Jump to content
GIGN Forum

Zinatnieku Teorija Ka Klut Gudrakam


SuperRembo [CCCP]
 Share

Vai ta ir vai ne  

29 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Sekss ir noderīgs ne tikai ķermenim, bet arī prātam. Tā liecina zinātnieku pētījumi, kurus veicis Hamburgas Vernera Habermena pētnieciskais institūts.

--------------------------------------------------------------------------------

Mīlēšanās laikā aktīvi tiek nodarbinātas smadzenes

Zinātnieki pierādījiuši, ka, nodarbojoties ar seksu, tiek nodarbinātas arī smadzenes un tas darot cilvēkus gudrākus. Protams, to nevar salīdzināt ar zināšanām, ko cilvēks iegūst lasot un klausoties, tomēr seksa laikā tiek nodarbināts smadzeņu posms, kuru vienkāršā valodā varētu nodēvēt par ?prāta krātuvi?.

Pētījumos pierādīts, ka laikā, kad cilvēks nodarbojas ar seksu, tiek stimulētas smadzenes. Tās sāk strādāt daudz ātrāk un padara cilvēkus gudrākus.

Sekss paaugstina adrenalīna un kortizola līmeni, kas stimulē pelēko šūniņu darbību.

Starp citu, seksa laikā tiek izstrādāts endorfīnu un serotonīna daudzums, kas cilvēkā rosina lielāku pārliecību par sevi un rada ticību sev un saviem spēkiem.

?Sekss padara jūs daudz gudrākus un palīdz atrisināt dažādas problēmas, kuras ne vienmēr ir saistītas ar privāto dzīvi,? sacīja zinātnieks.

Šie pētījumi apstiprina, ka sekss nav tikai fizisku tieksmju apmierināšanas process. No seksa mēs gūstam ne tikai fizisku gandarījumu, bet arī emocionālu. Un, kā liecina šie pētījumi, manāmi uzlabojam savas smadzeņu spējas.

P.S No4iepu so rakstu no saita viena

Edited by SuperRembo [CCCP]
Link to comment
Share on other sites

Guest TradeMAAK

Efekts ir tieši pretējs! Kad cilvēks uzsāk dzimumdzīvi, viņa domāšanas spējas pasliktinās. Es to lasīju kādā ģeniālā žurnālā. Tikai neatceros kurā.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...