icecube Posted January 20, 2008 Report Share Posted January 20, 2008 (edited) Te nu man vakar sanāca škrobe. Pēkšņi sapratu, ka mikrofonā, manas runāšanas vietā dzird kkādus tuc tuc + kkas čerkst. Gan CS, gan TF2, gan steamā, gan HL2:DM. Izmantoju Medusa Speedlink 5.1 home edition headsetu ar iebūvēto mikrafonu. Viņam ir tāds verķis, kā pārveidotājs, tb mikrafonam un austiņām ir viens vads un viņš ieiet pārveidotājā un no pārveidotāja uz pc. Tākā vakar no rīta man tas pārveidotājs nedaudz cieta neuzmanības dēļ, tad domāju, ka vaina tur. Nu neko, ieliku to vienu vadu sadalītājā, iespraudu kompī pa taisno, bez pārveidotāja, taču tas pats. Šodien nopirku jaunu mikrafonu, caur pārveidotāju negāja, pa taisno kompī arī ne. Vienīgais, kas man vēl nāk prātā ir vispirms total recorder 6.1 instalēšana, tad neveiksmīga 6.0 instalēšana, kuras laikā izdzēsu TR no reģistra. Vai tas varētu būt saistīts ar problēmu? Vai kādam ir idejas par problēmas cēloni un/vai risinājumu? Jebkurš padoms noderēs. Edited January 20, 2008 by icecube Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted January 20, 2008 Report Share Posted January 20, 2008 nu man ar tā ir bijis, neskaitāmas reizes.. parinstalējot draiverus, vis gāja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MoiR^ Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 +1 Parinstale draiverus Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 tu esi idiots? Link to comment Share on other sites More sharing options...
IroNFist Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 pamegini pamainiit skanjas iestatijumus!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
icecube Posted January 22, 2008 Author Report Share Posted January 22, 2008 TR noinstalēju, novilku hd audio draiverus, nekas nemainās. Nu varbūt tā skaņa, bet jebkurā gadījumā izklausās, ka es lēto mono mūziku pa mikrafonu laistu. IroNFist, ja tu domā skaņas uzstādījumus csā, tad ej nosities pret sienu un neposto beztēmā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 man ir bijis tā, ka ar daudziem draiveriem negāja, lidz draugs man iedeva kkādu linku uz draiverie, un man vis gāja. tagad man arī ir taspats kas tev, bet es negribu ņemties, tapēc iztieku. tev noteikti pa skype runājot vis ir ideāli vaine? Link to comment Share on other sites More sharing options...
icecube Posted January 22, 2008 Author Report Share Posted January 22, 2008 Skype tā īsti neizmantoju, bet iečekošu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IroNFist Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 IroNFist, ja tu domā skaņas uzstādījumus csā, tad ej nosities pret sienu un neposto beztēmā. es nedomaju csa es domaju pasha pc man ta ir bijis kko pisos pa skanjas property un viss saka iet!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now