eM` Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 Tad te kāds domā zvanīt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzii Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 da neviens te nevienam vairak nezvanis, sikais jau sen to zivi izmetis un uz majam zvanit otreiz nav jega, ka paši neiebrauc sūdos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 kādi sūdi tur var sanākt ja tu zvani uz parasto tel. ok, viņi aiziet uz policiju un saka ka kautkādi zvanījuši un uzdevušies par mentiem, tālāk? ahujenna viņi zinās kas un no kurienes zvanīja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzii Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 (edited) cik tu maz saproti no sakaru tehnoloģijām. tas, ka tev nav nummura noteicēja mājās nenozīmē, ka to numuru no kura tev zvana nevar noteikt. Edited January 24, 2008 by Dzii Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 Reķina vai kautkur vares atrast tomer to telefona numuru no kura ir zvanits, bet nu labi nospļauties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edza15 Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 (edited) Nju karoc es atrradu progu ar kuru var zvanit uz parastajiem tel. par brivu Progu var nokacat SEit Davi kads uzvana velreiz bet tagad ierakstat ari sarunu Edited January 24, 2008 by Edza15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 Nju karoc es atrradu progu ar kuru var zvanit uz parastajiem tel. par brivu Progu var nokacat SEit Davi kads uzvana velreiz bet tagad ierakstat ari sarunu Šitā programma ir zelta vērta... Kāds zin, kaut kādīgi nevar pieskaitīt rējķinu, par zvanīšanu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hofo Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 (edited) lol, man ar tikko zvanija un gribēja apčakarēt. Es: labdien. Cits: Labdien, Vladimirs*? Es: Nē, viņa nav mājās. Cits: Cikos viņš būs? Es: Ap sešiem. Cits: Pasakiet, ka viņa mašīna ir cietusi avārijā. Nezinu vai viņš pie stūres ir bijis, vai kāds cits. (LOL) Es: Kā tas var būt, viņš ar mašīnu ziemā nebraukā un viņa stāv garažā. Cits: (sākas sakaru traucējumi, laikam čalis apjuka) kaut kas, kaut kas, dzirdu vārdu policija. *noliek klausuli* Vladimirs - mans vectēvs. LOL, pirmo reizi kāds mēģina mani izjokot, parasti es zvanos Edited January 25, 2008 by Hofo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 Es: labdien. Cits: Labdien, Vladimirs*? Es: Nē, viņa nav mājās. Cits: Cikos viņš būs? Es: Ap sešiem. Cits: Pasakiet, ka viņa mašīna ir cietusi avārijā. Nezinu vai viņš pie stūres ir bijis, vai kāds cits. (LOL) Es: Kā tas var būt, viņš ar mašīnu ziemā nebraukā un viņa stāv garažā. Cits: (sākas sakaru traucējumi, laikam čalis apjuka) kaut kas, kaut kas, dzirdu vārdu policija. *noliek klausuli* Vladimirs - mans vectēvs. LOL, pirmo reizi kāds mēģina mani izjokot, parasti es zvanos vispaar tas ir naudas izkraapshanas veids, par ko liek cietumaa. Un shaadi jau ir bijushi daudzi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 Es: labdien. Cits: Labdien, Vladimirs*? Es: Nē, viņa nav mājās. Cits: Cikos viņš būs? Es: Ap sešiem. Cits: Pasakiet, ka viņa mašīna ir cietusi avārijā. Nezinu vai viņš pie stūres ir bijis, vai kāds cits. (LOL) Es: Kā tas var būt, viņš ar mašīnu ziemā nebraukā un viņa stāv garažā. Cits: (sākas sakaru traucējumi, laikam čalis apjuka) kaut kas, kaut kas, dzirdu vārdu policija. *noliek klausuli* Vladimirs - mans vectēvs. LOL, pirmo reizi kāds mēģina mani izjokot, parasti es zvanos Es ta to neatstatu Link to comment Share on other sites More sharing options...
eM` Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 un ko tu iesāktu? Iesūdzētu tiesā? x] Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 Iesūdzētu tiesā? x] jā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 Iesūdzētu tiesā? x] Kapec gan ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 ej labi, papriecājāmies, pietiek! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hofo Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 Nee, nu es esmu par tadiem forshajiem jokiem, bet shitas jau taads ljaunais. Ja buutu nummura noteiceejs parastajam telefonam, tad jau.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts