Jump to content
GIGN Forum

Betway.com


JimBugA
 Share

Recommended Posts

Tur arī notiek bieži visādi brīnumi, bet tas jau kā visur. Šodien ir diezgan labas un drošas likmes uz Āfrikas kausu, liekot uz Ganu un Ziļoņkaula krasta valsti. Abām šim komandāmir labas iespējas. Pirmie kā turnīra saimnieki otrie vnk rāda izcilu sniegumu atšķirība no Ēģiptes.

Link to comment
Share on other sites

hahaha shitais vakar bija labzzz :) es jau kaa umnjiks uzliku ux X2 un Kotviaduuras speli OVER bet NHL RED WINGS smagi iesuksoja :) Vopshem es OPTIBETAA njemos diezgan naidiigi :) Bet nju es jau uz mazaam suumaaam kaa 50santiimi expresiitii smuki sametu vairakas koches un ja ir tad dvacaariits no 50santimi maneejais :)

P.s. Jimbug uz riitdienas speeli ir doma piemeram Bayern-werder uzmest uz X2!Nju lai gana Bayern sastavs ir OHO,bet nju werder tomer paliek verder nenjemot veeraa to ka zaudeja pedejaa spelee shvakajai BOCHUM 1:2! OVER arii shajaa speelee ir laabzzz!Pienjemu ka Bayern KLOZE gribees sasist werderam paaris golus,tapec OVER te arii ir laabzzz,varbut pat labaks par X2 uz werder!man ir dazhi reali forumi,kur var pachekot anglju expertu prognozes tapat uzzzinat kas konkretaa spelees buus laukumaa un kas nee!ja interesee PM me!

Edited by GooD`MeN
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...