Ilvu4ka Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 macho, mīlēšana nav tas pats kas dibenā līšana ;[ tās ir divas dažādas lietas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 nu katrs mīl savādāk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 (edited) kāds sakars dirsā līšanai ar tava klana nodiršanu? come on. tak padomā cik nopietni cilvēki ņems klanu, ja : 1) jūsu klana webs ir diezgan khm, kurā rādās čūbijs no halo 3. bet klans ir cs...nafig halo? 2) free frag. tm. kr4 tm domāts trade mark? internacionāli vismaz to tā pazīst... 3) varējāt vnk likt tagu pRo| niks - tas pat neliktos tik debīls kā šis. 4) jūs meklējat klana biedrus vnk iemetot foruma linku uz web. tas vien liecina, ka nevis jums nav skils, bet teiksim tā...nē. vnk neko neteiksim Edited January 30, 2008 by rusty Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 Lol es nebiju redzejis sen kad vienu topiku skatas padtsmitu cilveki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilvu4ka Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 (edited) ā, tagad tas ir mans klans. ak es laimīgā. Tač palasi pirmos postus! cash^, atļaušos neatbildēt. Edited January 30, 2008 by Ilvu4ka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phillip J. Fry Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 Ak dies, macho komenti ownz Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 (edited) as te salasījušās, ka bail paliek. ;[ Edited January 30, 2008 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
okey32 Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 Ohh dies kadi lideji !! 1)Kautkads bomzis ienaktu un uzrakstitu sito pasu ko macho ...... vispar vinu nodraztu pliku un par oftopicu nopistus visus parejos !. 2)Te visi tikai ohh macho ohhh macho kadi komenti ! 3) aizmirsu ko gribeju teikt ! 4) Pareizi + Warned vell uzmaiktu ^^! Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 (edited) okey32, kurš to būtu teicis.. sndx (laikam tā tev bija tas niks) lieto mircu! /j #gather.cs @ irc.lv GL ar klanu. Edited January 30, 2008 by quelyd Link to comment Share on other sites More sharing options...
okey32 Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 (edited) sndx (laikam tā tev bija tas niks) lieto mircu! /j #gather.cs @ irc.lv GL ar klanu. Tu manu sausmigi neslaven purnu jauc ! Es neesmu tik populars ka kautkads noobs vispasaules tuksumu caurumos! ja ja un par to klanu ? Gl tas laikam ir kautkads free frag Vispar man nebija ko darit un es ienacu vecaja labaja GIGNa un sapratu ka nekas nav mainijies, dazi aizvien vell raksta bezzsakarīgus astro (ar to es domaju cilvekus kas doma - ) piteksigus postus par kautkadu bez sakaru un es priecāājos ka vispar nelasiju talak par 2 texta gabalam jo tas man vnk sapistu mozgas un notriektu liekas 10minutes. . (labi ka palasiju komentarus ar to pietiek ) Visvairāk mani uzjautrina sitie komentari ar to pietiek X_X vakara pasaciņai!. P.S. sorry par teksta kludam rakstiju mega atri Edited January 30, 2008 by okey32 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzii Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 (edited) es nesaprotu, kur šitādi, es atvainojos par izteicienu(adminiem foruma),pidari rodas, tu domā, ka tagad nu visi ņems un skries uz tavu web, lai pieteiktos klanā? Pie tam vel tas noteikti ir non-steam, čaļi iesaku naudu ieguldīt pistolēs un nošauties, jums būs vieglāk, mums un jūsu vecākiem, ģimenei nebūs sabiedrībā jācieš kauns dēļ jums/tevis, kad jūs visa ģimene pa sestdienām un svētdienām dodaties uz alfu pirkt tev biezpiena sieriņus. Edited January 31, 2008 by Dzii Link to comment Share on other sites More sharing options...
okey32 Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 (edited) Nu ko jus visi nodirsat nabaga noobu ?!. Galvenais pasi 5 gadus apakal bija tadi pasi ! ne web namācēja taisit ne cs spelet neko un gribeja vnk uztaisit klanu ar draugiem! Diezvai tu dzii kad saki spelet cs biji kautkads monster FRAGERS ... Lai sak ar nonsteam pec tam paries uztaisis labaku webu ja patiks ja sanaks + uzka4as skilllu .. maybe saks spelet turniros ko zini ? A te TUFF GIGN nodirs Hummililation for all life ! Edited January 31, 2008 by okey32 Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 Dibenā līšanu mierīgi var sajaukt ar šķīstas mīlestības izpausmēm man prieks, ka ienāk tādi analfabēti kā okey šajā forumā un pastāsta, ka te nav nekā interesanta. Tas manī saglabā cerību, ka šim forumam ir nākotne un nav HUMMILIATION for all life. roflmao! Link to comment Share on other sites More sharing options...
