xXx Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 nopirku jaunu kompi. viss normaali iet, viss kaartiibaa tik pretiigi siic. nevar saprast no kurienes bet dara to, kad kompim domasanas gasmina deg pie ieslegsanas pogas. kaadam varbuut taa arii ir bijis un zin kas par lietu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 cietais no vecuma tā mēdz darīt Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 Man bija līdzīga problēma. Es vnk atskrūvēju un iztīrīju ar sausu lupatiņu, man dīca kkāds mazs kūlers, izņēmu to , notīriju, atliku atpakaļ, un viss gāja normāli, bez kkādas liekas skaņas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fa0n3z Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 Tu, gan lkm esi drosmīgs, es nekad nebūtu saņēmies izdarīt šitādu lietu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
^.^ Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 Nu tur jau tev neprasa neko citu skruvek ka tikai vaku! Iztiri akurati un viss Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now