SuperRembo [CCCP] Posted August 22, 2004 Report Share Posted August 22, 2004 Tatad uzdosu mazsvarigu bet tadu interesantu laikam jautajumu. Cik gados jusu rikle tika pirmais alkahols un kads tas bij ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 22, 2004 Report Share Posted August 22, 2004 Shampanietis kad man bija kaukaadi 6-8 gadi. a mosh mazaak. Draugu lokaa Martini ar 7up kaukaadaa 8 klasee. Saakot no 10aas klases alus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Champions! Posted August 22, 2004 Report Share Posted August 22, 2004 Shampanietis kad man bija kaukaadi 6-8 gadi. a mosh mazaak. Draugu lokaa Martini ar 7up kaukaadaa 8 klasee. Saakot no 10aas klases alus tik veelu... es 1x kadu 4 gadu vecumaa no alus putaam pietempos onkulja pagrabaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted August 23, 2004 Report Share Posted August 23, 2004 es zinu ka 8 gados jaanjos dabuuju kautkaadu latvieshu konjaku, laikam 40 graadiigo. bet ļoti nelielaa daudzumaa... nu shampis jau bija pirms tam, alutinsh taa ap 10 gadiem pirmoreiz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted August 23, 2004 Report Share Posted August 23, 2004 nez... alus kad bija kaadi 6 - ar draugiem naudu sen4iem zagaam un pirkaam jo tas bija "cooli" un taa pa nopietnam ap 10 gadiem saaku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaanis Posted August 23, 2004 Report Share Posted August 23, 2004 9.klase zhnjabiz p.s. blody ienaac luudzu ray forumaa half life sadaljaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
fragMachine Posted August 23, 2004 Report Share Posted August 23, 2004 njaa shampis tas jau kaa pirmais protams , 7 klasee saakaas taa bish ar alinju , 8.ajaa ar shnjabjiem brendijiem ... , shovasar zaale un ganzhons ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
OzYs Posted August 23, 2004 Report Share Posted August 23, 2004 pirmo reizi taa riktiigi aizleeju muuli 8. klasee. bija taads dienvidu likjieris tad... 38% alk.. lielos daudzumos... njaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted August 23, 2004 Report Share Posted August 23, 2004 kkad pirmaa klasee kad uz galda mutere atstaaja shnabi ar sulu un es kaa vienmeer panjemu glaazi un dzeru aaraa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted August 23, 2004 Report Share Posted August 23, 2004 Es nemaz iisti neatceros...vareeja buut kaadi 8 , vai kaadi devinji .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo [CCCP] Posted August 23, 2004 Author Report Share Posted August 23, 2004 (edited) me 5 gados gribeja loti loti dzert skatos visis Adldari dzer dzer neko nesaka neka cita nebij kad aizgaaja es ar paproveeju un no ta briza es aldari pliku bez neka neatbalstu Edited August 23, 2004 by SuperRembo [CCCP] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted August 23, 2004 Report Share Posted August 23, 2004 10 gados, lotosa darba nometnē, kopā ar citiem 10-gadīgajiem izmetām konjaku "belij aist". izsmēķēju pāris cigaretes un izdzēru alu. nākošajā dienā bija ļoti slikti, bet dzert un pīpēt turpināju nākamos ~ 15 gadus Link to comment Share on other sites More sharing options...
!G! >>Orc Posted August 23, 2004 Report Share Posted August 23, 2004 nu pirmo reizi kaados septinjos gados laikam shampi nogarshoju un pirmo reizi aizleeju acis kaadaa 8. klasee bet tas bija ko veerts es jau protams nezinaaju ka nedriikst jaukt . kaa nekaa loliks no limbazhiem atbraucis uz riigu dziivot. Es saleeju sevii - monastirskaja izba, likjieri " punsh" , alu neatceros un peec tam draugi teica ka shnjabi ar biki, puutis esmu reaali bet atminja atgriezaas kad draugi jau bija salietojushies weed un es seedeeju uz kautkaada kreesla kautkur aaraa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iemaciet_spelet Posted August 23, 2004 Report Share Posted August 23, 2004 Kaut kas lidzigs, ka visiem, ari ap 7-8 gadi janos, kad senci iedeva! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo [CCCP] Posted August 23, 2004 Author Report Share Posted August 23, 2004 Vajag kaut ko stipru sakt pactavigi dzert ka minimum 40-50gradigie sakumam derees Sponsors tik jaatrod veel Link to comment Share on other sites More sharing options...
kill_me Posted August 23, 2004 Report Share Posted August 23, 2004 yep,k-kas tads bija ap kadeim gadiem 7-9 shampis 7,kl pielejos kaartigi skoals disenee,mus aizveda pei dirika un lika zvanit sencheim ,la ibrauc pakal..cik atceros dzeram mes Merkuuru !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Surrounder Posted August 23, 2004 Report Share Posted August 23, 2004 Vakar pirmoreiz zebraa iedzeeru shnabi...Nepatika (veemu ) .... Un veel mamma uz klubiem 2 meeneshus tochna nelaidiis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo [CCCP] Posted August 23, 2004 Author Report Share Posted August 23, 2004 es dzivoju tikai ar matusku tevs blakus maja jau no 10 gadiem pozitivi gribu alinjuuuuu mate vai tevs aiziet noperk un ok viss bet manam draugam otradi adu zem acip ta teikt novelkt Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted August 24, 2004 Report Share Posted August 24, 2004 fui, surrounder!! shnjabi tachu tikai pilniigaakie alkaani dzer!! pie tam zebra tachu ir siiko klubinshs!!! stiliigie geki un dzhusenes dzer sidru un tusee vecriigaa!!! taa tev arii vajag, ka mamma maajas arestu uzlika!! p.s. kaads riit iet uz zebru? buushot jauns diidzhejs!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fragMachine Posted August 24, 2004 Report Share Posted August 24, 2004 komoon ed , shnjabis tak tusos ir gandriiz galvenaakais ( iznemot alu ) , vieniiga atshkiraas ar to cik var iedzert , taa ir ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iemaciet_spelet Posted August 24, 2004 Report Share Posted August 24, 2004 komoon ed , shnjabis tak tusos ir gandriiz galvenaakais ( iznemot alu ) , vieniiga atshkiraas ar to cik var iedzert , taa ir ok Fragmachine, snabi dzer tad, ja grib piedzerties, bet alinu dzer visu vakaru (tusina) vai ari pat visu nakti, lai ir jautri! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Surrounder Posted August 24, 2004 Report Share Posted August 24, 2004 Jaa!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
evL Posted August 24, 2004 Report Share Posted August 24, 2004 dzeeru es 1x ap 9/10 bet autaa biju 12gados P.S. buutu reaali ja juus visi cilveekam uzprasiitu kaapeec vinsh mani nobanoja no zeona`s kanaala.... es pat netiku liidz vaardam lohs vnk cilv pac saaka braukt augumaa.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted August 24, 2004 Report Share Posted August 24, 2004 Kaut kas lidzigs, ka visiem, ari ap 7-8 gadi janos, kad senci iedeva! Es ar tevi un paareejiem laikam kopaa . Bet pirmoreizi autaa biju , kad mani sistere piedzirdija tur es biju sadzeeries gan shnjabi, viinu, konjaku un veelkautko myb neko daduz neatceros - atceros , ka dzeeru, peec tam veemu, peec tam pamodos no riita Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo [CCCP] Posted August 24, 2004 Author Report Share Posted August 24, 2004 Es vel neesmu vemis no alkahola hehe kaut ir ar bijis slikti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now