Jump to content
GIGN Forum

Alianses Personigie Ienaidnieki !

bencik
 Share

Recommended Posts

Tataad ja juus kaads nemitigi aiztiek nelauj attistities rakstam ta cilveka nick un koordinates .

Nerakstam cilveku, kurs 1reiz uzbrucis, bet gan cilveks kurs patstavigi mums uzbruuk ! Sheit risinasim ko un ka dariit. Cits sutiis reinforcment cits uzbruks tak keksam, un es meginashu diplomatiskaa celjaa visu panaakt. Atceramies mees esamm alianse un nav nekas svariigaaks, kaa muusu memberu droshiba. Ir gadijumi, kad neko nevar izdariit, jo ir par veelu kaut ko glaabt bet pashos saakumos nodroshinot ar normalu reinforcment mees kopaa notureesim cietoksni !

Kaa piemeeru ka rakstiit suudzibu par kaadu useri -

Bencik [alianses nosaukums], 15/29 (Talak iss apraksts par armiju ar kadu ir uzbrucis pedejo reizi) 20 swordman; 10 paladin. Tas cilveks kurs liek sudziibu ir atbildiigs lai vins tiktu scautots visu laiku, un vakara caur mircu, izlemsim kad uzbrukt un kaa cik sutiit reinforcment. Galvenais ir buut lietas kursaa par vinja reinforcment un esosho armiju. Atgadinashu lai topiku nepiedirstu runasim tikai un vienigi par teemu, kad problema tiks atrisinata liekie posti tiks izdzeesti !

Bencik [-AC- LV] 15/29, 20 swordman; 10 paladin .

Ludzu ietureet noteiktos raamjus un likt kraasas visiem vienadas, lai nav taa kad nick vienam zils otram zals. Pees shiss pamat info varam sniegt lielaku iesaktu, kas un kaa. Pats galvenais ir shiss triis lietas - 1.nick 2.koordinates 3. armija ar kadu parsvara uzbruuk 4. pareja info, rase, kad ir online utt.

Ceru uz juusu sapratni un ceru, kad shis topiks palidzees mums atraak cinities ar nevajadzigiem uzbrukumiem :)

Edited by bencik

dadada [FFH?] 26/49

dadada15 [FFH?] 23/46

dadada_c [FFH?] 24/47

dadada [FFH?] 23/53

dadada9 [FFH?] 25/54

šis puisis sagādā galvassāpes vairākiem no mums, corsed un slyfer tiek regulāri terorizēti, man vairs neuzbrūk, jo traperus sabūvēju, tā čaļa vienā naktī arī izpelnījos hall of shame, kaut kad pirms kādām 2/3 ned. savukārt pārējos viņš regulāri reidojot...

Viņa armija tiek lēsta ap ??? klubmenu 420- axeman 110 Teutonic Knight <- <C> 25.01.08

Edited by EriX

• 2 weeks later...
Pednoi [=TH=] 49/-4 Uzbrūk ~2-3 reizes naktī, un tā katru nakti :unsure:

Vajadzētu vai nu parunāt ar viņu, vai mēģināt nonest...

kr4 vienam AC-Lv dzekam---->ivars 1012 ubruk kkads dzeks no APEX aliances(tim kas nezin vakar opratrauca alianci ar mums) uzbruk ar katapultam 233 + - clubiem apmeram 100 zirgiem! taka taka nakti uz 6dienu 5:00 paredzets AC-LV uzbrukums eugene tad es iedomajos ka pec tam varetu kadus mazus reinforcment sasutit vinam jo kad armija apsista uzbruk ar katam un kadiem 20 clubiem! pats diemzel nevaaru palidzet jo man pasam viens dzeks viuslaiku megjina tiirit ! bet varetu vinam apsist visas katas un tad lai pats doma ko darit talak kautvai! AC-LV players corsed itkla ar vinju sarunaja bet pec 2 diienam sekoja turpmakie uzbrukumi! un miers beidzas :( taka lugums Bencikam izdomat ko dariit! maybe vel ir iespejam s dzeku glabt ! jo dotaja bridi ir iznicinats Warhouse iron mine un clay pit pamatigi panicinati!

Edited by blacKnight

black tnx par paliidziibu!!

beidzot izdevaas tikt forumaa!! pirmstam kkaadi gljuki!!!

karo4 ja gadiijumaa kaads var paliidzeet atsuutiet karaviirus uzbruuciet pashi vai kautvai pameegjinat sarunaat pamieru!!

pats meegjinaaju bet man liekas ka tas dalbi svaki saprot angleni!!

nu cik es saprotu ir galiigaa dirsaa!!! <_<

Atkal jau viņš. Kāds lūdzu atsūtiet aizsardzību pret 50 zirgu imperatoriem. crops pietiks, armija nenospraags. Savādāk es tagad tiešām stāvēšu uz vietas, ja viņš mani pa nakti reidos. Lūdzu kāds atsūtiet uz 63/211 zinu ka ir tālu, bet nu... pats sūtu 50phalanxus un taisās vēl.

EDIT: mani phalanxi tur būs tikai pēc 26h bet uzliku pats taisīties 26 spearmanus. Es noteikti atlīdzināšu tam, kas man atsūtīs defense.

Edited by Traffic

bencik, paldies, bet vairs nevajag. Erix jau man tuuliit buus atsuutiijis 400phalanx.

Vienīgi škrobe, ka parasti viņš man uzbruka ap 3-4 naktī. Vakar uzliku taisīties clubswingerus, zināju, ka daļu nositīs, bet lielākā daļa taisītos vēl tikai pēc viņa uzbrukuma, bet šoreiz viņš izdomāja man uzbrukt 6 no rīta un nosita 30clubswingerus, kas man ir ļoti daudz.

Blin, dēļ viņa galīgi man viss ir apstājies. Nebūtu viņš man pirms 2 dienām jau būtu 2. ciems.

Vienīgi škrobe, ka parasti viņš man uzbruka ap 3-4 naktī. Vakar uzliku taisīties clubswingerus, zināju, ka daļu nositīs, bet lielākā daļa taisītos vēl tikai pēc viņa uzbrukuma, bet šoreiz viņš izdomāja man uzbrukt 6 no rīta un nosita 30clubswingerus, kas man ir ļoti daudz.

Blin, dēļ viņa galīgi man viss ir apstājies. Nebūtu viņš man pirms 2 dienām jau būtu 2. ciems.

Nu nekas tiksi araa... Ja kas dod zinju :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...