Jump to content
GIGN Forum

fa0n3z

Mirstīgais
  • Posts

    44
  • Joined

  • Last visited

fa0n3z's Achievements

Geks

Geks (4/23)

0

Reputation

  1. Un skype rij daudz resursu gan datora, gan neta!!! Man tass viss ira, jaa, bet nau servera. Iedod kads Team speak serveri, link domaju.
  2. Sveiki. Man taads jautaajums, kapec man cs lago, kad runaju pa skyp ar kadu? mby kkas jaizrubi ara ? Vsync ir off un videokarte ir GF 5500, ja nurunaju pa skyp fps ir 100, bet ja runaju tad 40 - 60, ka likvidet so ? :] Paldies jau ieprieksh.
  3. Sveiki, tatad esmu saskaaries ar taadu probleemu, ka vot es pasuutu serveri no jebkuras majaslapas, pienemsim ala.lv kad visu esmu PAREIZI izdariijis eju csa, un consoel RAKSTU password gg piemeram bet man raksta, ka pass nau pareizs, kapec ta? p.s. ko darit lietas laba? p.s.s. - agrak ta nebija :{
  4. nu iedomaajies, es pat esmu parinstaleejis windows un probeleema taapati ;[[[[[[[ piebildiishu , es pats neesmu parbaudiijis bet man iestregs parsvara tikai tad kad ar draugiiem runaju pa vt tas ir ventrilo, un cw spelejam tad parsvara ari iestregst, kad nerunaju gadas loti reti kad iestregst, bet nu tad tieku vairak..
  5. Sveiki viisiem, lieta tada, kura mani moka jau ilgi, arii pirms windowsa parinstaleeshanas. Kad konekteejos pie servera man dators vnk iestreegst, peliti arii nau iespejams pakustinaat, task manegere neveras valjaa, un vsp pec 10 sek, pats no sevis taisa restartu, un tas notiek tikai kad konekteejos pie servera, tas ir jebkuram serverim , nau taada 1 noteikta, p.s. ir ari reizes kad tieku ieksha, un taas man tas laimiigaas;] luudzu help;/ ja kaads tiesham siki paskaidros ko izdariit, varbut atslegt kko vaig , varbut ieinstalet.. buushu no sirds pateiciigs
  6. Sveiki, krč lieta tāda, kad esmu iekšā csā jebkurā serverī, cw , mix vai pub dajebkur, un kad nolaizhu cs uz palodzes, un ieeju atpakalj vinjaa, man ik pec 5 sekundem noraustas cs kpc ? :0
  7. vot jau sen bija doma izmeginat x3m ielikt fps configu, fps man vienmer ir bijis nice, bet sitais x3m cfg ir vnk uberlabs bet ir viena prob, kad saju, ar jebkuru weapon, man lodes lido zemak neka vieta kur es merkeju, kapec ta ?
  8. man jau stav ex interp 0.1 fps man ira 100 savu cfg es nekad nenomainishu pret kkadu citu , vai nedod dievs izdzest
  9. Sveiki visiem, tatad man ir tada 1 probleema, preciizak 2probleemas, ieks 1.6 cs, tatad 1 ir tada : kad skrienu csaa jebkuraa mapee, jebkuraa vieta, man cilveecini taka raustaas, taa izskataas, kada vareetu buut probleema ? 2tra, rekur novelkat ludzu screen kas man nepatiik, un manuprat tas arii iespaidojas iekshaa kad esmu kada serverii, bet to pats nemanu, neveikli apvilktaas linijas apstaties ludzu, = http://yy.lv/upload/index.php?ACT=4&f=115671&ext=JPG varbut tam taa ir jabut, mby man ka vnnm actinas gluko :D p.s. =- speleju uz openGL , 800x600 izskirdspeejas p.s.s. mby kkas video settingos japamaina ?
  10. Sveiki, kaads varetu te ierakstit visas komandas kuras zinaat, kas uzlabo grafiku csaa ?
  11. tieshi par sito pashu es runaaju, man vaig melnas debesis.
  12. c'mon gign'ieshi help..
  13. Kaa uzstaadiit taas nolaadeetaas debesis cs'a, esmu novilcis no fpsbanana sev tiikamaas debesis, bet nezinu ko lai talak iesaak, peec extracta, !? paradas paris ikonas, zinu tikai to ka jamet kkur csstrike mapiitee, bet nezinu kura tieshi no parejam... buutu labi ja kads siki , skaidri pateiktu kas un kaa! p.s butu labi arii ja iemestu linku kur ir veel lielaaka sky izvele. plds.
  14. Sveiki visiem. Taatad veersos pie jums, jo esmu sastapis vienu pretiigu probleemu Nopirku jaunu videokarti, Geforce FX 55000 kr4 karti ielicis esmu, driverus istos no diska salicis esmu, bet csaa brightness neiet ? kapeec ? viss brightness ira uz max. cinfiga brightness 8 gamma 5, viss kaa ieprieksh, ieprieksh gaja tgd nee. Draugs ieteica paluukoties videokartes settingos, bet kur tieshi ? neko saistiitu ar brightness, contrast un gammu nebiju tur manijis, bet man piedavaja ieinstalet kko, isti neatceros ko, bet nu kr4, iekshaa bija rakstits Vai veelaties instalet kkadu brightness contrast un gamma, es protams ar lielu sajusmu spiezhu next,next,next, finish. laimiigs , domaadams ka viss buus okee, ieeju csa, un nekas nau mainijies. Varbuut juus Gign'ieshi zinaat aks par vainu, un ko darit lietas labaa?
  15. Sveiki visiem, man ir viens, vienkaars jautaajums, kaa var uztaisiit lai movie saakumaa buutu piemeeram sitaa - http://baltgames.lv/v2/video/watch/28893/ vienvaard sakot, kaa dabut nelielu gabalinu, video, un kur, lai ieliktu movie sakumaa.
×
×
  • Create New...