Jump to content
GIGN Forum

Baigaa Doma


mezazvers
 Share

Recommended Posts

Man ir tada doma, ka varetu sakt iekarot ne galvaspilsetu ciemus tajaa muusu bazes apkartnee.

Esmu jau celaa uz Chief un teoretiski tas varetu but gatavs uz 6dienas vakaru, bet taa kaa es reali saprotu ka priekshaa ir Jaunais gads, tad nu labak to atskaites datumu vajadzetu nemt no 2.-3. janvara.

Un shajaa sakaraa es veletos arii Juusu atbalstu, un tas buutu nonest taa dzeka armiju :) vieniigaa fignja ir taada ka mans chiefs uz muusu baazes vietu baigi ilgi staigaas, bet nu es domaju ir taa veerts.

Kaa man jau liekas, taa ienemsana butu tada - 2-3 dienu garumaa dzekam vajag uzbrukt un nelaut turet defu armiju un man sutit chiefu lai loyality pabaoja shiem un galu galaa pilseta ir muusu.

Uzzinaaju vienu nianciiti, man ar chiefu liidz tam ciemam ir 26h vienaa virzienaa, taa kaa buutu veelams ja veel kaadam buutu chiefs tajaa rajonaa, lai to ciematu atrak panemtu

Izsakiet savas domas, ieteikumus, parmetumus :lol:

Edited by mezazvers
Link to comment
Share on other sites

man arī tāda doma iet uz chiefu - būtu vienkārši ideāli iekarot manu inaktīvo kaimiņu ar 465 pop. kāds ir kādreiz ar to ņēmies (nu, piemēram, s4) - tas ir grūti un daudz laika aizņem / ir vērts?

un mežazvēr, iemet linku tavam upurim - tā jau labprāt palīdzētu, vismaz kāds actions, mani 130 thunderi varētu viņus tīri labi pamīcīt. :)

Link to comment
Share on other sites

kā tā ieņemšana izpaužas? kad tu viņu ieņem, tajā ciemā paliek viss kas bija? piemēram tu esi romietis un ieņem gaulu ciematu, sanāk tev būs 2 rases?

un ko parāda tā ciema īpašniekam kad viņš ieiet iekšā? nu nejau uzrakstu "fuck you noob, you suck @ travian."

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...