Koshkers Posted August 23, 2004 Report Share Posted August 23, 2004 Bljad, nesen speeleeju datoru ap 2:30 un tajaa laikaa bija nezzeeliigz zibens, peerkons, lietus un veejss Karocc es seezzu pie komja un peekssnni pazuude ekelktriiba. Nu ok es sleedzu kompi iekssaa un juutu ka kautkas smird peec degossa plasmasa, paskatos zem galda un redzu kaa mans modems kuust Taa man bija jaadziivo bez interneta kaadas 4 dienas, kuras es pavadiju lauzzot cellaziimes un beegot no mentiem, protams arii skolai noteikcaurules lauzu. Tas arii bija labs laiks paardomaam... mybe thunder is just a b1tch not an evil b1tch?!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 23, 2004 Report Share Posted August 23, 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reno Posted August 23, 2004 Report Share Posted August 23, 2004 celja ziimes lauzt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Falck Posted August 23, 2004 Report Share Posted August 23, 2004 juuuh.... tajaa naktii ritiigi zibenjoja... man no doom3 un taa zibenja murgi raadijaas w00t Link to comment Share on other sites More sharing options...
matrxx Posted August 23, 2004 Report Share Posted August 23, 2004 (edited) veciit, cellu ziimju laussana tas ir iknedeellas rituaals Edited August 23, 2004 by matrxx Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted August 23, 2004 Report Share Posted August 23, 2004 mybe thunder is just a b1tch not an evil b1tch?!?! you can never be sure... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limpy's Posted August 23, 2004 Report Share Posted August 23, 2004 nuu , zibens to4 tajaa naktii bija, domaaju sleegt laukaa PC , beet , paardomaaju , atkariiba naaca paar mani Bet zibens tieshaam izskatiijaas , ka blakus kaut kur spertu (nu ne jau ar kaaju idinj) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted August 23, 2004 Report Share Posted August 23, 2004 Karocc es seezzu pie komja un peekssnni pazuude ekelktriiba. Nu ok es sleedzu kompi iekssaa un juutu ka kautkas smird peec degossa plasmasa, paskatos zem galda un redzu kaa mans modems kuust Varu iedomaaties to skatu P.S. Zibens rulzzz gribu vel taadu laiku TB vismaz vakaros... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest TradeMAAK Posted August 30, 2004 Report Share Posted August 30, 2004 Mamīte nemācīja laikam, ka zibens laikā ir jāizslēdz visas elektroierīces, vai var iespert zibsnītis un nodedzināt mājiņu. Sliktākajā gadījumā var atnākt pie tevis paciemoties bumbulītis (lodveida zibentiņš), tad gan būs traki Link to comment Share on other sites More sharing options...
EriX Posted September 1, 2004 Report Share Posted September 1, 2004 Vecie labie shausmu staasti P.S. Pie manis vakar gaaza un zibenjoja tieshi virs galvas. Es protams nogaidiiju gad paaries un pusceljaa uz maajaam izraadiijaas ka taa tik taada iesildiishanaas liidz iistajam gaazienam ....un maajaas ierados kaa Purva briesmonis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted September 2, 2004 Report Share Posted September 2, 2004 veciit, cellu ziimju laussana tas ir iknedeellas rituaals bērni... smieklīgākais ir redzēt kā šie varoņi laiž ņuņņas, kad viņus aizved pie senčiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted September 2, 2004 Report Share Posted September 2, 2004 ņuņņas ir tie kurus uzkjer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now