Jump to content
GIGN Forum

Paši Datorpamati


alibi
 Share

Recommended Posts

Mans sencīts ir tālbraucējs, darbs viņas piešķīra laptopu (Diezgan Ok), bet lieta ir tāda, ka viņš NEKAD nav darbojies ar PC, tādēļ viņš visulaiku zvana man.. Tātad vēlos, varbūt jūs varat ieteikt kādu pamācību, vai tutorial (Latviešu vai krievu valodā) iesācējiem skaidrā vnk valodā.. sākot ar ieslēgšanu, beidzot ar darbošanos internetā... Grāmatas neder, viņš nebūs tas, kas lasīs.. :D

Link to comment
Share on other sites

Nu mans sencis arī pirms kāda gada sāka ar savu laptopu ķēpāties. Uz nekādiem kursiem viņš negāja, bet tāpat apguva visu pašmācības ceļā. Nu protams viņs tur nerubīja pāris lietas, tās man vajadzēja viņam parādīt. Tā kā sāc vien viņu pats mācīt.

Edited by acido
Link to comment
Share on other sites

ehh laikam nekas cits jav neatliek... neko darīt, būs vien jāķeras pie lietas pašam... bet tas ir tas pats, kas iemācīt mērkaķim alfabētu.... :@ Bet nu vismaz pamēģināšu.. :D Un nē, es neesmu no Liepājas.... Kapēc lais es būtu no liepājas?!

Link to comment
Share on other sites

Manai vecmammai ir 80 gadi! Viņa sarunājas caur skype ar manu tanti, kas ir Londonā, kamēr runā, tikmēr spēlē inbox`ā spēlītes! Un vēl viņa internetā lasa ziņas, raksta vēstules un hvz ko vēl (Labāk nezināt) :lol:

Ar manu palīdzību apguva 1 nedēļas laikā :mellow:

Link to comment
Share on other sites

Tas jau nu ir tiesam tizli! Vai ta nav vienkarsak tev pasam visu paradit? vai ari atbildet uz tiem jautajumiem tas bus atrak vieglak un efektigak neka iet lasit vai hvz ko vel + tas taks tavs sencis nav jau nekads tur vietejais bomzis kuru var pasutit nah.. nu ja vienigi tu pats neko nesaproti no PC bet tas doiez vai ;)

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...