Jump to content
GIGN Forum

Opel Vectra


AcmE*
 Share

Recommended Posts

Opel Vectra 1.8 mono

Hechbeck 1989.g.

sarkana, 5. durvju

tonetie aizmugurejie stikli

bez dokumentiem, tiko izieta tehniska apskate

riepas M+S

laba tehniskaa stavoklii

pa cik apmeeram LS vinju vareetu paardot.? :( zeel protams masiinas :( bet nu...

gribu paardot jo nozaga dokumentus :crying:

Edited by AcmE*
Link to comment
Share on other sites

eu eu kā tu bez papīriem varēji iziet apskati?uz kā vārda ir mašīna?vai ir jau norakstīta?ja tā tad mēneša laikā vari vēl dabūt laikam,īsti nezinu.katrā gadījumā ja dabū dokumentus tad pa 100 ņemu + pārakstīšana uz mana rēķina :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

:thumbsup:

L33t tu laikam nelasi ko cilveki te raksta :) Tataad, ja tevi uz ielas panem ar mashinu bez dokumentiem, tev ir suudi vairaak kaa piektajaa gadaa, kapeec? Iedomajies, ja tu brauc ar zagtu mashinu tev ir vinas dokumenti liidzi? Un apskate ir izieta pirms dokumentu nozagshanas cik saprotu. Ja tu neesi pats mashinas ipashieks, un nav uz tava varda, tev pret to mashinu man ir taadas pashas tiesibas kaa tev, jebkurs tev var sadot pa muti un pateikt, kad ta ir mana, un vinam buus taisniba. Es juutu lidzi tam cilvekam kurs pardod mashinu un neparraksta, piemeram. Tu notriec uz gajeju parejas sievieti un aizlaidies... Ir aculieicnieki kuri redzejushi numuru, un peec datiem taa mashina pieder JAnim Berzinam, nevis tev. Nu un vinam ir suudi lielaki kaa piektaja gadaaaa...atkal :( Respektiivi es taadu mashinu nekad muzhaa nepirktu(ja vien nedzivoju mazpisanos un man no rita vajag peec preses aizbraukt uz tuvako pasta nodala, kas vairs neatrodas 5 min gajienaa, bet 20 min braucienaa). VArbuut es kaut kur kluudos un jaa kads ir ipashi gudrs csdd lietvediba, palabojiet, bet es shaubos.

Taatad vertiiba mashinai ir tikai kaa dzelzs gabalam. Un man liekas vnk nodod vinju shrotaa, ja tu saki, kad ir labaa stavokli. Ja nu tomer uzrodaas, kaads pirceejs tieshaam pa 50 ls vairaak nedabuusi, jo pa 100 ls var jau nopirkt ejoshu mashinu ar dokumentiem, ok bez tehniskaas, bet vismaz pastav iespeja dabuut TA .

Edited by bencik
Link to comment
Share on other sites

ja viņam dokumenti ir nozagti,jaunu tehnisko pasi var jebkurā csdd dabūt samaksājot 18 ( + - ) ls.ir jāaizdzen mašīna uz pārbaudi (virsbūves numurs un motora kods).ja nu ir galīgi dirsā tad var brālis fleksis nākt palīgā.grūti atrast sapuvušu opel vectra 89 gada?

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...