sulik Posted July 30, 2003 Report Share Posted July 30, 2003 Yeah baby!!! Man beidzot i atlauja dzert!! vienalga kada veida - ka cuka, ka alkashs, ka macho. bet DZERT!! bus laikam par to jaiedzer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Symbiote Posted July 30, 2003 Report Share Posted July 30, 2003 rofl Pati smagaakaa pakaape - kaa macho :DDDDDDDDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 30, 2003 Report Share Posted July 30, 2003 ejam dzert Link to comment Share on other sites More sharing options...
Symbiote Posted July 30, 2003 Report Share Posted July 30, 2003 kad ieraudziishu riitdien exsha rezultaatus vai nu ieshu dzert vai kaarties D Link to comment Share on other sites More sharing options...
stumbrs Posted July 30, 2003 Report Share Posted July 30, 2003 a tu nedzriixti dzert publiskaas vietaas aa atveertu pudeli Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted July 30, 2003 Report Share Posted July 30, 2003 tad jau man buus jaaabrauc peec taa Fallout diska... ar kasti alz... me zin kaa tu juuties, pac bez aals 2 dienas knapi var nociesties, 3 dienas jau ir personiigais rekords... apsveicu ar pirmaas nepiecieshamiibas prechu lietoshanas atljauju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fatality Posted July 30, 2003 Report Share Posted July 30, 2003 Laikam tik stingri ir tikai Riigaa ka uzreiz menti soda ja ierauga sabiedriskaa vietaa kaadu ar atveertu pudeli! Liepaaj mums te taa nav! Es pagaajusho 5dien gaaju, tikko atveeru pudeli un nedzeeru veel, bet uzpiipeeju no saakuma a menti piebrauc uzreiz klaat un saka kapeec atveerta pudele, es vinjiem pasaku ka tikko atveeru un shitie uzreiz aizbrauca! Neko pat nesakot! Stumbrs atveerta jau drikst buut tikai jaabuut ir maisinjaa! A veel viens gadiijums ar mentiem! Braukaaju ar draugiem ar mashiinu un izdomaajaam aizbraukt uz bunku uz diseni kaut kaadu, bet es biju izdzeeris apmeeram 0.3 snjabi iedolbiits bija, bet po es tik brauc! Aizbraucam uz to bunku, es pabraucu garaam tam celinjam kur jaagriez iekshaa, braucot atpakalj gaitaa sagriezu stuuri un iebraucu graavii, taadaa mazinjaa, ments ieraudziija ka es graavii esmu iebraucis uzreiz klaat un prasa man vai esmu dzeeris, es vinjam pasaku ka biskji esmu dzeeris, a vinjs saka ja biskji tad brauc taalaak! psc Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted July 30, 2003 Report Share Posted July 30, 2003 a tu nedzriixti dzert publiskaas vietaas aa atveertu pudeli ar aizveertu taa gruutaak padzert njaa mums te vacija vispar no 16 gadiem driixt piipeet un dzert sabiedriskaas vietaas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fatality Posted July 30, 2003 Report Share Posted July 30, 2003 Vaacieshi jau dzert nemaak, vienu alinju izdzer un opaa jau ir! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOLFY_S Posted July 30, 2003 Report Share Posted July 30, 2003 A dzirdeejaat ka vacu alum cenas stipri celsies, jo deel laika apstaakliem suudiiga raza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SL1T Posted July 30, 2003 Report Share Posted July 30, 2003 Fatality ieteiktu tev aizbraukt uz oktoberfestu un tu rezeetu kaa Vaacieshi dzer... Kas attiecas uz Latviju - alkaanu zeme A dzirdeejaat ka vacu alum cenas stipri celsies, jo deel laika apstaakliem suudiiga raza. Kam suudiiga razja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted July 30, 2003 Report Share Posted July 30, 2003 alus kokos aug... par als cenu - vaacu alus smird, SWH Rock un Aldaris - vo tie ir rullli... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 30, 2003 Report Share Posted July 30, 2003 noteikums par to sviestu ar atveertu alus pudeli attiecas tikai uz riigu. symbiote - a pirms kaarshanaas jaapiedzeras Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fatality Posted July 30, 2003 Report Share Posted July 30, 2003 Macho vairs neatiecas tikai uz Riigu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOLFY_S Posted July 30, 2003 Report Share Posted July 30, 2003 Tapeec ja grib dzert alu pilseetaa janem liidz tuksa kolas pudele, lai vareetu paarliet! Es par shel plus punktien [kad bija jaaiznem] paneemu 2 kastes+4 pudeles Aldara gaisaa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
insomnia Posted July 31, 2003 Report Share Posted July 31, 2003 Mēs vakar 4ratā izhujārījām pusRīgu ar atvērtiem zeltiniekiem, divreiz municipālais musars papisās garām. nekādu problēmu. Dzerat uz nebēdu. pofig. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 31, 2003 Report Share Posted July 31, 2003 pa nakti jau nau probleemu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fatality Posted July 31, 2003 Report Share Posted July 31, 2003 insomnia protams ja ments bija viens, tad vinjs arii nepiekasijaas! Parasti jau taa ir ka menti vieni pashi nepiepisaas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
insomnia Posted July 31, 2003 Report Share Posted July 31, 2003 Vispār mēs vazājāmies pa gaišo dienas laiku. Un menti paslīdēja garām visiem labi zināmajā busiņā ar zaļo strīpu sānos. Tādos busiņos esmu tusējies jau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fatality Posted August 1, 2003 Report Share Posted August 1, 2003 Tad jau tu esi kruts, ja jau esi bijis mentu businjaa!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hainy Posted August 1, 2003 Report Share Posted August 1, 2003 Manliekas ka katrs kaartiigs tuseetaajs ir taadaa pavizinaajies. Man pa ziemu shulee bija balle un maneejs bija smuki apkodies. Ko nu? Pienaak menti un mani savaac. Iemet businjaa. Maneejs seezh galiigaa pofigaa. Tad shie mani taisiijaas vest uz sutkaam a businjs neleca! Ko es? Piedaavaaju paliidzeet iestumt! Iestuumaam (es shmigaa un paaris menti stuumaam mentu businju ). Tad ka businsh pieleca tie mani atlaida un teica, lai es ejot maajaas. Es jau atbildeeju: " jaa jaa eju jau" Bet vai maneejs maajaas aizgaaja? Neee! Gaaja ar puishiem veel pakalj! Taakaa ar mentiem var daudzko sarunaat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted August 1, 2003 Report Share Posted August 1, 2003 Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 1, 2003 Report Share Posted August 1, 2003 wtf... kaadaa sakaraa skolas tusinjaa uzradaas kaukaadi menti kas izdomaaja tevi savaakt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Symbiote Posted August 2, 2003 Report Share Posted August 2, 2003 macho nu tu gan. Ja tu zinaatu cik reizes menti ir vedushi veco CB4 shefu Phoenix majas tad tu nebriiniitos D katru dkolas diseni( jau no kadas 7-9 klases) Phoenix ka lops piepishas apvemjas un gulj skola kamer sho apsardze(kas ir policija) savac un ved majas =] Vienreiz pat shis ta skaiti klumbureeja pa trepem leja un tur leja ments stav shis izdoma ka nebus labi ja vinju ieraudziis censhas mainiit kustiibu pa 180? un no ta shim redz suudiigi paliek un tas visas trepes novemj. Phoenix'am toch nav meera btw ta viss notiek nereti kadas 10 min pirms disenes sakuma vai apmeram kad vinja gajusi 30 min =] Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted August 2, 2003 Report Share Posted August 2, 2003 a kas tas par veco phoenixa shefu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now