SuperRembo Posted January 11, 2008 Report Share Posted January 11, 2008 Taka es cropa stunda razoju 1300, jo visu manu armiju nospidzinaja ffh klans un man nav iespejams aizsargaties, es kluvu par super fermu jo razoju 1300 var teikt katra resursa stunda. Vajag glabinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted January 11, 2008 Report Share Posted January 11, 2008 Tad norgonizejam to! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PliKaiS Posted January 11, 2008 Report Share Posted January 11, 2008 Es varu aizsūtīt reinforcementus vai vnk reidot tevi, lai vismaz mūsu aliancei iet labumā nekā ffh! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted January 11, 2008 Report Share Posted January 11, 2008 nosūtīju 250 spearmen un pateicu shakaalim, viņš sūta savus phalanx, kuri viņam ir kādi 400 vismaz Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 (edited) Labpraat kaut ko nosuutiitu, bet mani reinforcment ir pie techas... Superrembo tieshi taa noorganizee, nevis vnk pasaki vajag glaabinju, saplaano ko tev vajag un kad, un tad pareejiem pasaki Superrembo kapeec tu nonemi supercow kaa sitteru, kad es gribu ieeit un tavus resursus iztereet es to nevaru Es tev piedavaju gold pret resursiem to tu negribeeji Ja tev buutu gold tu savus resursus iztereetu loti aatri, es varetu sutit resursus parejai aliansei + tereet vinju, bet es to nevaru.... un ja tev nebuus gold ir nereaali iztereet resursus iznemot armijas buvnieciiba, kas nooediis visu tavu cropu Secinajumus izdari pats... Edited January 12, 2008 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 Es nosutiju uz nauruto village simts spearus , jo vini uzbruk tur tikai ar zirgiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts