armandulis Posted January 14, 2008 Report Share Posted January 14, 2008 Nu piem. es uztaisu mapi ar .wad failu, aizsutu draugam pa skype, tad vinsh ieliek serveri to mapi un wadu, un kapec citiem playeriem kas serveri nak neka4ajas wads un met no cs aaraa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebis Posted January 14, 2008 Report Share Posted January 14, 2008 tāpēc ka wad nekad nekačājas (visi tač atceras veco, labo ice ).Vajag kaut kā konfigurēt serveri, un tur es nevarēšu palīdzēt. Šajā forumā tev var pateikt, liec wad iekš mapes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyforger Posted January 14, 2008 Report Share Posted January 14, 2008 (edited) Nu psc maperi !! Vajag .res failu !! manai kartei -- maps/co_SSTb2.bsp ns/co_SST2.wad tas ir janorada parastā text faila kur stāv wad un kur bsp. ja ir mdl tad tas arī un skaņas,skype tekstūra utt. pēc tam saglabā kā text un pārmaini beigas mans.txt unz mans.res Bija agrāk tāds resgen kas res failu pats ģenerēja bet vairs nekur viņu nevaru atrast. Edited January 14, 2008 by Skyforger Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebis Posted January 14, 2008 Report Share Posted January 14, 2008 manai kartei -- maps/co_SSTb2.bsp ns/co_SST2.wad tas ir janorada parastā text faila kur stāv wad un kur bsp. ja ir mdl tad tas arī un skaņas,skype tekstūra utt. pēc tam saglabā kā text un pārmaini beigas mans.txt unz mans.res Bija agrāk tāds resgen kas res failu pats ģenerēja bet vairs nekur viņu nevaru atrast. Nu tu gan esi baigi gudrs. Tad nah skaņas un modeljus novelk bez visadiem res? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark13 Posted January 14, 2008 Report Share Posted January 14, 2008 Ja tev tur kadas problemas tad ej stridies ar Valve vini to CS taisija!!! un pec manam domam modeli un soundi nav jaliek .res failos jo ir MOD'i kuriem ir modeli un saundi un kur ta tu tiem to .res iebaazisi!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
WincX Posted January 14, 2008 Report Share Posted January 14, 2008 armanduli tev loti gruti texturas iekomplektet kartee? Link to comment Share on other sites More sharing options...
armandulis Posted January 17, 2008 Author Report Share Posted January 17, 2008 Kā to var izdarīt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
grundulis Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=12750 Link to comment Share on other sites More sharing options...
armandulis Posted January 18, 2008 Author Report Share Posted January 18, 2008 ES jau meginaaju, bet nekas nesanak ;[[ Link to comment Share on other sites More sharing options...
grundulis Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 Tad tu kaut ko nepareizi dari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebis Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 neraksti wad nosaukumu kaa pamācībā, bet vienkārši aiz wadinclude ieraksi wad. $path\$file -wadinclude wad Moš strādās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted January 20, 2008 Report Share Posted January 20, 2008 tapēc ka tas jau ir iekļauts pluginos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebis Posted January 20, 2008 Report Share Posted January 20, 2008 parādi to pluginu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted January 20, 2008 Report Share Posted January 20, 2008 Jebkurš standarta AMX plugins. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted January 20, 2008 Report Share Posted January 20, 2008 Jebal, kas tie pa maperiem te piedalīšoties konkursā, bet pat wadinclude nejēdz lietot... Link to comment Share on other sites More sharing options...
armandulis Posted January 21, 2008 Author Report Share Posted January 21, 2008 Man vienigi to vajag uzzinaat XD un tas viss Es iegaju http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=12750 un man nekas tur nesanak Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 Un, kas tev tur nesanāk? Lasīt nemāki? Ja tā tad to var labot tikai apmeklējot skolu vai ņem privātskolotāju ir tik grūti pielikt -wadinclude wada_nosaukums ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now