Jump to content
GIGN Forum

Thunder Is T3h Evil B1tch

Koshkers
 Share

Recommended Posts

Bljad, nesen speeleeju datoru ap 2:30 un tajaa laikaa bija nezzeeliigz zibens, peerkons, lietus un veejss zaban.gif

Karocc es seezzu pie komja un peekssnni pazuude ekelktriiba. Nu ok es sleedzu kompi iekssaa un juutu ka kautkas smird peec degossa plasmasa, paskatos zem galda un redzu kaa mans modems kuust blink.gif

Taa man bija jaadziivo bez interneta kaadas 4 dienas, kuras es pavadiju lauzzot cellaziimes un beegot no mentiem, protams arii skolai noteikcaurules lauzu. Tas arii bija labs laiks paardomaam... mybe thunder is just a b1tch not an evil b1tch?!?! huh.gif

Karocc es seezzu pie komja un peekssnni pazuude ekelktriiba. Nu ok es sleedzu kompi iekssaa un juutu ka kautkas smird peec degossa plasmasa, paskatos zem galda un redzu kaa mans modems kuust
Varu iedomaaties to skatu 18.gif

P.S. Zibens rulzzz gribu vel taadu laiku cool2.gif TB vismaz vakaros...

Guest TradeMAAK

Mamīte nemācīja laikam, ka zibens laikā ir jāizslēdz visas elektroierīces, vai var iespert zibsnītis un nodedzināt mājiņu. Sliktākajā gadījumā var atnākt pie tevis paciemoties bumbulītis (lodveida zibentiņš), tad gan būs traki zaban.gif

Vecie labie shausmu staasti smile.gif

P.S.

Pie manis vakar gaaza un zibenjoja tieshi virs galvas.

Es protams nogaidiiju gad paaries un pusceljaa uz maajaam izraadiijaas ka taa tik taada iesildiishanaas liidz iistajam gaazienam shock1.gif ....un maajaas ierados kaa Purva briesmonis! zaban.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...