reiniz.lv Posted December 7, 2007 Report Share Posted December 7, 2007 Da man taks vienalga, ko kautkads bomzis zog no citiem, pasam vinam smadzenu vieta ir nuudeles, un pats neko nevar izdomat un izdarit. dros ka vins ir smadzenu invalids. CJxx labs teksts. rēcot čutni no krēsla nožāvos. Runājot pa c2k bija pirmais klans ko mēģināju taisīt! Tad likās kruti, tgd saprotu cik debīli! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dante594 Posted December 7, 2007 Report Share Posted December 7, 2007 (edited) 2 reiniz.lv, dalabi, c2k jau nu ir foršs tags. Jābūt ne īpaši gudram lai tādu izdomātu un vēl stulbākam, lai tādu kopētu. Nekas, tāpatām pēc dažām nedēļām, vai mēneša pajuks tas sviestainaijs projekts.. Tas viņu klana tags ir vienkārši "unikāls" mēsls.. Edited December 7, 2007 by Dante594 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CJxx Posted December 7, 2007 Report Share Posted December 7, 2007 (edited) CJxx labs teksts. rēcot čutni no krēsla nožāvos. Runājot pa c2k bija pirmais klans ko mēģināju taisīt! Tad likās kruti, tgd saprotu cik debīli! Es tava vieta neieteiktu taisit kautko saistiba ar c2k, jo vins savu statusu tauta ir ieguvis NJERRRRGAS! Tas viņu klana tags ir vienkārši "unikāls" mēsls.. Nu bet, ka savadak Edited December 7, 2007 by CJxx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dante594 Posted December 7, 2007 Report Share Posted December 7, 2007 Ew, Cjxx.. Ejam piespamot viņu webu, forumu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CJxx Posted December 7, 2007 Report Share Posted December 7, 2007 jau piespamoju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dante594 Posted December 7, 2007 Report Share Posted December 7, 2007 Forumā, ja? Kurā topikā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted December 7, 2007 Report Share Posted December 7, 2007 es cjxx vietaa (ja vinam non steem serveri tad es vinus vienkaarsi kaadaa flesaa ierakstiitu un no pc izdzeestu) un tad vnk panemtu un ieestudzeetu!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kilersxxx Posted December 7, 2007 Report Share Posted December 7, 2007 sikais zaglis nahuj pats vinjs tadu nesataisitu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CJxx Posted December 7, 2007 Report Share Posted December 7, 2007 izskatas ka NW.lv pagaidu lapu visiem bomzjiem tagad baigais elks..neijaushi uzgaju velvienus bomzjus http://159.148.29.145/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bertuliinii Posted December 7, 2007 Report Share Posted December 7, 2007 kurs te zog a ko ? Neviens tavu lapu nezog !!!!!! es vinu novilku http://www.zymic.com/free-templates/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
CJxx Posted December 7, 2007 Report Share Posted December 7, 2007 es vinu novilku http://www.zymic.com/free-templates/ malacis, tikai man interese kad mes uztaisijam tad tagad peeknsji VISIEM tadas saradushas..nu oke manispec..ta kakinja mums tik uz pagaidu laiku kamer taisa lielo lapu tapec es jau saku..lai bomzihiem tiek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dante594 Posted December 7, 2007 Report Share Posted December 7, 2007 (edited) Ew, Bertuliinii.. Pasties, biški līdzīgi raksti.. Netwars.. Netwars.lv oficiāli tika dibināts augusta vidū/sākumā, bet klajā nāca 28.augustā. Mūsu mērķis, ir attīstīties kvalitātes ziņā, un sniegt Jums lieliskas iespējas izklaidēties mūsu piedāvātajos pasākumos (spēļu serveros,uc). Tuvākajā nākotnē, mēs iegādāsimies vēl dažus serverus, un piedāvāsim Jums vairākās un lielākās iespējas, kā līdz šim. Galvenais serveris atrodas Rīgas datucentrā - Solar-F. CS-Globe.oo.lv CS-Globe.oo.lv oficiāli tika dibināts augusta vidū/sākumā, bet klajā nāca 2.Jūlijā. Mūsu mērķis, ir attīstīties kvalitātes ziņā, un sniegt Jums lieliskas iespējas izklaidēties mūsu piedāvātajos pasākumos (spēļu serveros,uc). Tuvākajā nākotnē, mēs iegādāsimies vēl da�us serverus, un piedāvāsim Jums vairākās un lielākās iespējas, kā līdz �im. Galvenais serveris atrodas Tasu datucentrā - M-Stils. Kopēt pat rakstus, tas vispār krutii!! P.S Tagad ievēroju, ka tā visa sadaļa "About us" ir kopēta no Netwars.lv, pat apmainījuši netwars pret to globe.. oo .. Edited December 8, 2007 by Dante594 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CJxx Posted December 8, 2007 Report Share Posted December 8, 2007 (edited) Dante594 Bertuliinii - pasaki ka ari to tu vel pats izgudroji! hahaha ko tagad teiksi lielais gudriniek? m? gars stienis anusa? nu bet ko darit, tadi jau ir tie mzie pelu-sudini.oo.lv ^_______^ p.s. lugums pec topika slegsanas, vai muvinga uz kadu citu sadalu(spam?) Edited December 8, 2007 by CJxx Link to comment Share on other sites More sharing options...
