ChRiss__ Posted July 26, 2003 Report Share Posted July 26, 2003 Man pasham vislabaak patiik AK-47,m4a1,AWP,USP....Tas arii viss... Es parasti peerku shos ierochus, jo ar tiem ir loti labi shaut... Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted July 26, 2003 Report Share Posted July 26, 2003 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bitiite Posted July 27, 2003 Report Share Posted July 27, 2003 nde redzu ka jums te foruma banus daudz neliek ... kaukaadiem betuskiem jau nu offic buutu jaaliek +veel dazhiem flooderiem (((( Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted July 28, 2003 Report Share Posted July 28, 2003 piemeeram kuriem flooderiem? ? es miilu skraidiit ar MP5K, m4a1, AK un ar paareejiem ierochiem arii sho to varu izdariit... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stumbrs Posted July 28, 2003 Report Share Posted July 28, 2003 es miilu skraidiit kaa laacis ar awp cilveeks \m/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bitiite Posted July 28, 2003 Report Share Posted July 28, 2003 nekaads \m/ vienkaarshi redzu ka jums te flooderiem banu neliek taadiem kaa stumbrz un betuska apollo foruma peec 10 postiem jau bans buutu par shitaadu floodo un briinos ka sheit vinjus nemaz nebano !!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DAS KILLA Posted July 28, 2003 Report Share Posted July 28, 2003 Saku praktizeet Awp rush kaa KSharp Kaads arii to dara ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hainy Posted July 28, 2003 Report Share Posted July 28, 2003 Kas tev cilveeekk ir par probleemu? kautkas kautkur spiezh? Liec flooderus mieraa, ja traucee tev vinji tad nenaac gign foruumaa un ej uz to apollo kur tie nav. Pasham neapiik? m4a1 + p228 = Fragzzz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stumbrs Posted July 28, 2003 Report Share Posted July 28, 2003 das es arii esu meegjinaajis bet tad to4 vaig kaadu labu pistoli nevis gloku P.S. esi gan \m/ jo tu ienaac forumaa un peec viena mana posta kas bija spams (neveiksmiigs) tu vienkaarshi saac muldeet par to ka es spamoju, nemaz neskatoties uz citiem maniem postiem bet vienkaarshi instinktiivi pienjem (peec savas pieredzes) ka cilveeks ir par to jaabano peec viena neizprasta posta Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 28, 2003 Report Share Posted July 28, 2003 awp rashi rlz... cik taadus neesmu taisiijis ja gloks tad burstu ja deagle tad viss ok... bet vispaar es parasti ar awp iztieku.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DAS KILLA Posted July 28, 2003 Report Share Posted July 28, 2003 Tur jau taa lieta ka awp rash anv shaushana ar pistoli bet gan ar awp ... =) ar zoom un bez, spiezhot zoom un attack pogas kopaa taa vietaa lai tuvu staavosho pretinieku shautu ar pistoli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
insomnia Posted July 30, 2003 Report Share Posted July 30, 2003 Es iespējams kā iesācējs nevaru saprast, kā var paspēlēt ar Arctic Warfare/Magnum vai citām spēcīgākajām optikas šautenēm? Es varu paskraidīt tikai ar P90, AK47 un Steyr AUG. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 30, 2003 Report Share Posted July 30, 2003 tur vajag trenninju - pats aceros kaa speeleedams kaadus 3-4 meeneshus cs ar automaatiem apmeeram maaceeju shaut bet ar awp ne iipashi... nu saaku trenneeties ar to... nu i sanaaca ar kaukas.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Symbiote Posted July 30, 2003 Report Share Posted July 30, 2003 mans laucinjsh AK un m4a1. Awp nelietoju vsiapr gandriz nekad(vienigi ja atrodu uz zemes un neka cita nav =]) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lirels Posted July 30, 2003 Report Share Posted July 30, 2003 Man tie miiljaakie ierochi krasi mainaas ... Tagad my Favourite weapons : AK 47 DEAGLE AWP Link to comment Share on other sites More sharing options...
insomnia Posted July 31, 2003 Report Share Posted July 31, 2003 A kā jums liekas Steyr CT ir labāks vai tieši T analogs ir labāks? Vajadzētu uztaisīt aptauju, kurš ar ko vislabāk skraida.(vai kemperē ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 31, 2003 Report Share Posted July 31, 2003 nu man kaukaa liekas ka steyrs ir labaaks (lai gan peec idejas vinsh ir tikpat speeciigs kaa m4a1) bet nu.... taa kaa neizmantoju vinjus vispaar tad iisti nemaaku teikt Link to comment Share on other sites More sharing options...
insomnia Posted August 5, 2003 Report Share Posted August 5, 2003 A ko tad tu izmanto: niknās optikas vai automātus? vai vēl kauko citu: piem. gaismas granātas Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 5, 2003 Report Share Posted August 5, 2003 4-6 izmantoju.... bet taa ir sanaacis ka man ar automaatiem arii kautkas sanaak un tapeec 4-1 un 4-3 ar izmantoju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeLancer Posted August 6, 2003 Report Share Posted August 6, 2003 norm. topic's jautaajums : kaadus ierochus lietojat , atbildes : :AK47 , m4a1 , AWP , deagle :es gan AWP :nu es lietoju AK47 un AWP vienveidiigi speeleejat zeeni ir veel taadi ierochi kaa - scout (preciizaakais ierocis speelee) , MP5 (ljoti preciizs un aatrs) , 5-1 (diezgan preciizs un ljoti speeciigs. veel reeala pistole ir 1-6 , ja maak galvaa shaut tad ~3 vai 4 lodes pilniigi pietiek , bez tam vinja ir aatra un preciiza ) mazajaas mapees (taas kuraas nav lielu attaalumu) labi iederaas 3-4 (ljoti speeciigs tuvumaa) pameegjiniet..... PS: Steyr speeciigaax , 4-2 preciizaax . var izveeleeties.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 9, 2003 Report Share Posted August 9, 2003 negribu izklausiities paaraak lieliigs bet smagi abshaubu ka tu - aatrais, preciizais un speeciigais puisi mani atvaaksi ja man buus ak vai awp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stumbrs Posted August 10, 2003 Report Share Posted August 10, 2003 ehh ienaaca tieshi praataa "Visi meistarīgie Counterstrike spēlētāji izvairās no AW/M snaiperšautenes, automātiskā šotguna, MP5 un citiem ieročiem, kas spējīgi cauršaut ādu. Uzbrukt ienaidniekam no attāluma ir lēti, uzbrukt ienaidniekam no muguras ir lēti un mēģināt trāpīt pretiniekam ar lodēm galvā vispār izraisīs šausmu uzplūdus visā CS sabiedrībā un tuvākajos viņu ģimenes locekļos. " Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaanis Posted August 10, 2003 Report Share Posted August 10, 2003 man citreiz baigi patiik ar 3-5 pashaudiities. Link to comment Share on other sites More sharing options...
udie4me Posted August 11, 2003 Report Share Posted August 11, 2003 man patiik skriet rushaa ar awp un de_egle, man nepatiik ka dazi te ruuna apmeeram taa: manai vecmaaminjai nomira suns Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeLancer Posted August 11, 2003 Report Share Posted August 11, 2003 hehe.. macho nez nez , varam kaadreiz pashaudiities...... nabaga vecmaaminja........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now