Jump to content
GIGN Forum

Powerchallenge

deeler
 Share

Recommended Posts

izdomaju jums ieteikt vienu speliiti. Varbuut kaadam patiks. Kr4 taa ir futboola speele netaa (jaspele ar cilvekiem no visas pasaules). Tur jaavac ir RP (ranking points) un xp. abus divus vinjus tu dabuj spelejot matchus. Tad kad dabuujat pietiekami xp lai jums buutu lvls, juus dabuusiet 8 skill pointus katram speletajam, bet daliet vinjus uzmaniigi jo atpakalj juus vinjus nedabuusiet, un kad dabuusiet max lvl (99) jums nebuus visiem speleajiem max stati. Kontroles ir taadas ka FIFAa ja kaads nezin kadas vinjas ir fifaa tad lasat zemak. Pirms spelejat online varat pamegjinat speli offlina.

defensive/offensive

A:mlin pat nezinu kaa latviski pateikt kr4 sliding tackle/augstaa piespeele

S:mainiit speletaju/vienkarsa piespele (pa zemi)

D:vienkarsha padene (sodu dabuut nav reali)/sist pa vartiem

E:no use/Tjipa tricki lai izvairitos no padenem.

W:atrak skriet/atrak skriet

Q:no use/through ball

webs

P.S. mana aprakstaa nav visas speles iespejas. tur ir daudz kas cits. Es vnk apskaidroju vissvarigakas lietas.

Spele tads murgs , speleju ar vienu turku.

Vins speles laika visu laiku nirgajas un raxta "HAHHAAH" Es uzraxtu "stfu and play" shis saniknojas or smth un iesit man dafiga vartus - zaudeju ar 0:5 velak speleju ar kautkadu makedonieti vaj hvz , karo4i iesitu pats sev vartos(VARTSARGI rulle) un mans vartus sargs panem rokas bumbu un staav , pretinieks pieskrien - istais padeni un iegruuz bumbu vartos - SODS NEBIJA. Plus vel kadas 20 minutes gaidiju kamer dabushu pretinieku.

LOLOLOLOOLOOOLOLLOLOLOOLLOLOLOL Esu jau 2 lvl lai gan nesu NEVIENU reizi iesitis un NEVIENU reizi vinejis (vai ari otradiigi) OMG spele rox :D :D :DD

Varbūt kāds varēs palīdzēt? Lieta tāda, ka pēc sistēmas testa izmet erroru ar šādu uzrakstu: The game was unable to start using DirectX. Please try slecting OpenGL in the sttings and start a new game. DO NOT START MORE GAMES USING DIRECTX!...

Lasīju FAQ, tur rakstīts, lai iet uz MY TEAM > SETTINGS... bet - 'my team' nav tādas 'setting' opcijas...

Plox help! :waaaaah::pray::weep::faaak::awww:

The game was unable to start using DirectX. Please try slecting OpenGL in the sttings and start a new game. DO NOT START MORE GAMES USING DIRECTX!...

Lasīju FAQ, tur rakstīts, lai iet uz MY TEAM > SETTINGS... bet - 'my team' nav tādas 'setting' opcijas...

Plox help! :waaaaah::pray::weep::faaak::awww:

Profile/settings.

P.S. nezinu, kā vēlāk bet trešo levelu ļoti ātri dabūju, nospēlēju divas spēles - abas vinnēju un jau trešais levelis.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...