Jump to content
GIGN Forum

Ram & Video


Chiky
 Share

Recommended Posts

Sveiksi es pec jauna gada planoju nopikrt savam dzels klucim paris jaunas detalas

Video:

Ram:

Gribeeju jumss pajautat cik vajaga apmeeram normaali ramu lai kompis nebremzeetu un ietu vairums speelju bet nejau man vjagat tur hvz 16gb ram nu pietiekami un kadu video karti kas domaata uz geimingu pusi

P.S vai ir tur noziimes tai frekvencei jo ipashi vel par shitam shtelem neesu iedzilinajies

Link to comment
Share on other sites

Ieteiktu aiziet uz kādu datoru veikalu... tad tur piemeklēt vajadzīgāko daļu nosaukumus (kas vislabak "sadarbotos" savā starpā) un tad i-neta par lētāku cenu nopirkt ;)

EDIT. Videokartei īpašu uzmanību pievērs arī bitiem, jo mb nav pats svarīgākais!!!

Edited by kiwix
Link to comment
Share on other sites

Ja te iet runa par RAM, tad gribēju pajautāt, vai es savā PC varu likt iekšā 2 GB RAM ( 1GB 2x ) , ja manam pc

ir 2.66 GHz procesors ( celerons ), Windows XP profesional! Būtu forši, ja kāds varētu pateikt kā es varu noskaidrot, kāds RAM veids man iekšā jāliek ! :fsckinsad:

Link to comment
Share on other sites

Cik es varu ram bazt es uzinaju adresse www.kingston.com ievadod savas mates plates datus man parada kadu atminju cik un cik lielu frekvenci bet man par mates plati isti nav skaidrs kadu vinja atbalsta video kartes tipu ja kads zin par shito dzilak tad man mates plates modelis ir BIOSTAR Pro-M7 Motherboard un vidoe karti es veletos cenaa no 20-30 ls http://www.m79.lv/product/index/group/14 ja kads var tad lai atrod labako un jaudigako par sho cenu jo man par VIDEO katem isti nav tur skaidrs jo tur daza laba 512 mb maksa tik pat cik 128mb tapec ja varat izpalidzat !!!

Link to comment
Share on other sites

http://www.m79.lv/product/index/group/14 ja kads var tad lai atrod labako un jaudigako par sho cenu jo man par VIDEO katem isti nav tur skaidrs jo tur daza laba 512 mb maksa tik pat cik 128mb tapec ja varat izpalidzat !!!

Video kartēm ir biti (ko jau iepriekš minēju) un var būt 128mb/128bit dārgāka nekā 256mb/64bit

Link to comment
Share on other sites

Da nezin man ir vecaa AGP FX5200 128MB Nju un vai es suudzos nefigaaaa!Speleju FIFU,CS un NHL un pat ne tuvu lai es suudzeetos!Okeej tur taas UBER krutaas speliites nezinu vai pavilks,bet nju man vismaz neko vairak nevajag!Un cik zinam ar ramu 512MB arii ir pietiekami ,jo ieprieksh man bija visu laiku bija 256RAM un arii vareju meiraa vesaa CS zipot un nejutu nekadas problemas!Okej tagad man ir krietni vairak,bet nu jaa... :nja:

Link to comment
Share on other sites

Par ramu piekrītu Kavacky. Nu jau 2gb nāk daudziem kompjiem defaultā līdz (saliktiem). Ir arī spēles, kuru prasībās minēts 2gb rams.

Videokarti pa 30 latiem... tu vari mx400 dabūt. Nu ok, kko labāku, bet par tādu naudu neko jēdzīgu nedabūsi. Ja gribi LABU videokarti geimingam, tad jāšķiras no 140+ latiem. Iesaku 8800 GT, ja nav naudas žēl, vari paņemt XFX 8800 GT. Ar to kādam laikam Tu līdzi turēsi. Protams, ja pietiek ar CS spēlēšanu, tad vari paņemt kādu 7 sērijas GeForce.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...