c2k.oo.lv Posted December 8, 2007 Author Report Share Posted December 8, 2007 1. C2K ir izdomājis LomeOke viņam šis klans piederēja pirms 3 gadiem, kad es tiko sāku spēlēt. Tagad mēs sarunājām, ka abi dibināsim klanu no jauna, ar vēl spēcīgāku komandu! Klana nosaukumu nēsmu zadzis ne no viena cilvēka. P.S C2K nozīmē Came To Kill ! Un tas kas uzdevās par tā īpašnieku ir liels melis. Es šaubos vai viņam šis klans piederēja senāk nekā pirms 3 gadiem! ar CJxx parunāšu sīkāk skype... Šis topiks jau ir aizgājis pārāk tālu, jo te tagad ir tik daudz off topiku, ka man vemt gribas! Ceru, ka admini šo topiku izdzesīs! CJxx pasaki savu skype niku un parunāsim par risinājumiem šai lietā... Jo es nevēlos, lai te mani nodirš vis GIGN forums, jo manuprāt viņi nemaz nevarēja te jaukties, jo iesaistīti esam tikai es un CJxx! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CJxx Posted December 8, 2007 Report Share Posted December 8, 2007 P.S C2K nozīmē Came To Kill ! Un tas kas uzdevās par tā īpašnieku ir liels melis. Es šaubos vai viņam šis klans piederēja senāk nekā pirms 3 gadiem! ar CJxx parunāšu sīkāk skype... Šis topiks jau ir aizgājis pārāk tālu, jo te tagad ir tik daudz off topiku, ka man vemt gribas! Ceru, ka admini šo topiku izdzesīs! CJxx pasaki savu skype niku un parunāsim par risinājumiem šai lietā... Jo es nevēlos, lai te mani nodirš vis GIGN forums, jo manuprāt viņi nemaz nevarēja te jaukties, jo iesaistīti esam tikai es un CJxx! eddy_emmy Link to comment Share on other sites More sharing options...
theNTH Posted December 8, 2007 Report Share Posted December 8, 2007 P.S C2K nozīmē Came To Kill ! Un tas kas uzdevās par tā īpašnieku ir liels melis. Es šaubos vai viņam šis klans piederēja senāk nekā pirms 3 gadiem! Ta visi saka. Tas Bertulinii domas ka vinsh buus kruts, kad nospers citu Majaslapas. Nu ka mes visi redzam vinsh nemaz taisiit nemaak. Jo vinjam izskatas apnicis ProTeam kura nosaukums iesparda arii. A, Un arii vinjam ir apnicis e107 sudiigaa lapa. Tadelj vinsh izdomaja nospert, un domaa ka tas buus vinja. Iemacies Pats taisiit taadu, nerd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bertuliinii Posted December 8, 2007 Report Share Posted December 8, 2007 negribas taisiit , jo nav laika ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bertuliinii Posted December 8, 2007 Report Share Posted December 8, 2007 Netwars.. Netwars.lv oficiāli tika dibināts augusta vidū/sākumā, bet klajā nāca 28.augustā. Mūsu mērķis, ir attīstīties kvalitātes ziņā, un sniegt Jums lieliskas iespējas izklaidēties mūsu piedāvātajos pasākumos (spēļu serveros,uc). Tuvākajā nākotnē, mēs iegādāsimies vēl dažus serverus, un piedāvāsim Jums vairākās un lielākās iespējas, kā līdz šim. Galvenais serveris atrodas Rīgas datucentrā - Solar-F. CS-Globe.oo.lv CS-Globe.oo.lv oficiāli tika dibināts augusta vidū/sākumā, bet klajā nāca 2.Jūlijā. Mūsu mērķis, ir attīstīties kvalitātes ziņā, un sniegt Jums lieliskas iespējas izklaidēties mūsu piedāvātajos pasākumos (spēļu serveros,uc). Tuvākajā nākotnē, mēs iegādāsimies vēl da�us serverus, un piedāvāsim Jums vairākās un lielākās iespējas, kā līdz �im. Galvenais serveris atrodas Tasu datucentrā - M-Stils. Kopēt pat rakstus, tas vispār krutii!! P.S Tagad ievēroju, ka tā visa sadaļa "About us" ir kopēta no Netwars.lv, pat apmainījuši netwars pret to globe.. oo .. kaut vai es atziistos ka esmu kopeejis ,bet to es iekopeeju uz laiku !! Jo to vakar iisti negribejaas rakstiit garu tekstu ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
theNTH Posted December 8, 2007 Report Share Posted December 8, 2007 Jo tev slinkus ari rakstiit to. Nerd Link to comment Share on other sites More sharing options...
CJxx Posted December 8, 2007 Report Share Posted December 8, 2007 ! vnk atzisti ka NE ir tavs elks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bertuliinii Posted December 8, 2007 Report Share Posted December 8, 2007 (edited) Nu tad uzstaisi pats ja esi TIk GUDRS ! Edited December 8, 2007 by Bertuliinii Link to comment Share on other sites More sharing options...
CJxx Posted December 8, 2007 Report Share Posted December 8, 2007 die f'ckn copy-paste user Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dante594 Posted December 8, 2007 Report Share Posted December 8, 2007 Jā, jā... Nevarēji izdomāt ko rakstīt.. Vai arī CTRL+C, CTRL+V copy-paste user Link to comment Share on other sites More sharing options...
theNTH Posted December 8, 2007 Report Share Posted December 8, 2007 Davaj, c2k un Bertulinii Sameklejiet savu patiikamu diizainu www.freewebtemplates.com un dzivojat talak bet kopeta web Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bertuliinii Posted December 8, 2007 Report Share Posted December 8, 2007 Sameklejiet savu patiikamu diizainu www.freewebtemplates.com un dzivojat talak bet kopeta web Kadel uzreiz kopeta ? Apskaties ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now