^.^ Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 Labdien, esmu beidzot te pieregojies Nu tad ta es gribeju uztaisit savu majaslapaspusi, laikam saprotat kad php Bet nu es neprotu! Atzisos no php neko nesaprotu Tadel es jautashu jums jo cik esmu dzirdejis te vienmer palidz! Bet ludzu pamacibas latvieshu valoda!! Jo ar english ta sudigi, bet rus Vemiens nak Link to comment Share on other sites More sharing options...
mex Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 (edited) Nū Mārtiņš256 ir sataisījis nice pamācības iesācējiem un viss ir norm izskaidrots PHP PHP2 Es vēlāk kkādu pamācību for beginners sataisīšu, bet būs raxtiski nevis video Edited January 16, 2008 by mex Link to comment Share on other sites More sharing options...
^.^ Posted January 16, 2008 Author Report Share Posted January 16, 2008 (edited) Liels paldies bet nu tur vinas ir tik daudz nevaru saprast kuru Un tad man tev jautajusm vai nevari palidzet ar amx_banlist kas butu uz mana PC , pats jau laikam saprati Nu bet tikai viena lapa!! Nekads webs!! Nu webs man ir bet nu es veletos ielikt amxban !! Bet nu nemaku un ja jautaju tad citi tikai apskatas manu jautajumu un topic close =( Bet nu estur neko nesapratu, video pamacibas =( Edited January 16, 2008 by ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
eM` Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 Pa 25 Ls uztaisīšu normālu lapeli Link to comment Share on other sites More sharing options...
^.^ Posted January 16, 2008 Author Report Share Posted January 16, 2008 (edited) Ja butu normals calis varbut ari palidzetu tapatas!! Bet nu neizskaties! 25 LVL Edited January 16, 2008 by ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 Nekas mūsdienas nenotiek bezmaksas... Un ja pats savas "mozgas" nevēlies kustināt & maksāt ar negribi, tad sēdi pie tukša galda Link to comment Share on other sites More sharing options...
^.^ Posted January 16, 2008 Author Report Share Posted January 16, 2008 Laikam nebija taisniba kad te palidzes Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 25ls un es tev tādu ucozu uztaisīšu, ka pa logu izlidosi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
4ava Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 (edited) omg. nu nemokat nabaga puiku ja gribi majas lapu tad ej foruma counterstike mods/plugins un tt! tur augsa bus pinned (SVARIGI) foruma saturs !! tur ari atradisi. nu ceru tada figna tew bus pa spekam. janci ucoz rulzz pedinās Edited January 17, 2008 by 4ava Link to comment Share on other sites More sharing options...
^.^ Posted January 17, 2008 Author Report Share Posted January 17, 2008 Liels padies Link to comment Share on other sites More sharing options...
RadioActive Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 Nav pa leetu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eM` Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 Nekādu kruto nebiju domājis pa 25, jo šaubos, ka nauda viņam būt bijusi tik daudz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
keka Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 Nu bet nevajaga jau arī uzreiz apsmiet kad wiņam naudu nepietiks un vispar pa 50 Ls tu man varetu uzmokit web dizainu? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
^.^ Posted January 17, 2008 Author Report Share Posted January 17, 2008 Nu psc paldies jums , nauda nauda, te man liekas tikai nauda spele lomu, nevis cilveks, zveri kaut kadi!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
icecube Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 Nu psc paldies jums , nauda nauda, te man liekas tikai nauda spele lomu, nevis cilveks, zveri kaut kadi!! beidz rakstīt savā stulbajā kursīvā un pārlasi kiwix postu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
4ava Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 es jau tew iedevu mājienu kur meklēt. kur problēma? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BINLADENS Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 skatos tu AR webu sagribeejis nu tad droshi varu teikt ka te ir viss ko tev vajag pats visu no gign njemu pamacibas utt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now