deeler Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 Pirmo reizi njemos ar integreetajam karteem, cik saprotu vinjai var likt ramu, lai vinja sraada atrak?? bet emu rakajies pa google, un dabujis rezultaats ka nekas labaks no ta ka tu vinjai vairak rama dod nepaliek. Tadelj gribeju dzirdeet viedokli no jums gignieshiem, vai tas man uzlabos to videokarti vai nee, un ja jaa tad cik daudz man rams jaliek lai kaukas mainitos. vnk runa iet par portativo un vinjaa neko citu nevar mainiit ka tikai cd-rom un pielikt klaat ramu. Tadelj gribu zinat, es esmu gatavs kaut vai veel 4gb ram pielikt lai tik man pavelk tf2 bez lagiem, vnk nav reali taa paspelet... P.S. mana vdeokarte - Geforce 7150m / NVIDIA MCP67M Link to comment Share on other sites More sharing options...
icecube Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 rams neko daudz nenosaka. grafiskais procesors, biti, tās ir lietas, ko nevar nomainīt. rezumē: nē, iespējams minimāli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deeler Posted January 7, 2008 Author Report Share Posted January 7, 2008 nekautrejaties savu viedokli izpaust, man ljoti vaig zinat visu par shito integreeto karshu buutibu. btw paldies par infu icecube Link to comment Share on other sites More sharing options...
deeler Posted January 8, 2008 Author Report Share Posted January 8, 2008 es esmu dzirdejis ka shared memory karteem jo vairak rama jo labak vinjas straada... tb mana ideja bija pielikt ramu nu lab 4gb mosh parspiileju, bet nu 2 gb to4na, un visus tos 2 gb veltiit uz videokarti, man pashreiz uz datora jau ir 2 gb ram. bet vai man ir jeega??? uz cik daudz vins man to videokarti uzlabos. man tagad videokarte ir 64mb. un uz cik tad man tie 2gb ram vinju palielinas?? P.s. ljoti luuduz palidziet, jo es vairak nevaru ar taadu laptopu dziivot, labi ka vel source pavelk (uz minimalajam grafikam) Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 nesen ar draugu arī aizrunājāmies par šo tēmu. džeks pats diezgan daudz rubī par pc, un teica ka rams dod kaut ko video kartei klāt.. ja nav žēl naudas, tad novēli datoram tos 2GB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deeler Posted January 8, 2008 Author Report Share Posted January 8, 2008 es tos 2gb rama pieliksu klaat tad sanak buus chetri. bet kaa lai novel to ramu, nu tjip lai mana videokarte zin ka vinju driikst njemt, jo es no tagadeja rama pagaidam arii vinjai kauko iedoshu, es kaa jau teicu css uz minimalajam varu speelet tikai. caur dos es jau meginaju, man tur nav takaa es vinju biju iedomajies, man tur ir divas izveles, kaukaads tests un velviens kaukaads tests. Mosh ir veel varianti kaa to ramu var noveltiit tai videokartei?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 vajadzētu būt biosā, cik daudz domā likt videokartei klāt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
deeler Posted January 8, 2008 Author Report Share Posted January 8, 2008 (edited) nu es teicu 2 gb to4na..... es savadak tf2 nevaru paspelet un veel daudzas citas speeles. EDIT:: nav man biosaa Edited January 8, 2008 by deeler Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 (edited) 2gb videokartei (ja varēs tik daudz iedot videnei) būs tīrākā naudas izmešana, pietiks ar 512mb, jo integrētajām grafiskie procesori ir vāji. un vispār kāda OS tev ir? edit: nu jabūt biosā, tikko restartēju savu ķepļepu, lai apskatītos. Edited January 8, 2008 by HyperBoy Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 padiskutēšu ar draugu, kad viņš būs skype, un došu ziņu kas ko un kā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deeler Posted January 8, 2008 Author Report Share Posted January 8, 2008 (edited) un vispār kāda OS tev ir? edit: nu jabūt biosā, tikko restartēju savu ķepļepu, lai apskatītos. man os ir pistaa vista. BTW es atradu kur var mainiit to tjip video kartes memory, bet es no 64 tikai liidz 128 vareju... ko taa??? tas ir viss ko taa dzelzhu chupa speej?? vai man vnk vaig piemest vairaak ramu, un tad vins man dos vairak iespeejas?? (jaa es atradu inju biosaa, man vnk sachakareets tas bios... ai kr4 nav svariigi) janci, es gaidu. Edited January 8, 2008 by deeler Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 citēšu viņu, no skype: [23:24:01] **** ** says: iej bios [23:24:03] **** ** says: un kkur jaabuut [23:24:08] **** ** says: AGP adapter size wai kkas taads [23:24:11] **** ** says: un tad war mainit [23:24:15] **** ** says: atkariibaa cik rams Link to comment Share on other sites More sharing options...
deeler Posted January 9, 2008 Author Report Share Posted January 9, 2008 janci thx, tas arii bij viss ko man vajadzeeja zinat tb jo es vairaak ramu pielieku jo man vairak iespeju buus palielinaat videokartes atminju... thx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now