okey32 Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 (edited) man prieks, ka ienāk tādi analfabēti kā okey šajā forumā un pastāsta, ka te nav nekā interesanta. Tas manī saglabā cerību, ka šim forumam ir nākotne un nav HUMMILIATION for all life. roflmao! OMG! Kā tavu tekstu ar apdomāti stulbo jēgau,kas galīgi ir nesaprotama tādam normālam cilvēkam kā man es iespējami varētu saprast? Laikam jau nevisi ir apveltīti ar tādām MODŽO smadzenēm kā tev ir . Kā jau es teicu (vai piemirsu pateikt) - es atvainojos par savu analfabētisko rakstu ,jo rakstiju ātri, lai mana kritiskā atieksme nepazūd pirms man uznāk Rēka par to textu un pazūd visa mana iedvesma . Lieta par ko tiešām ceru un piekrītu, lai GIGn nekad nenopūtu ar siem brīnišķīgajiem cilvēkiem, jo tad jau nozustu sadu brizu kad var pasmieties par so izcili popularoo communitiju P.S. Ko nozīmē roflmao? Būtu takā laiks izdot grāmatiņu ar paskaidrojumiem ko nozīmē tavi izteicieni, lai tava mīlošā ģimenīte(GIGN memmberi) varētu saprast. P.S.2 Es negribēju aizskart tavas patriotiskās jūtas un tas noteikti nebija domāts kā uzbrauciens . Edited January 31, 2008 by okey32 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilvu4ka Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 (edited) Varbūt arī - neesmu speciālists. Varbūt tā nemaz nav ne dibenā līšana, ne pielīšana. Varbūt tāda attieksme ir tava statusa dēļ ? Varbūt ... Edited January 31, 2008 by Ilvu4ka Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 normālam cilvēkam kā man es iespējami varētu saprast? Un es vēl rakstot sviestu Man arī patīk tādi "ierēcēji" kā tu, kurus parasti šeit nodirš, bet viņi veselīgi par visu ierēc. Tik neaizrijies no lielās rēkšanas mmalaci lol (varbūt šim tev arī vajag paskaidrojumu?) Ilvu4ka - es gan nedomāju ka tur sakars kaut kāds ar manu statusu, ja cilvēkiem kaut kas patīk, viņi to dara zināmu. Ja tu izlasītu kaut ko, kas tev ļoti patiktu, tu tak autoram gribētu kaut ko labu pateikt. Tas ka es te kaut ko nosaku jau nenozīmē, ka visi man veltītie labie vārdi ir automātiski klasificējami kā dirsā līšana. Tikpat labi to visu būtu varējis pateikt kāds nepazīstams cilvēks (efekts gan būtu mazāks, bet ļoti līdzīgs. hmm. vispār ar šito varētu paeksperimentēt ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilvu4ka Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 macho, nedomāju gan. Ja to uzrakstītu kāds jauns, zaļš gurķis - nez vai viņu tā paslavētu kā tevi. Noteikti forumā dzīvojās arī tavi draugi, kuri kādu uzslavu ierakstījuši. Arī es tā darītu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 Jā dzīvojās, bet tie sukas neko neraksta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Airedium Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 te smird pēc p0k3m00n13|\/| Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 Uberduperpidina klans! muhahaha p.s esmu atgriezies Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 (edited) Galvenais pasi 5 gadus apakal bija tadi pasi ! ne web namācēja taisit ne cs spelet neko un gribeja vnk uztaisit klanu ar draugiem! Diezvai tu dzii kad saki spelet cs biji kautkads monster FRAGERS ... Lai sak ar nonsteam pec tam paries uztaisis labaku webu ja patiks ja sanaks + uzka4as skilllu .. maybe saks spelet turniros ko zini ? A te TUFF GIGN nodirs Hummililation for all life ! Šitādi te "umņiki", kas iemet savu lapu, uzrodas ik pēc laika, un tas nozīmē, ka visi tā ir darījuši? s. Varbūt tā nemaz nav ne dibenā līšana, ne pielīšana. Varbūt tāda attieksme ir tava statusa dēļ ? Varbūt ... Edited January 31, 2008 by DJ MUman Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admid3f^ Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 pff tads klans mo6k shitadu taisat ~[*pro*|*camp^(<>]~ pff nu tads klans ^^ Macho pff raksti tadus postus vairak var normlai ierekt :D ^^ >_> Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 Nu pff, nu pizģec pff. Pff. Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 lol pff sito vispar varetu aizklapet ciet!! pff nu tads klans ^^ Macho pff raksti tadus postus vairak var normlai ierekt :D ^^ >_> Mes jau zinamajam ka tu ar pratu neiscelies! Pff. Kapec tev veel jaraksta pff? netkarto vina stulbumus! :[ Link to comment Share on other sites More sharing options...
okey32 Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 (edited) Man arī patīk tādi "ierēcēji" kā tu, kurus parasti šeit nodirš, bet viņi veselīgi par visu ierēc. Tik neaizrijies no lielās rēkšanas mmalaci lol (varbūt šim tev arī vajag paskaidrojumu?) Pagaidām takā vell neesmu īpasi nodirsts ! Laikam vell http://gign.lv/files/info/52 velk nost ! Pasi visticamāk neko nevar izdomat, bet tev jau laikam jau novilkts vaine ? Tagad vari kautko krutu uzrakstit ! Bet par to aizrīšanos tas jau bija noobu variants ! Varēji jau kautko sakarīgāku pateikt! 1) man viens jautājums macho : Tev tik ļoti patīk endžinieris ,jo viņam ir tās mašīnītes, kas šauj tatad tas liecina tikai par vienu , proti tu nemāki šaut! 2) Par to dirsa lišanu tas ir acim redzami ! Nemsim pa piemēru tavu JAUNO NEW's tu tur uzraksti kautkādu galīgu sūdu (savadāk to nevar nosaukt un tajos commentāros vnk viss redzams ! Ja es kautko tādu uzrakstītu spama mani vnk nodirstu ! 3)es tikai nesaprotu tavi pozitivi izsmejošo atieksmi! ka to saprast ? Amm es zinu daudzus, kas tā ir darijuši. Kāpēc ? 1)Tas reklāmas posts ir tik garš ka tur vairs neviens nekatās kas tur ir jauns un no tā post vairs nav jēgas! risinājums ? 1) jāuztaisa jauns posts ar reklāmām maibe pat divi, lai sāk postot . 2) Ja admīns pat atļaujas vesalu sadaļu var un vairāk nebus tādi, kas posto kur nevaig. Edited January 31, 2008 by okey32 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now