Jump to content
GIGN Forum

Spēļu Video Recenzijas Latviešu Valodā

Crow
 Share

Recommended Posts

Sveiki,

iedomājos, ka jums varētu būt interesantas jaunās spēļu video recenzijas latviešu valodā (kā nekā man liekas, ka tās ir pirmās tādas Latvijā), kuras pēdējā mēneša laikā esmu sācis publicēt Netgames spēļu portālā.

Tās ir klasiski Gametrailers.com stilā ieturētas spēļu video recenzijas, kas ļauj vienlaikus dzirdēt par spēļu stiprajām un vājajām pusēm un redzēt, kā spēle izskatās darbībā.

Recenzētas tiek un tiks gan PC, gan konsoļu spēles.

Piedāvāju pagaidām skatāmās recenzijas:

thumb_wide_14412.jpg

Pirmais eksperimentālais video: Battle for Middle Earth 2 stratēģijas apskats (PC, Xbox 360)

thumb_wide_14434.jpg

Otrā recenzija: Super Mario Galaxy (Wii)

thumb_14516.jpg

Trešā recenzija: Unreal Tournament 3 (PC, PS3)

Gaidu atsauksmes, un, protams, tikmēr turpināšu gatavot nākamos apskatus. Šobrīd, ja sanāks noturēt tempus, tie iznāk reizi nedēļā.

klausies mate daba uzmanigi un nopietni -

es saku taisnību... ja nepatīk nelasi... Laikam jau mani māte daba ir vairāk ar inteliģenci apveltijusi kā tevi un tev līdzīgos čuhņas iemītniekus, jo latviešu valodu nekad neesmu kropļojis....

ja ta nav kroplosana, tad ok

bet ja ta ir - iesaku piedzimt no jauna

Un par teemu - Crow, tev sanak un sanaks vel labak. Cerams vel varesi pie ta visa nopelnit kadu kapeiku.

Un tadus cirvja katus kaa Lecter, kurs pat apmaldas 3 priedes un Zalo Zemi nav lasijis jo, berniba vinam bija tik gruta, palodzes tik slidenas un zobi tik talu nosmirgeleti, lai nepargrauztu savas venas, nenem galva.

EDIT.

P.S - veru ciet, j man bail no turpmakas verbali/analas caurejas

!!! Man ir sensacionals materials lieta LECTOR the INTELLIGENT from COUNTRYSIDE !!!

so te PM es sodien sanemu

tas tavs posts kuru tu ieliki, iezīmējot vārdus nekad un čuhņa ir pierādījums tavam neizmērojamajam stulbumam... kas tev nepatīk vārdā nekad, tas ka es māku rakstīt ? Iespējams, ka tu neesi paeidzis pat 1. klasi un nezini kā rakstās vārds nekad... Iesaku iestāties kādos kursos vai atpakaļ skolā, kur tavā ar zāģu skaidām pārbāztajā paurī skolotājiem...

LECTORS laikam nenojaus ka vardus NEKAD un ČUHŅA es laikam varetu but nee patiesam izcelu tapec, jo velejos noradit, ka LECTOR tacu NEKAD nekroplo LATVIESU valodu un NEKAD nelieto vardu ČUHŅA....

:superlol::lolza::blelohs:

MUAHHAHHAHHHAHAHHAHAHHAHHAHHHAHHAHAHAAAAA

pajolņ tu taču pat manu niku nemāk uzrakstīt... To, ka tu esi garīgi atpalicis jau var pateikt pēc tā , ka tu nemāki izmantot podziņu EDIT, tas atkal mūs noved pie tā, ka lasīt tu nemāki, kas mūs noved vēl tālāk tava izkropļotā, neizglītotā un visnotaļ īsā prāta tālākajā nostūrī. Tavā vietā tēvs vai māte laikam raksta... un tas tavs MUHAHAHAHAHA vai kā jūs to mēslu tur rakstat mūs akal paved mazliet dziļāk tavā ar zāģu skaidām pārbāztajā sīča paurītī... pasaki savai mammai, lai turpmāk raksta izmantojot mīkstinājuma zīmes...

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...