dyversant Posted February 6, 2008 Report Share Posted February 6, 2008 (edited) tatad ieteikshu recepti kkam prerfektam.. edu katru vakaru un nespej apnikt, un viegli gatavojas tatad 1baltmaizes kukliic 3 biezpiena pakas ( es lietoju maju biezpienu, tas labaks) 1 maza pacinjam margarina saals kjiploki tatad panjem samet bljoda biezpienu, sviestu, piespezh ar kjiplokspiedi 5 galvinjas kjiploku un saali pieber ( pec garhas izjuutam ) un to visu samica viena uubercooliga massa. es to daru ar rokam. pec tam panjem un uzkrauj bieza slani (~1cm) uz baltmaizes ( ar rupjmaizi ta negarshos) un liek mikrovilnenee pacepinaties tik ilgi kamer izkust... nu afigenna garshigi +leti+atri tadejadi aizsaku jaunu topiku - vakara njamma kura visi var dalities ar shitadam labam receptem! iesaku pammegjinat=======Kas var but labaks par sho! == Edited February 6, 2008 by dyversant Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted February 6, 2008 Report Share Posted February 6, 2008 Nuu ja naakamajaa dienaa nau jaaiziet sabiedriibaa tad tavu 5kljiploku briinumu vareetu meegjinaat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hiid.E Posted February 6, 2008 Report Share Posted February 6, 2008 Nu pamēģināšu un tad editošu, kā bija. Bai ze vej izklausās ņamīgs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted February 6, 2008 Report Share Posted February 6, 2008 Gripas laikā nenovērtējiet par zemu ķiploka spēku! Un, ja kāds no kolēgām aizrāda par smaku, tad atgādiniet viņam, ka jūs, izplatot veselīgos ķiplokus, rūpējaties arī par viņa veselību! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted February 6, 2008 Author Report Share Posted February 6, 2008 nosaukums = vakara njamma tieshi shii iemesla pec un ja kavacky.. tiesham nebiju iedomajies par kjiplokiem ka veselibas faktoru Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted February 6, 2008 Report Share Posted February 6, 2008 Nu gripas laikā var ēst kamēr nāk atpakaļ Bet man garšotu labāk rupjmaize baltmaizes vietā un vēl lokus piegriezt klāt tad tas būtu pa manai gaumei Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted February 6, 2008 Report Share Posted February 6, 2008 Nekas nav labāks par pašceptiem dabīgajiem kartupelīšiem ar "Kartupeļu piedevu" garšvielu. Nost ar frī. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted February 6, 2008 Author Report Share Posted February 6, 2008 Nost ar frī. nu tad izstāsti tā sīkāk mosh ir revoooolucionara metode kartupishu cepienam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 Man viens no miljakajiem un atraaak pagatavojamiem edieniem arii sastaav no biezpiena, bet ir nelielas izmainjas ! Taaatad ko mums vajag - biezpiens, lachu maize(rudzu), kiploks, sals,kreejums, mezhcirteju garshviela(var nopirkt specializetos garshvielu veikalos), zhaavets galas gabalins + 1l kefiira Saakumaa panemam biezpienu(1 pacinju) samicam ar krejumu. Kiplokus(peec izjuutas) sagriezham ne parak mazaas dalinjaas, turpinam maisiit. Piejaucam klaat saali + mezhcirteju garshvielu. Tikmer uz pannas ir labi apcepti paris zhaavetas galas gabalinji(taa lai taadi kraukshiiki) un sagriezti mazos gabalinjos. To arii jaucam klaat biezpienam. Beigas sanaak taadi kaa biezpiena salaati Liekam virsuu laachu rudzu maizei(var nemt citu, bet tas nav tas) smeerejam kaa sviestu virsuu un uzdzeram kefiirinju... Blaaviens kaa es gribu eeeest Karoch no shitada te briinuma var tik labi paeest, ka nemetas, perfektas vakarinjas, jo kiploku no riita eest nebuutu praata darbs Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted February 7, 2008 Author Report Share Posted February 7, 2008 bencik izmegjinaju shon to tavu brinumu tikai mezhcirteju garshvielu ar mates kkadam aiztaju ( tb vinja) lachu maizes ar nebija, bet rudzu maize gan.. mm naisiigs. es protams edu vel savu desertu - kjiploku maizi pa savam Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 Ka esjums saku viss vienkaarshaakais un garshiigi! Rupjmaize (da jebkaada kaada pasham garsho) njem taukus ((ieteicams cuukas) taadus kuri veidojas kad benciks izcep to galju)(((ja kas prasiet benaaram taukus ) smeeree uz maizes uzliek siipolu uzber saali un eed! Kapeec man liekas, ka lielaako dalju shinii teemaa paraadaas taadas diezgan aromaatiskas piedevas piem kjiploks, siipols! Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 (edited) Man ir sava recepte, arī lēta un ne ilga. 1. Aizej uz veikalu, nopizģī Eļļu, ketčupu un kādus 10 Bumbuļus kartupeļu. 2. Skrien majās. 3. Joporjām skrien mājās. 4. Nomizo kartupeļus 5. Sagriez tos mazās šķēlītēs 6. ielej pannā eļļu 7. Met iekšā kartupeļus 8. Cep kamēr paliek smuki brūni kartupeļi 9. Liec uz šķīvja 10. Uzber sāli 11. Uzmočī ketčupu Arī afigena garšīgi + Skrienot no mentiem uztrennē kāju musīšus. Sharingan mums ir vienāda gaume Edited February 7, 2008 by m3rsy Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted February 8, 2008 Report Share Posted February 8, 2008 Afigena garšīgi ir nopirkt biezpiena sacepumu (siera torte) un apēst! Vel super garšīgi ir nopirkt krievu pelmeņus "Nostalģija" (daudz gaļas) un tad ielikt panā un uzliet ūdeni (apmēram vienu krūzīti). Tad vajag uzbērt garšvielas. Es dodu priekšroku bazilikam un mazliet pipariem. Tad to visu vāra, kāmer viss ūdens ir iztvaikojis (vajag vāku). Tad pielej mazliet eļu un apcepina tos pelmenīšus tādus smukus brūnus un tad... ņam ņam! Runājot par garšvielām, tad man tagad ir MEGA dzīves dilēma iestājusies, jo es nevaru nekur atrast to garšvielu, kāda ir McDonalda "Big and Tasty". Karoče es jau viņiem prasiju un šie teica, ka to mērci ved speciāli, bet gribu atrast veikalā kaut ko līdzīgu! Tā mērce ir ideāla, jo kopā ar salātiem garšo pēc cepta sašlika vai pat vel labāk... nezinu... kurš zin, kas tā par sastāvdaļu, tam žetons no manis! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hofo Posted February 8, 2008 Report Share Posted February 8, 2008 Jūūūū, šito recepti zinu, baigi garšīgi. Tā ķiploku garša nemaz nav tik jūtama un ja izmazgā vakarā un no rīta zobus, tad problēmām nevajadzētu rasties. Man diemžēl nav vakaru ņamas, jo pēc šešiem nav ieteicam ēst Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted February 8, 2008 Report Share Posted February 8, 2008 1. vnk baltmaizi noklāj ar svaigu medu un uzliec uz pannas cepties. labākie grauzdiņi ever. vnk super garša un zelta krāsa. 2. ko vēl...nu tas skaitās jau nopietnāks ēdiens, bet vnk novārīti makoroni ar maltās gaļas mērci (maltā gaļa + labi daudz tomātu mērces) nu super ēdiens... tiko pamaniju, ka mājā nav tosteris...sagribējās oldstyle tostermaizi ar sieru un kautkādu desu osthm iekšā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma[Dzirciema] Posted February 8, 2008 Report Share Posted February 8, 2008 Piekrītu tam kurš rakstīja par rupmaizi cūkas taukiem(vēlams meža) pa virsu sīpolus biezā kārtā un glāzītī ledus aukstas vodkas.Kas var būt labāks par šo pēc medībām Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted February 8, 2008 Author Report Share Posted February 8, 2008 Piekrītu tam kurš rakstīja par rupmaizi cūkas taukiem(vēlams meža) pa virsu sīpolus biezā kārtā un glāzītī ledus aukstas vodkas.Kas var būt labāks par šo pēc medībām man nevajag ne medibas ne ko///... berniba kad bieshu vacama kombaina nebija, tad bietes lasijam ar rokam ( vecvecakiem).. lol tas bija defaults shitadas maizes partraukuma! un tarhuns vecajas pudeles, jo shnabi man nedeva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted February 8, 2008 Report Share Posted February 8, 2008 Kaut kas viegls, garšīgs - pirms gulēt iešanas! Vajadzīgs : - baltmaize (var arī tostermaizi), - olas (daudzums atkarīgs no tā, cik daudz ēdīsi maizes), - kanēlis, - cukurs. Pagatavošana : 1. Bļodā sakult olas, šķipsniņu kanēļa un cukura (atkarīgs no daudzuma) - sanāks tāda brūna šķidra masa! 2. Baltmaizes šķēles iemērkt šķidrajā masā, tik ilgi kamēr maizes šķēle ir sasūkusies. 3. Uzlikt uz pannas, apcept no abām pusēm! Respektīvi vajadzēt sanākt kaut kam, kas ir salds, viegls un garšīgs! Labu apetīti Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted February 8, 2008 Report Share Posted February 8, 2008 jā, ši ir ņammma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now