deeler Posted December 26, 2007 Report Share Posted December 26, 2007 Gribeetu zinat uz ko man vairaak koncentreeties (es tiko saaku speeli). Es vnk gribeju dzirdeet dazhus viedokljus no jums lai nav taa ka tad kad buusu specigaks mans ciems buus galiiga dimbaa. P.S. pie viena varat pateikt kaa dazhi no jums dabuuj tos signatures, nu tjip kur raada tavu niku, alianci, populaciju utt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted December 27, 2007 Report Share Posted December 27, 2007 (edited) sakuma norm resursus ienakumus (+800 vismaz), tad talak armiju utt... p.s. es neesmu invalids Edited December 27, 2007 by Deadalive Link to comment Share on other sites More sharing options...
TI-83+ Silver Posted December 27, 2007 Report Share Posted December 27, 2007 p.s. es neesmu invalids Shitaa gadiijumaa nerodas daudz fermas? +800 stundaa? Ar taadu resursu income un bez armijas es vinjam gribeetu buut kaiminjos. Vareetu visu laiku uzbrukt un atnjemt resursus. Ja domaajis esi, ka cranny vajag atbilstosha liimenja arii uzcelt, tad buutu jauki, ja taa pateiktu Man arii shitaada pati dilemma. Itkaa resursus baigi vajag, bet protection tikai veel 2as dienas un tad man varees uzbrukt un tos resursus atnjemt... Ja uzbruuk ar armiju parastaa attack nevis raid, tad tachu var maajas paniicinaat, ne? Helpaa neatradu aprakstu shitam, tikai conquering villages. Tad var meegjinaat izniicinaat cranny un atkal fermeet shitaadus rupuchus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted December 27, 2007 Report Share Posted December 27, 2007 jā bļe, ies tev karavīri ar savām dakšām mājas sist. bez katapultām mājas nekā nevar nonest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TI-83+ Silver Posted December 27, 2007 Report Share Posted December 27, 2007 bez katapultām mājas nekā nevar nonest. A kaada tad ir atshkjiriiba starp attack un raid? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blacKnight Posted December 27, 2007 Report Share Posted December 27, 2007 A kaada tad ir atshkjiriiba starp attack un raid? nu raid nozime ka vismaz viens tavs karavirs atgriezisies ,bet ja attack tad kr4 sitisies lidz pedejam :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted December 27, 2007 Report Share Posted December 27, 2007 raid tikai laupa, piekāš savējos - atstāj lamatās normal - laupa, atbrīvo savējos, ja ir katas - arī mājas nīcina Link to comment Share on other sites More sharing options...
deeler Posted December 27, 2007 Author Report Share Posted December 27, 2007 p.s. es neesmu invalids Ja domaajis esi, ka cranny vajag atbilstosha liimenja arii uzcelt, tad buutu jauki, ja taa pateiktu Man arii shitaada pati dilemma. Itkaa resursus baigi vajag, bet protection tikai veel 2as dienas un tad man varees uzbrukt un tos resursus atnjemt... Ja uzbruuk ar armiju parastaa attack nevis raid, tad tachu var maajas paniicinaat, ne? Helpaa neatradu aprakstu shitam, tikai conquering villages. Tad var meegjinaat izniicinaat cranny un atkal fermeet shitaadus rupuchus? THX jums abiem diviem. zinashu ko dariit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TI-83+ Silver Posted December 27, 2007 Report Share Posted December 27, 2007 Nu es tagad pilniibaa paarvaacos uz mode - 1. BUILD CRANNY 1a. Maybe also warehouse/silo 2. BUILD RESOURCES 3. Start from step 1 Un viens legjionaars lai dziivojaas:D btw, kaa ir iespeejams skautot kaiminju villages? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted December 27, 2007 Report Share Posted December 27, 2007 tev vaig researchot skautus, ko vari izdariit akadeemijaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted December 27, 2007 Report Share Posted December 27, 2007 un uzbrukt ar normal attack, kad iepriekš minētais ir izdarīts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts