horcry Posted August 9, 2004 Report Share Posted August 9, 2004 (edited) Koroce delo bilo takoe(izvinite no eto ne svjazano s cs): Idu vozle centraljnih casov rjadom s origo, resil otkritj butilocku piva, naslazdajus prekrasnim vkusom a potom bac smotrju cuvak idet v svetlo zelenoj zeletke, t.b ment Nu podhoditj ko mne i sprasivaet: Pocemu upotrebljae6 alkogol bez paketika? Ja malek ohrenel i otvecaju: A zacem paketik? On promolcal a potom skazal cto s menja straf 3 lata.. Nu i vse zopa pri6losj platitj.Ja ne ponimaju cto za paketik?Zacem on nuzen?Tipo ctobi u drugih ne bilo soblazna? Edited August 9, 2004 by horcry Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted August 9, 2004 Report Share Posted August 9, 2004 likumu nezinaashana neatbriivo no atbildiibas ne znanie zakonov ne osvobozhdaet ot otvectvennosti... upotreblyat' alkogol' v obshestvennih mestah nelzya... vot i zaplatil 3 ls Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeviouS Posted August 9, 2004 Report Share Posted August 9, 2004 bez paketi sas nekuda! ili zderaj birki s butilok(nasot birok ne uveren no pamoemu tak toze mozna) taksto mataj na us! I davno pora bi tak! Pivo pju redko no akuratno! Link to comment Share on other sites More sharing options...
horcry Posted August 9, 2004 Author Report Share Posted August 9, 2004 Ne ja hocu ponjat smisl paketika? Link to comment Share on other sites More sharing options...
taps Posted August 9, 2004 Report Share Posted August 9, 2004 a ti tochna znaesh sto eto ment bil Link to comment Share on other sites More sharing options...
horcry Posted August 9, 2004 Author Report Share Posted August 9, 2004 (edited) Nu u nego e6e tablicka visela, pokazal udostoverenie!, v furazke bil kak loh Edited August 9, 2004 by horcry Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted August 9, 2004 Report Share Posted August 9, 2004 nu Rigaa aizliegts atrasties uz ielas ar atvertu alus pudeli. Un maisinjaa liek, jo ments nedriikst prasiit kas tur iekshaa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
horcry Posted August 9, 2004 Author Report Share Posted August 9, 2004 Blin hernju pridumali kakujuto tipo ment v paketik zagljanutj ne mozet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted August 10, 2004 Report Share Posted August 10, 2004 Oddish Posted on Aug 9 2004, 09:40 PM nu Rigaa aizliegts atrasties uz ielas ar atvertu alus pudeli. Un maisinjaa liek, jo ments nedriikst prasiit kas tur iekshaa. nu tas ir ne tikai riigaa, no 1.maija tas ir visaa latvijaa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
COLE Posted August 10, 2004 Report Share Posted August 10, 2004 likums savaa buutiibaa ir tiizls. Laikam kaads (kaadi) veeleejaas lai riiga izskatiitos kaa "civilizeeta" valsts (ameerika krutos trilleros)... Un aizliegt tirgot alkoholu peec 22.00, jo iipashi alu bija kretiiniski stuulbi. Valstsviiri par mums ljooooti "ruupeejas"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jakinsh Posted August 10, 2004 Report Share Posted August 10, 2004 likumu nezinaashana neatbriivo no atbildiibas Sorry, esmu no citas pilseetas, man nav pienaakums no galvas zinaat ko driikst un ko nedriikst dariit kaadaa no pilseetaam. Vienaa nedriikst eest saldeejumu parkaa, otraa staaveet uz vienas kaajas, treshajaa shnjaukt degunu un staigaat zaljaas biksees, muusu valdiiba ir vienmeer paarcenshas. Un vispaar, taa ir cilveektiesiibu ierobezhoshana, tagad man staastiis ko es varu un ko nevaru dariit ar lietu ko esmu legaali nopircis veikalaa idiotisms, tagad man staastiis ka es nevaru staigaat shaadaa kreklaa pa ielu, jaavelk virsuu jaka, lai kreklu neredzeetu, totaalaakaa cilveeka riiciibas briiviibas ierobezhoshana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted August 10, 2004 Report Share Posted August 10, 2004 nu tas ir ne tikai riigaa, no 1.maija tas ir visaa latvijaa... Skaidri zini? Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted August 10, 2004 Report Share Posted August 10, 2004 horcry pirmajaa saulainaja diena maijaa es ar skursabiedru izgajam uz bastejkalna iedzert alu (mums bija maisinji) kopa par alu samaksaaju 5.40 Ls tagad nevar normali alu iedzert..... CT sucks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted August 10, 2004 Report Share Posted August 10, 2004 (edited) nu tas ir ne tikai riigaa, no 1.maija tas ir visaa latvijaa... es ventspils pilseetas sveetkos pagaaju garaam 4 mentiem ar atveertu alus pudeli... man liekas , ka "lembergijaa" tas likums gan nedarbojas. arii pludmalee var piipeet... Edited August 10, 2004 by Outlawz Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted August 10, 2004 Report Share Posted August 10, 2004 Butcher, jaa, es salduu jau 2.maijaa izmetu triniiti... Outlawz, pa sveetkiem menti ventinjos miizh kaadam piepisties, bet darba dienaas - mieriigi (pac v-pilii dziivoju.. ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted August 10, 2004 Report Share Posted August 10, 2004 es ventspils pilseetas sveetkos pagaaju garaam 4 mentiem ar atveertu alus pudeli... man liekas , ka "lembergijaa" tas likums gan nedarbojas. arii pludmalee var piipeet... vai tad pludmalee piipeet nedriiks ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted August 10, 2004 Report Share Posted August 10, 2004 (edited) Butcher, jaa, es salduu jau 2.maijaa izmetu triniiti... Outlawz, pa sveetkiem menti ventinjos miizh kaadam piepisties, bet darba dienaas - mieriigi (pac v-pilii dziivoju.. ) Pirmkart es nesmu nekads miesnieks! Mans niks ir bez T! Otrkart tad laikam es esmu nerali veiksmigs, man Salaspilii vel neviens ments nav piekasijies. Ir paris reizes braukushi garam bet manliekas vinjiem vienalga! Tur ir tadas paris vietas kur 70% no dienakts laika kaads kozh un vinji tur dafiga brauka garaam! Viens draugs it ka teica ka vinjam tur vienam pazistamam ir piekasijushies bet..... bet ja reiz taa tad bus japiesargas! Edited August 10, 2004 by Bucher Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted August 10, 2004 Report Share Posted August 10, 2004 Un starpcitu ko tas "warn" noziimee (zem nika untml)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 11, 2004 Report Share Posted August 11, 2004 1) man iegalvoja ka likums par piipeeshanas aizliegumu netika pienjemts tomer. 2) Aizliegums par alkohola lietoshanu uz ielas nedarbojas visaa Latvijaa, bet gan vairaakaas pilseetaas. Es tik tieshaam nezinu kuraas. Bet nu Tukumaa veel dzeeru normaali (blakus mentu maajai kak raz) Link to comment Share on other sites More sharing options...
forces Posted August 11, 2004 Report Share Posted August 11, 2004 horcry etoj butylkoj bo ebalu etomu mentu i vse Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted August 11, 2004 Report Share Posted August 11, 2004 macho ko tas warn 20% noziimee? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeviouS Posted August 11, 2004 Report Share Posted August 11, 2004 2 bucher worn 20% nozime to ka vel 80% un tev bans uz forumu (ja nemaldos) 2 macho cik es biju dzirdejis ta Tukuma ir viens labs ments kurs pat savu tevu sodija par atruma parkapsanu, taka tev laikam ir vel veicies ar to alina dzersanu Link to comment Share on other sites More sharing options...
horrcry Posted August 13, 2004 Report Share Posted August 13, 2004 Kr4 v karmane nado imetj paketitk takze kak i gandon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now