Jump to content
GIGN Forum

Ko Darīstiet 'jaunajā Gadā"?


0xDEAD BEEF
 Share

Recommended Posts

Sveiki!

Ar švunku tuvojas Jaunais gads, bet nēsmu vel īsti izštukojis, ko darīt. Bija plāns raut prom no LV, bet neatradās līdzbraucēji un naudas arī palika žēl! :)

Pagājušajā gadā notusēju visu vakaru Voodoo Casino. Nebija nemaz tik slikti, jo beigās pat gandrīz visu atvinēju un biju dzēris visu naktu uz laimētavas rēķina, bet šogad gribas kaut ko jautrāku, kas paliktu atmiņā. Ā... raķetes arī šāvām..

btw - runājot par raķetēm ir doma uzfilmēt sviestainu video, bet tas būs bīstami, tādēļ vajag kādu ar ķiveri, iekšām un fireproof drēbēm! :) (Ti-83?! :))

Lai nu kā - iepostējat, ko domājat darīt Jaunajā gadā!

Beefs

Link to comment
Share on other sites

noteikti aizlieshu acis ( liidz 00:00), jo jaunaja a2008.gada apsolos laboties. :hana:

Link to comment
Share on other sites

nu mums te(mansfieldaa) ar draugiem taads prikolinjsh, ka katru gadu paargjeerbjamies pa kko un shaujam no viena kluba uz otru, katraa iztukshojot pa glaazei stipraas dziras...baigi inchiigi vispaar, pagaajusho gadu bijaam polstereeti armijas vechi ar speelju automaatiem un sarkanaam lenteem ap galvu(ta ka rembo..:)) aizpaagaajushaa gadaa bijam cietumnieki oranzhos kombinzonos ar numuriem uz muguras un kaadi vaardi priekshpusee(ne jau muuseejie) un chiksas bija pargjeerbushaas pa seksiigaam policijas uzraudzeem...skats labs, ka kaadi 30 purni, vienaadi shauj pa ielu chiksu uzraudziibaa no kluba uz klubu...tiiri inchiigi...japaskataas varbuut kkur veel bildes palikushas...

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...