alibi Posted December 25, 2007 Report Share Posted December 25, 2007 Mans sencīts ir tālbraucējs, darbs viņas piešķīra laptopu (Diezgan Ok), bet lieta ir tāda, ka viņš NEKAD nav darbojies ar PC, tādēļ viņš visulaiku zvana man.. Tātad vēlos, varbūt jūs varat ieteikt kādu pamācību, vai tutorial (Latviešu vai krievu valodā) iesācējiem skaidrā vnk valodā.. sākot ar ieslēgšanu, beidzot ar darbošanos internetā... Grāmatas neder, viņš nebūs tas, kas lasīs.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted December 25, 2007 Report Share Posted December 25, 2007 Lai iziet 1 dienas kursus beginneriem. Gan jau ka tādi ir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alibi Posted December 25, 2007 Author Report Share Posted December 25, 2007 viņš jau nebūs tas, kurš ies uz kursiem... laigan taadi ir! citi varianti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted December 25, 2007 Report Share Posted December 25, 2007 Viņš jau nebūs tas kas darīs to, viņš jau nebūs tas, kas darīs to. Palasi un padomā kā tas skan no malas . Man izklausās tā, itkā viņam pašam būtu vienalga zin viņs kautko vai nezin... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted December 25, 2007 Report Share Posted December 25, 2007 Mācēt grib, bet mācīties negrib lol. Tad tavs sencītis arī nebūs tas, kurš mācēs ar pc apieties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alibi Posted December 25, 2007 Author Report Share Posted December 25, 2007 Viņam tak 45 gadi padomā loģiski, viņš takš neies uz nekādiem kursiem... Nu mācīties viņš točna negrib, bet mērķis nav viņu izmācīt par ūber datorspeciālistu.. vnk pašus pamatus... to pašu, ko pamatskolā mācīja.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dansss Posted December 25, 2007 Report Share Posted December 25, 2007 psc, tad izstāsti viņam tos pamatus. Tu pats maz saproti ko tu raksti? Tu gribētu teikt, ka nemācētu viņam izstāstīt, ka izmantot dubultklikšķi uz ikonām un kā ieslēgt pc? Un, ka viņam ir 45 gadi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted December 25, 2007 Report Share Posted December 25, 2007 kas ir 45 gadi ? atbildēšu tavā vietā - Tas nav nekas. Lai iemācītu to, ko mācija pamatskolā arī ir vajadzīgi kursi. Vai arī pats noziedo pāris h un pamāci viņs taču ir tavs tēvs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raprock Posted December 25, 2007 Report Share Posted December 25, 2007 (edited) Nu lol, savam sencim parādīt nevar kā ar datoru jārīkojas! p.s. neesi no Liepājas gadījumā? Edited December 25, 2007 by raprock Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted December 25, 2007 Report Share Posted December 25, 2007 ja vinsh mak kaut ko ar mobilo, gan jau kaut ko ierubis ari ar kompi Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted December 25, 2007 Report Share Posted December 25, 2007 (edited) Nu mans sencis arī pirms kāda gada sāka ar savu laptopu ķēpāties. Uz nekādiem kursiem viņš negāja, bet tāpat apguva visu pašmācības ceļā. Nu protams viņs tur nerubīja pāris lietas, tās man vajadzēja viņam parādīt. Tā kā sāc vien viņu pats mācīt. Edited December 25, 2007 by acido Link to comment Share on other sites More sharing options...
alibi Posted December 25, 2007 Author Report Share Posted December 25, 2007 ehh laikam nekas cits jav neatliek... neko darīt, būs vien jāķeras pie lietas pašam... bet tas ir tas pats, kas iemācīt mērkaķim alfabētu.... :@ Bet nu vismaz pamēģināšu.. Un nē, es neesmu no Liepājas.... Kapēc lais es būtu no liepājas?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted December 25, 2007 Report Share Posted December 25, 2007 Grāmatas neder, viņš nebūs tas, kas lasīs.. Ar kompi apieties nemāk bet tutus uz kopja lasīs? lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted December 25, 2007 Report Share Posted December 25, 2007 lol mana muterīte pirms gadiem 2 arī kad piesēdās pie pc pirmo reizi neko nejēdza es parādīju ko viņai vajadzēja tagaad viss ok... Link to comment Share on other sites More sharing options...
baarbijvecis Posted December 25, 2007 Report Share Posted December 25, 2007 tagad lauž mājaslapas un vaļasbrīžos māca tev linux serverus administrēt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
van Helden Posted December 25, 2007 Report Share Posted December 25, 2007 un tavaa vietaa taisa signature bildes photoshopaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted December 25, 2007 Report Share Posted December 25, 2007 Manai vecmammai ir 80 gadi! Viņa sarunājas caur skype ar manu tanti, kas ir Londonā, kamēr runā, tikmēr spēlē inbox`ā spēlītes! Un vēl viņa internetā lasa ziņas, raksta vēstules un hvz ko vēl (Labāk nezināt) Ar manu palīdzību apguva 1 nedēļas laikā Link to comment Share on other sites More sharing options...
dedli Posted December 25, 2007 Report Share Posted December 25, 2007 Tas jau nu ir tiesam tizli! Vai ta nav vienkarsak tev pasam visu paradit? vai ari atbildet uz tiem jautajumiem tas bus atrak vieglak un efektigak neka iet lasit vai hvz ko vel + tas taks tavs sencis nav jau nekads tur vietejais bomzis kuru var pasutit nah.. nu ja vienigi tu pats neko nesaproti no PC bet tas doiez vai Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted December 25, 2007 Report Share Posted December 25, 2007 Da ladna aizej uz Zvaigzne ABC vai uz J. Rozes grāmatnīcām, tur pilns ar visādām pamācībām un pašapmācības kursiem iesācējiem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now