^Ali^ Posted January 2, 2008 Report Share Posted January 2, 2008 būs labi, sūdus vēl viņam uztaisīšu p.s labi, ka man neizdomāja šū arī otru uzaci, būtu man noskuvusi viņu un pēc tam būtu kā loham jāstaigā bez .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted January 2, 2008 Report Share Posted January 2, 2008 normāli piepampis esi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
keda2222 Posted January 2, 2008 Report Share Posted January 2, 2008 žēl Vienkārši uz katru tusu jāņem līdz MK masters - beefs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted January 2, 2008 Report Share Posted January 2, 2008 Vienkārši uz katru tusu jāņem līdz MK masters - beefs. es esmu par viņu labāks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 2, 2008 Report Share Posted January 2, 2008 (edited) samuray nez nez vai tu pieproti MORTAL KOMABAT stilu Nju jā mūlis labi sadauzīts!Cik atceros pirms gada draugam arī 1ns tiko no cietuma iznākušais klubā ar tādu pašu instrumentu,salauza žoklim tiltiņu un pāris zobus izbirdināja!Bet nu pēc laika jau viss pargāja un ielikt 2zobus šķiet izmaksāja ap 200Ls vai tuc tuc vairāk!Bet tiltu ar skrūvēm saskrūveja P.s. Bet nu jā par to uzaci Ali paveicās gana ka nevajadzēja skūt nost Edited January 2, 2008 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
vintage Posted January 2, 2008 Report Share Posted January 2, 2008 Spēcīga Jaunā gada sagaidīšana. Veseļojies Ali. Es gan Jauno gadu sagaidīju ballē, tērpies uzvalkā. Skanēja tizla latviešu mūzika, bet kopumā bij rēcīgi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted January 2, 2008 Report Share Posted January 2, 2008 Izrādās vēlvienam zobam puse nolauzta.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted January 2, 2008 Report Share Posted January 2, 2008 Awww, veseļojies, turies. Izskatās baigi sāpīgi, bet nu, kas ir vārdi.. GL Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted January 2, 2008 Report Share Posted January 2, 2008 Nu pisec, vai tad nevar mierīgi nosvinēt jauno gadu, piemēram, spēlējot domino? Worm liec bildi ar savu punu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted January 2, 2008 Report Share Posted January 2, 2008 Bīfijs kā ieskrietos, kā lektu ... A Tu tak nulle esi - tikai cūkas proti bliezt :< Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted January 2, 2008 Report Share Posted January 2, 2008 Vispār kastete ir tāds diezgan aizliegts verķis un var arī cietumā ielikt par tā sūda izmantošanu. Slikti ir tas, ka tādi čaļi ar kastetēm parasti ir pilnīgi nulles un no viņiem piedzīt pīrāgu nu nekādi nav iespējams. Vienīgasi laikam ir fatalitijs šamiem un kluss mierinājums, ka pasaule ir kļuvusi par labaku vietu, kur dzīvot. Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
`MaX` Posted January 2, 2008 Report Share Posted January 2, 2008 Turies! Rētas izdaiļo vīrieti! Par zobiem gan škrobe... Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted January 2, 2008 Report Share Posted January 2, 2008 ok, pietiks , tad jau manīs kā būs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts