neka nav! Normali Admini! Bet nu varetu kaut ko jaunu svaigu izdomat, kas nav bijis, bet nu katra zina nejau apvienoties ar kadu serveri, tas butu netikai stulbi bet ari apkaunojo6i!
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...