Jump to content
GIGN Forum

Powerchallenge Probleema

deeler
 Share

Recommended Posts

Kr4 es mierigi speleju sho neta futbola speeli, pret vienalga ko. KAd saakas match man viss iet gludi, nekadu lagu nav nekaa tada, paiet dazhas speles minutes un saak lagot kaa velns. Kas ta vareetu buut pa vainu? Cik es saprotu ja sakuma nelago tad jau videokarte pavelk, kapee man saak lagot peec kada laika?? taa nav neta probleema.

P.S. man ir integreeta videokarte (ja tas kauko maina)

P.S.S. shitas shits notiek ne tikai ar shito speeli...

:blink:

nedomaju ka kaads virus ir pasprucis garam nod32. bet nu es tik un taa diezgan biezhi skaneju, takaa nee virus nebuus shii probleema.

Par to puteklju tirishanu, kaa man varbuut saputejusi (tik traki) videokarte, ja man shis kompis ir jauns (portativais)

man taa veel notiek ar civilizaciju ceturto(ja zini kas taa ir pa speeli) kr4 no sakuma nelago, un peec tam saak gljuchiit... nejeedzu kas pa vainu, labi ka ar cs veel suudi nav sakushies. Par to dzelzhu temperatuuru, parbaudishu.

EDIT:: blin kr4 shits taads, es tieku klaat pie biosa, bet man neraada to temperaturu nekur... pats nezinu kaka tas varbuut. bet es pie vinja tiku joociga veida, kr4 nosakuma kad palaizu savu protativo man parada tur kuras pogas jaspiezh lai ieietu piem boot order. man tur taadas pogas nav kaa enter bios un neka tamlidziiga arii nav... psc kas pa huj... kr4 biosaa es tiku uzspiezhot to boot order peec tam enter setup, bet es shaubos ka tas ir pareizais, jo es tur neko pashi neareju mainiit... :(:(

Edited by deeler

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...